ignorisanje - majka znanja!

Ah...deco, deco....
To uspeva samo onda kad je odraz prave prirode. A u tom slucaju se ne radi zato da bi "uspevalo" nego je to stav i ponasanje koje je dublje utemeljeno i povezano je sa samopouzdanjem i nedostatkom potrebe da se nameces, gusis, smaras i budes dosadan kao stenica da bi stalno dobijao potvrde da si vredan ili pozeljan. Nego uzivas u nekoj vezi ne opterecujuci partnerku, ne disuci joj za vratom i sportski podnoseci ako ona odluci da ode.

Ako je odglumljeno, moze da uspe, ali moze i zesce da ti se obije o glavu kad naletis na veceg igraca od sebe.
A takvih ima sigurno. Samo je pitanje vremena kad ce neka bolja od tebe u tim igricama, provaliti da se foliras, a onda ce te demolirati emotivno u toj meri da ces otici medj' monahe.
Moje saucesce unapred :lol:

Njah...ne mogu dva puta za redom da ti dam reputaciju....:confused:

postoji jedno glavno pravilo fizike i po meni najzahvalnije od svih a to je kuliranje......to je prosto nevjerovatno koliko ljudi nemaju pojma koliku moc ima to pravilo igre....o cemu se radi?... smuvas curu (isto vazi i za drugi pol :) ) i sad vi ste u vezi... kako niko ne konta, odnosno malo ljudi , da je i u vezi kuliranje bitno, samo sto bi to mogli nazvati ''nepoklanjanje previse paznje''..... svi su u nekom tripu '''ma ja nju volim zato cu stalno da je zovem, da forsiram, da se stalno nalazimo''.....pa *** cak i da to njoj ne smeta u ljudskoj podsvjesti se odigrava proces hladjenja, samo je pitanje vremna kad ce i ta ljubav da ispari koliko se forsira.... ako to nije razlog zbog koga vecina brakova propadne sta je?....nego sta je bitnije u cijeloj prici....poenta je manipulacija koja moze da se izvede na osnovu svega toga.... vecina cura voli ''lose momke'' (skontacete na sta mislim) a ostale su u tripu ''mora da bude dobar, dzentlmen ,da me voli ,da se fino ponasa prema meni '' bla bla bla.......a ja recimo znam 3994 primjera cura koje zahtjevaju take kriterije a zaljubljuju se bas u ove druge.... znaci da pravilo kuliranja vazi bas za sve.... recimo udju u vezu dvoje i ona njega ostavi..... i recimo da je ljubav bila obostrana (ili ako nista on nju volio a on se njoj samo svidjao)..... odma pocinje da kuka kao ubodenik, sta da radim, pa se napije pa je zove ,smara, moli je da se pomire, pokusava na sve nacine da ponovo bude sa njom a ne postoji veca greska u istoriji covjecanstva...padnes u njenim ocima mnoogo i mozes samo da :dash:...stvarno imam mnogo iskustva sa ovim zato sam i pokrenuo temu..... znaci zene(jos jednom napominjem sve vazi i za nas:) ) izludjuje kad si hladan prema njima....burazeru samo iskuliras , neka primjeti da se smijes da ne tugujes da ti je vrh....onda ona u svojoj maloj glavici pocinje da misli sto me kulira, zar me ne voli bla bla bla, tj podsvjesno se zaljubljuje, naravno ne u nekoj nenormalnoj mjeri al znacajno.... i na kraju se u 90 posto slucajeva vrate ako sve dobro odigras.... ja sam do prije neki dan bio u vezi sa jednom curom 10 dana i ona raskine sa mnom iz nekih debilnih razloga....znaci iako mi znaci i iako mi se nenormalno svidja, ja sad zadovoljno sjedim kuci za racunarom i kuckam teme na forumu, sa hladnom glavom i sa pomisli da ce sigurno da se vrati.... kad mi je rekla da raskidamo samo sam se nasmijao i rekao ''kako hoces...'', posle me gledala kako blejim sa drustvom kao da je nikad nisam upoznao...prestala je i kosu da veze, a ta je nikad nije pustala nego sam joj dan prije raskida rekao da joj fino stoji tako.....cudo je kako je hladnoca sredstvo manipulacije, zamislite da ja sad sa sigurnoscu mogu da kazem da ce da se vrati.... glavna poenta price je da ako su ovakve igrice i glupa pravila uslov da neka veza ispocetka profunkcise, sto ih ne bi upotrebljavali...kao to je ''debilno''....nema tu nista debilno , jeste da je malo jadno sto ponos staje na put prave ljubavi, al *** dosla su takva vremena....sve je proracunato...tako da samo ne poklanjajte puno paznje curi/decku ni u trecoj godini veze i to je po meni kljuc uspjeha.....

