Ignore opcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rizikujem da se sad svi obruše na mene sa negativnim komentarima ali moram napisati da stvarno ne mogu da vjerujem čime se bavite i zamarate? Nešto vas ne interesuje? Ne pratite tu temu! Neko vas nervira? Ne obraćajte pažnju na njegove/njene postove i adio! Mislim stvarno...član sam više foruma i ovo je najliberalniji forum na koji sam naišla. Bilo gdje drugo bi na sam pomen bilo kakve kritike na administraciju dobili ban.

Rizikujem da se sad svi obruše na mene sa negativnim komentarima ali moram napisati da stvarno ne mogu da vjerujem čime se bavite i zamarate? Nešto vas ne interesuje? Ne pratite tu temu! Neko vas nervira? Ne obraćajte pažnju na njegove/njene postove i adio! Mislim stvarno...član sam više foruma i ovo je najliberalniji forum na koji sam naišla. Bilo gdje drugo bi na sam pomen bilo kakve kritike na administraciju dobili ban.
+1
Ukinuo bi mjenjanje nicka.

Зашто бих стављала уређиваче на игнор листу - па, зато што пријавим проблематичан пост, примера ради, наставим да читам даље, и видим да је један од њих писао две поруке испод. Да ли стварно све мора да се пријави да би било обрисано? Или можда нешто може по сопственом нахођењу? Толико се прича о ПРАВИЛНИКУ, а првенствено га већина уређивача не поштује.
Пре дан - два сам видела да је један од њих написао за неку жену да је "куpaвела". Ја могу да схватим да си то написао ти, онда пријавим па се обрише. Не могу да схватим да је то написао управо неко коме такве ствари треба да пријављујем.

Уозбиљите се, господо из администрације. Преиспитајте своје начине.
Мене је једна особа вређала на теми називала будалом, идиотом или шта већ.. модератор јој је дозволио да и даље пише, а мене је замолио да се удаљим из теме и више не дискутујем, иако нисам ниједну увредљиву реч дотичној упутио.

Мене је једна особа вређала на теми називала будалом, идиотом или шта већ.. модератор јој је дозволио да и даље пише, а мене је замолио да се удаљим из теме и више не дискутујем, иако нисам ниједну увредљиву реч дотичној упутио.
za ovakve stvari obratis se supermoderatoru koji ce to da resi sa doticnim moderatorom

I ja sam prošla slično
Nisam prijavila post, niti mi pada na pamet, iako je bila i pretnja( ničim izazvana)
Nisam ni propratila šta se dalje dešavalo u temi, ni to kako je reagovala moderacija.
Posle četrnaestogodišnjeg staža iskoristila sam opciju ' ignore'.
I fino radi opcija. ,
Dodala sam još mislim dva člana: jedan zbog postova m- ž diskrimanacije, drugi zbog antivakserskih stavova. Ne, nemam ništa ptotiv drugačijih stavova, ali imam protiv lažnog moralisanja.
Preporuka ti je opcija ' ignore': )

U vezi prijava posta.

Kako god, ne mogu protiv sebe. Ko zna šta će biti do kraja...
Nije mi problem napisati , izaći iz teme i ne čitati je više.

Nerviraju me česte promene korisničkig imena ( trebalo bi uvesti vremensko ograničenje za izmene).
Isto tako, nerviraju me česta gašenja naloga i odmah otvaranje novog.
Не слажем се с Вама.Не знам на кога алудирате?
Зашто се и модератори не могу ставити на игноре листу?
Украли сте ми тему.Баш то сам ја хтео да питам.

Gledam sada jednu temu u kojoj malo malo post ignorisanog člana.
Ne znam kako je učesnicima teme, srećna sam što sam na vreme upotrebila sjajnu opciju IGNORE!
Ја немам потребу за игнором.

Не слажем се с Вама.Не знам на кога алудирате?

Украли сте ми тему.Баш то сам ја хтео да питам.

Ја немам потребу за игнором.
Ne znam u vezi čega treba da budeš saglasan sa mnom vezano za moj post koji očigledno nisi razumeo i našao si se prozvanim?

Tema ti nije ukradena jer je već otvorena, ti si imao samo nameru. Zakasnio, očigledno.

