Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Зашто се и модератори не могу ставити на игноре листу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što moraju imati mogućnost da te kontaktiraju na PP ukoliko je to neophodno.Зашто се и модератори не могу ставити на игноре листу?
+1Rizikujem da se sad svi obruše na mene sa negativnim komentarima ali moram napisati da stvarno ne mogu da vjerujem čime se bavite i zamarate? Nešto vas ne interesuje? Ne pratite tu temu! Neko vas nervira? Ne obraćajte pažnju na njegove/njene postove i adio! Mislim stvarno...član sam više foruma i ovo je najliberalniji forum na koji sam naišla. Bilo gdje drugo bi na sam pomen bilo kakve kritike na administraciju dobili ban.
Мене је једна особа вређала на теми називала будалом, идиотом или шта већ.. модератор јој је дозволио да и даље пише, а мене је замолио да се удаљим из теме и више не дискутујем, иако нисам ниједну увредљиву реч дотичној упутио.Зашто бих стављала уређиваче на игнор листу - па, зато што пријавим проблематичан пост, примера ради, наставим да читам даље, и видим да је један од њих писао две поруке испод. Да ли стварно све мора да се пријави да би било обрисано? Или можда нешто може по сопственом нахођењу? Толико се прича о ПРАВИЛНИКУ, а првенствено га већина уређивача не поштује.
Пре дан - два сам видела да је један од њих написао за неку жену да је "куpaвела". Ја могу да схватим да си то написао ти, онда пријавим па се обрише. Не могу да схватим да је то написао управо неко коме такве ствари треба да пријављујем.
Уозбиљите се, господо из администрације. Преиспитајте своје начине.
za ovakve stvari obratis se supermoderatoru koji ce to da resi sa doticnim moderatoromМене је једна особа вређала на теми називала будалом, идиотом или шта већ.. модератор јој је дозволио да и даље пише, а мене је замолио да се удаљим из теме и више не дискутујем, иако нисам ниједну увредљиву реч дотичној упутио.
I ja sam prošla sličnoМене је једна особа вређала на теми називала будалом, идиотом или шта већ.. модератор јој је дозволио да и даље пише, а мене је замолио да се удаљим из теме и више не дискутујем, иако нисам ниједну увредљиву реч дотичној упутио.
Не слажем се с Вама.Не знам на кога алудирате?U vezi prijava posta.
Kako god, ne mogu protiv sebe. Ko zna šta će biti do kraja...
Nije mi problem napisati , izaći iz teme i ne čitati je više.
Nerviraju me česte promene korisničkig imena ( trebalo bi uvesti vremensko ograničenje za izmene).
Isto tako, nerviraju me česta gašenja naloga i odmah otvaranje novog.
Украли сте ми тему.Баш то сам ја хтео да питам.Зашто се и модератори не могу ставити на игноре листу?
Ја немам потребу за игнором.Gledam sada jednu temu u kojoj malo malo post ignorisanog člana.
Ne znam kako je učesnicima teme, srećna sam što sam na vreme upotrebila sjajnu opciju IGNORE!
Ne znam u vezi čega treba da budeš saglasan sa mnom vezano za moj post koji očigledno nisi razumeo i našao si se prozvanim?Не слажем се с Вама.Не знам на кога алудирате?
Украли сте ми тему.Баш то сам ја хтео да питам.
Ја немам потребу за игнором.
Мислио сам да модератори имају право на игнор.Dok sam bila mod nisam smela koristiti ignore opciju.
Sada su troje na mojoj listi. I nije mnogo koliko sam dugo na forumu.
Не верујем да је баш било тако,али добро.Мене је једна особа вређала на теми називала будалом, идиотом или шта већ.. модератор јој је дозволио да и даље пише, а мене је замолио да се удаљим из теме и више не дискутујем, иако нисам ниједну увредљиву реч дотичној упутио.
Пусти то сада "али добро". Како је било?Мислио сам да модератори имају право на игнор.
Не верујем да је баш било тако,али добро.
Opcija radi odlično!Ма зеза ме изгледа..
Али да не офтопикујемо тему.
Evo ovako: hajde na poslu izribaj šefa zato što je zakasnio. Budi uporan. Insistiraj da ti objasni.Jos vaznije pitanje zbog cega moderatori i oni iznad njih mogu da vide da li je neko aktivan ili ne i na kojem delu foruma ,cemu onda sluzi to podesavanje “nevidljivosti” ako sami medju njima imaju tu opciju nevidljivosti ukljucenu a mi ih ne vidimo ,ne svi??!
Zar to nije na neki nacin zloupotreba ,ti mene vidis a ja tebe ne vidim?
Pa će da bude još gore. Ako se neko nameračio na jednu osobu, može da prijavljuje koliko hoće, moderatori će brisati uvrede a hejter će da povuče sa sobom ceo čopor. Nemoguće ih je sve prijaviti. Doduše, ja sam prijavio samo jednom i nisam mislio da će me ostaviti na miru, ali ostavila me je na miru. Možda je slučajnost.za ovakve stvari obratis se supermoderatoru koji ce to da resi sa doticnim moderatorom
Не може се то тако лако.Није довољно да постанеш активнији,него и то да те администрација заволи.Evo ovako: hajde na poslu izribaj šefa zato što je zakasnio. Budi uporan. Insistiraj da ti objasni.
Zašto samo šef tebe može da pita zašto kasniš, pitaj i ti njega
Ljudi, kakvo je ovo drmanje kompleksa? Tako je i u rl, ako ti smeta, budi aktivniji pa postani moderator, mislim ako ti je već stalo do nekih opcija koje ti vidiš kao neke nezaslužene prednosti, ne obraćam se samo tebi, nemoj da se ljutiš, moje mišljenje.
Nikad iz razloga sto oni moraju imati mogucnost da te kontaktiraju. I ja bih stavio neke na ignore ali se ne moze. No, opet, to govori o losem odabiru moda. Cim ima primedbi.Када ћете омогућити опцију и да се модератори могу ставити на игнор листу? Ако не морам да трпим будалаштине у коментарима појединих чланова зашто морам и модератора.
Njegovo je samo da uređuje i ništa više od toga. Ako se ponaša bahato, a neki se ponašaju, onda se tu ništa ne može uraditi.Омогућити им право да ме контактирају путем пп али да не читам у дискусијама њихове бљувотине.
Зашто је у дискусијама мод изнад обичног улесника?