Bravo majstore maximalno si u pravu tako i ja mislim :DD

Ah...deco, deco....
To uspeva samo onda kad je odraz prave prirode. A u tom slucaju se ne radi zato da bi "uspevalo" nego je to stav i ponasanje koje je dublje utemeljeno i povezano je sa samopouzdanjem i nedostatkom potrebe da se nameces, gusis, smaras i budes dosadan kao stenica da bi stalno dobijao potvrde da si vredan ili pozeljan. Nego uzivas u nekoj vezi ne opterecujuci partnerku, ne disuci joj za vratom i sportski podnoseci ako ona odluci da ode.

Ako je odglumljeno, moze da uspe, ali moze i zesce da ti se obije o glavu kad naletis na veceg igraca od sebe.
A takvih ima sigurno. Samo je pitanje vremena kad ce neka bolja od tebe u tim igricama, provaliti da se foliras, a onda ce te demolirati emotivno u toj meri da ces otici medj' monahe.
Moje saucesce unapred :lol:

Potpisujem..ne loze se ribe ili tipovi na to sto ih neko kulira, nego sto se partnerov zivot ne svodi na udovoljavanje njima, tacnije saznanje da ce imati ispunjen zivot i bez tebe je razlog vise da ga/je zelis. Niko ne voli prilepak koji ne moze da mrdne samostalno.

...nije tacno - ignorisanje i kuliranje je uvredljivo...zasto bi normalnoj osobi bio interesantan neko ko je prema njoj ravnodusan...i nije tacno da se ljudi sa tim radjaju...ja jos nisam naisla na osobu koja je ravnodusna prema npr. patnji prijatelja ili clana porodice a da je sa njom sve ok

Polučovek je rekao šta se dešava, a mi možda imamo sreće da kroz to ne prolazimo stalno jer se trudimo da ne budemo šabanazija.

A meni se desilo upravo to ovih dana.
Tri godine sam kulirao. I zaebem se i popustim.
Sad ona izvodi besne gliste i kuliranja.
Misim, nije ništa opasno, ali trebalo bi opet preći na kuliranje da se stvari stave na mesto.
A mislim da neću to da uradim svesno, ali ne menja se ništa, kad budem opet počeo tako, opet će da jo se probudi želja da me zainteresuje.

Šit jeste ali se to dešava, a naročito je smešno kad smo iz toliko različitih klišea...

Polučovek je rekao šta se dešava, a mi možda imamo sreće da kroz to ne prolazimo stalno jer se trudimo da ne budemo šabanazija.

Misim, nije ništa opasno, ali trebalo bi opet preći na kuliranje da se stvari stave na mesto.
A mislim da neću to da uradim svesno, ali ne menja se ništa, kad budem opet počeo tako, opet će da jo se probudi želja da me zainteresuje.

Šit jeste ali se to dešava, a naročito je smešno kad smo iz toliko različitih klišea...

Aooooo...kako te ne smara da se natezes....

...ako nekog volis a ignorises ga znaci da mislis da ta osoba ne zasluzuje tvoju ljubav i bolje se osecas ako joj ne pokazes da patis zbog toga.... ako ne razgovarate o stvarima koje vas povredjuju i nastavite da se ignorisete stvari ce postati jos gore

Ne odnosi se bas na temu ali ima veze sa ignorisanjem

Pre nedelju dana pozvala sam druga da mu se izvinim jer sam u drustvu, dan pre toga preterala sa salama na njegov racun...inace na to mi je nasamo skrenuo paznju zajednicki drug....Posle mog izvinjenja rekao je samo ,,ti znas da ja na tebe nikad ne mogu da se naljutim,, na sta sam odgovorila ,,Ok, znam, ali mozda sam ja ipak malo preterala,, Da bi mi on odgovorio ,,Hajde cujemo se kasnije, zvoni mi mobilni,,

I otad se nije javio....

inace smo super drugari, nije prosao dan a da se ne cujemo ili ne vidimo....