Malo vremena si proveo ovde da bi imao potrebu za takvom opcijom.
Želim ti lepa poznanstva, kvalitetno druženje i opušteno ćaskanje.

Dok sam bila mod nisam smela koristiti ignore opciju.
Sada su troje na mojoj listi. I nije mnogo koliko sam dugo na forumu.
Мислио сам да модератори имају право на игнор.

Не верујем да је баш било тако,али добро.

Jos vaznije pitanje zbog cega moderatori i oni iznad njih mogu da vide da li je neko aktivan ili ne i na kojem delu foruma ,cemu onda sluzi to podesavanje “nevidljivosti” ako sami medju njima imaju tu opciju nevidljivosti ukljucenu a mi ih ne vidimo ,ne svi??!
Zar to nije na neki nacin zloupotreba ,ti mene vidis a ja tebe ne vidim?
Evo ovako: hajde na poslu izribaj šefa zato što je zakasnio. Budi uporan. Insistiraj da ti objasni.
Zašto samo šef tebe može da pita zašto kasniš, pitaj i ti njega :lol:

Ljudi, kakvo je ovo drmanje kompleksa? Tako je i u rl, ako ti smeta, budi aktivniji pa postani moderator, mislim ako ti je već stalo do nekih opcija koje ti vidiš kao neke nezaslužene prednosti, ne obraćam se samo tebi, nemoj da se ljutiš, moje mišljenje.

za ovakve stvari obratis se supermoderatoru koji ce to da resi sa doticnim moderatorom
Pa će da bude još gore. Ako se neko nameračio na jednu osobu, može da prijavljuje koliko hoće, moderatori će brisati uvrede a hejter će da povuče sa sobom ceo čopor. Nemoguće ih je sve prijaviti. Doduše, ja sam prijavio samo jednom i nisam mislio da će me ostaviti na miru, ali ostavila me je na miru. Možda je slučajnost.
Uglavnom, hteo sam reći da je ignorisanje keva. Ne mislim pri tom na opciju "ignore", već na jedan još bolji, onaj u glavi ;) Samo se zapitajte kako može da vas nervira IKO online.

Evo ovako: hajde na poslu izribaj šefa zato što je zakasnio. Budi uporan. Insistiraj da ti objasni.
Zašto samo šef tebe može da pita zašto kasniš, pitaj i ti njega :lol:

Ljudi, kakvo je ovo drmanje kompleksa? Tako je i u rl, ako ti smeta, budi aktivniji pa postani moderator, mislim ako ti je već stalo do nekih opcija koje ti vidiš kao neke nezaslužene prednosti, ne obraćam se samo tebi, nemoj da se ljutiš, moje mišljenje.
Не може се то тако лако.Није довољно да постанеш активнији,него и то да те администрација заволи.

Када ћете омогућити опцију и да се модератори могу ставити на игнор листу? Ако не морам да трпим будалаштине у коментарима појединих чланова зашто морам и модератора.

Када ћете омогућити опцију и да се модератори могу ставити на игнор листу? Ако не морам да трпим будалаштине у коментарима појединих чланова зашто морам и модератора.
Nikad iz razloga sto oni moraju imati mogucnost da te kontaktiraju. I ja bih stavio neke na ignore ali se ne moze. No, opet, to govori o losem odabiru moda. Cim ima primedbi.

Омогућити им право да ме контактирају путем пп али да не читам у дискусијама њихове бљувотине.

Зашто је у дискусијама мод изнад обичног улесника?

Омогућити им право да ме контактирају путем пп али да не читам у дискусијама њихове бљувотине.

Зашто је у дискусијама мод изнад обичног улесника?
Njegovo je samo da uređuje i ništa više od toga. Ako se ponaša bahato, a neki se ponašaju, onda se tu ništa ne može uraditi.

Dajte, ljudi..pocistite prvo u svom dvorištu pa onda krenite na tudja
O tome kako se pojedini korisnici ponašaju mogli bi roman da napišemo

Odgovor na postavljeno pitanje je da se moderatori ne mogu staviti na ignor iz razloga moderisanja foruma i kontakta sa korisnicima i ta se opcija nece uvoditi
Tema se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back