Ne razumem zasto me sad ignorise...
Ima li neko ideju o cemu se tu radi

kuliranje je efektivna taktika, ali uvek backfireuje, jer zamisli krene i ona tebe da kulira lol- i odna se tako kulirate
a poznat oje da devojkama manje treba sex kontakt ljubav i ostalo. Tako da je to na duge staze losa taktika. Mada daje efekta... Samo je retardirana jer onda kada one krenu da rade to... onda nastane haos, gde vise ne mozes da nekome kazes nesto.. jer cim ne kuliras odmah se kao podredjujes lol. I tako ultimativno sjebes sebe jos vise nego sto si bio sjeban na pocetku...
Zayebano... xD

brate tri godine si patio... taktizirao.. isao protiv sebe.. Brate moj mili.. kakav promasaj.. lol

ja mislim da je kreator teme samo hteo da kaze da kada si dugo sa nekim, i kad nastupi ona monotonija u vezi, da se to sve da srediti aj kako bi on rekao tim kuliranjem. realno, ljudi koji se vidjaju svaki dan i to par godina, su "zrtve" monotonije koja iz toga moze da proistekne. zato je zdravo sredjivati te odnose recimo manjom dozom vidjanja i metodima kad se uzelis nekog ili zapitas da li te taj neko zaista voli...
mozda se covek malo lose izrazio, ali u vezi (a tek u braku) treba sigurno voditi racuna o osvezavanju osecanja prema osobi koju volimo.
zasicenje se uvek moze javiti, a na nama je da sredimo te stvari.
ako nekog zaista volimo, treba imati snage i pretrpeti lose periode...tj.truditi se da ih promenimo na bolje.

ma ti satro kuleri se odmah provale i na kraju postaju smesni i otuzni...
sto naravno ne znaci da se treba ponasati posesivno i ludacki prema nekome..
ali nije ti losa taktika ako imas 15 i ulazis u 16. godinicuz:lol:...

Poslednja izmena:
postoji jedno glavno pravilo fizike i po meni najzahvalnije od svih a to je kuliranje......to je prosto nevjerovatno koliko ljudi nemaju pojma koliku moc ima to pravilo igre....o cemu se radi?... smuvas curu (isto vazi i za drugi pol :) ) i sad vi ste u vezi... kako niko ne konta, odnosno malo ljudi , da je i u vezi kuliranje bitno, samo sto bi to mogli nazvati ''nepoklanjanje previse paznje''..... svi su u nekom tripu '''ma ja nju volim zato cu stalno da je zovem, da forsiram, da se stalno nalazimo''.....pa *** cak i da to njoj ne smeta u ljudskoj podsvjesti se odigrava proces hladjenja, samo je pitanje vremna kad ce i ta ljubav da ispari koliko se forsira.... ako to nije razlog zbog koga vecina brakova propadne sta je?....nego sta je bitnije u cijeloj prici....poenta je manipulacija koja moze da se izvede na osnovu svega toga.... vecina cura voli ''lose momke'' (skontacete na sta mislim) a ostale su u tripu ''mora da bude dobar, dzentlmen ,da me voli ,da se fino ponasa prema meni '' bla bla bla.......a ja recimo znam 3994 primjera cura koje zahtjevaju take kriterije a zaljubljuju se bas u ove druge.... znaci da pravilo kuliranja vazi bas za sve.... recimo udju u vezu dvoje i ona njega ostavi..... i recimo da je ljubav bila obostrana (ili ako nista on nju volio a on se njoj samo svidjao)..... odma pocinje da kuka kao ubodenik, sta da radim, pa se napije pa je zove ,smara, moli je da se pomire, pokusava na sve nacine da ponovo bude sa njom a ne postoji veca greska u istoriji covjecanstva...padnes u njenim ocima mnoogo i mozes samo da :dash:...stvarno imam mnogo iskustva sa ovim zato sam i pokrenuo temu..... znaci zene(jos jednom napominjem sve vazi i za nas:) ) izludjuje kad si hladan prema njima....burazeru samo iskuliras , neka primjeti da se smijes da ne tugujes da ti je vrh....onda ona u svojoj maloj glavici pocinje da misli sto me kulira, zar me ne voli bla bla bla, tj podsvjesno se zaljubljuje, naravno ne u nekoj nenormalnoj mjeri al znacajno.... i na kraju se u 90 posto slucajeva vrate ako sve dobro odigras.... ja sam do prije neki dan bio u vezi sa jednom curom 10 dana i ona raskine sa mnom iz nekih debilnih razloga....znaci iako mi znaci i iako mi se nenormalno svidja, ja sad zadovoljno sjedim kuci za racunarom i kuckam teme na forumu, sa hladnom glavom i sa pomisli da ce sigurno da se vrati.... kad mi je rekla da raskidamo samo sam se nasmijao i rekao ''kako hoces...'', posle me gledala kako blejim sa drustvom kao da je nikad nisam upoznao...prestala je i kosu da veze, a ta je nikad nije pustala nego sam joj dan prije raskida rekao da joj fino stoji tako.....cudo je kako je hladnoca sredstvo manipulacije, zamislite da ja sad sa sigurnoscu mogu da kazem da ce da se vrati.... glavna poenta price je da ako su ovakve igrice i glupa pravila uslov da neka veza ispocetka profunkcise, sto ih ne bi upotrebljavali...kao to je ''debilno''....nema tu nista debilno , jeste da je malo jadno sto ponos staje na put prave ljubavi, al *** dosla su takva vremena....sve je proracunato...tako da samo ne poklanjajte puno paznje curi/decku ni u trecoj godini veze i to je po meni kljuc uspjeha.....

taktika je dobra i ja sam je probao,ali ne tako sto sam namerno hteo vec sto sam takav! Jedna me sjebala i vise nikad nece nijedna! sto si vece djubre vise te vole! Uvek je zanimljivo kad je jedan partner nedostizan,a dok ga drugi juri i tada veza opstaje,cim muskarac pokaze da se maksimalno lozi na devojku igra je gotova! Ti ako navaljujes na ribu da spavate ona ce da te odbije,ali ako ne radis nista ona ce da pokusa da **** tebe jednostavno zamenite uloge! Radi samo kontra od logike i dobro ces proci!z:poz:

Poslednja izmena:
kuliranje je efektivna taktika, ali uvek backfireuje, jer zamisli krene i ona tebe da kulira lol- i odna se tako kulirate
a poznat oje da devojkama manje treba sex kontakt ljubav i ostalo. Tako da je to na duge staze losa taktika. Mada daje efekta... Samo je retardirana jer onda kada one krenu da rade to... onda nastane haos, gde vise ne mozes da nekome kazes nesto.. jer cim ne kuliras odmah se kao podredjujes lol. I tako ultimativno sjebes sebe jos vise nego sto si bio sjeban na pocetku...
Zayebano... xD

Ako pocne da te kulira otkacis je nije poslednja na planeti ima boljih i lepsih od nje! Glavno pravilo ako ces da igras ovako nema vezivanja i onda ti drzis sve konce u igri! Nije istina i muskarci i zene su isti samo sto se one prave finije,a mi smo direktni!z:D Moras malko da balansiras nemozes biti samo dobar,a ni samo los ali bitno je da ne pokazujes osecanja i non stop ce da trci za tobom i umesto da ti preuzimas inicijativu ona ce!

unknownmoshja:
postoji jedno glavno pravilo fizike i po meni najzahvalnije od svih a to je kuliranje......

Tesko je ovu temu uopstiti, ljudi se razlikuju i ta taktika moze biti pogresna.

Ako neko pokusa da kulira svoju devojku, na nacin da se ne vidja sa njom cesto, moze doziveti neugodno iznenadjenje u vidu njenog novog frajera, sto se ne retko desava.

Ne zaljubljuje se cura u dobrog ili loseg momka vec u muskarca koji joj se svidi.

Ako se i njemu svidja to je super, postoji iskra.

Zar nije divno kada se dve osobe sretnu i prepoznaju bliskost i harmoniju i da pozele da budu zajedno i dele zajednicke trenutke; zasto vestacki kulirati i sve to uskracivati?

To je pre stvar osecaja, ako ti mislis da ce ti kuliranje uroditi plodom, samo napred! Ja se licno nikad nisam vodila tom logikom jer ne pristaje mojoj licnosti i protivrecno je svim mojim stavovima o vezama, tako da bi bilo glupo raditi nesto protiv sebe... Sledi licni osecaj pa kud puklo, bilo da su u pitanju taktike ili ne! :)

Ovisnost o partneru i njegovim ponašajnim obrascima predstavlja jedan od pokazatelja nezrele ličnosti.Ne slažem se da niko ne voli"prilepak",budući da ima onih koji vole da trčimo za njima i dokazujemo bez prestanka koliko su nam potrebni(o tom potom koliko su i da li su oni formirane ličnosti,znamo da nisu).
Najgora vrsta odnosa koji postoji između dvoje ljudi(bez obzira na karakter i intimnost veze) sigurno je neodnos.
Najteža vrsta činjenja je upravo nečinjenje.I ne mora ono uvijek biti iz "strategije"(kojoj nas podučavaju jeftine psihološke savjetodavne rečenice),naime ono(to "nečinjenje")može biti i prirodni produžetak oholosti,bahatosti i gordosti.One tipične samoživosti u kojoj taj neko ignoriše iz izopačene samosvojne potrebe za dokazivanjem.
Bilo kako bilo,neodnos kao najgora vrsta odnosa,temeljno znači nepoštovanje ličnosti.

Back