Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Зашто се и модератори не могу ставити на игноре листу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forum je tako osmisljen da bude nametljiv ,da ti namece nesto i sama registracija je nametljiva ,postavili su ono plavo da stalno visi dole .Ако се мени не свиђају политички, идеолошки и други ставови модератора зашто ме правила форума присиљавају да читам њихове постове. Можемо на игноре обичне чланове а не можемо модераторе.Није у реду.
А због чега не напишеш одвојену тему са овим твојим питањем, него затрпаваш ову?Jos vaznije pitanje zbog cega moderatori i oni iznad njih mogu da vide da li je neko aktivan ili ne i na kojem delu foruma ,cemu onda sluzi to podesavanje “nevidljivosti” ako sami medju njima imaju tu opciju nevidljivosti ukljucenu a mi ih ne vidimo ,ne svi??!
Zar to nije na neki nacin zloupotreba ,ti mene vidis a ja tebe ne vidim?
zato što moderatori mogu da napišu neko obaveštenje koje svi učesnici treba da videЗашто се и модератори не могу ставити на игноре листу?
На пример, шта?zato što moderatori mogu da napišu neko obaveštenje koje svi učesnici treba da vide
mogućnost provere prisutnosti članova nije zloupotreba sama po sebi, ali ako smatraš da je neki moderator zloupotrebio svoj položaj onda treba i da prijaviš supermoderatoru ili administratoru.Jos vaznije pitanje zbog cega moderatori i oni iznad njih mogu da vide da li je neko aktivan ili ne i na kojem delu foruma ,cemu onda sluzi to podesavanje “nevidljivosti” ako sami medju njima imaju tu opciju nevidljivosti ukljucenu a mi ih ne vidimo ,ne svi??!
Zar to nije na neki nacin zloupotreba ,ti mene vidis a ja tebe ne vidim?
na primerНа пример, шта?
Шта бисте ви могли да напишете а да мене интересује/морам да видим?
То је нешто што се подразумева, није обавештење какво ја "треба да видим".na primer
"Opominju se svi (ili pojedini) učesnici u diskusiju da se ponašaju u skladu pravilnika foruma ili će tema biti zaključana (a članovi možda i kažnjeni)
za nekoga može upozorenje da bude korisno i time da izbegne višednevni ban sa foruma.То је нешто што се подразумева, није обавештење какво ја "треба да видим".
Naprimer ako neko pretera na temi, a nije za kaznu, ili moderator nece da kaznjava, napise pp ili javnu poruku clanu... Da se tema prebacuje u drugi pdf (i toga ima kad je potpuno van konteksta)... Sve opcije postoje.На пример, шта?
Шта бисте ви могли да напишете а да мене интересује/морам да видим?
Za tebe se podrazumeva, za vecinu nazalost ne... To je problem.То је нешто што се подразумева, није обавештење какво ја "треба да видим".
Nasmejala si me sada.@Владан , тешко да би то могло бити омогућено, али би била одлична ствар. Имам већ пар кандидата да поведу листу.
Nije izvodljivo, ali to i jeste pravilo, na drugim mestima smo samo korisnici, brisu, menjaju poruke ako nisu adekvatne temi i mestu...Možda ne bi bilo loše, ako je izvodljivo, da urednik jednog pf ima vidljiva obeležja samo na delu foruma koji uređuje, na ostalom delu foruma da je korisnik kao i svi drugi.
ja sam zagovarao tu ideju već nekoliko puta kod administracije ali na žalost nije tehnički izvodljivoMožda ne bi bilo loše, ako je izvodljivo, da urednik jednog pf ima vidljiva obeležja samo na delu foruma koji uređuje, na ostalom delu foruma da je korisnik kao i svi drugi.
Зашто бих стављала уређиваче на игнор листу - па, зато што пријавим проблематичан пост, примера ради, наставим да читам даље, и видим да је један од њих писао две поруке испод. Да ли стварно све мора да се пријави да би било обрисано? Или можда нешто може по сопственом нахођењу? Толико се прича о ПРАВИЛНИКУ, а првенствено га већина уређивача не поштује.Nasmejala si me sada.
Baš me briga za urednike foruma i tema.
Pišem šta mislim, kako osećam, koliko sam motivisana.
Dragi su mi urednici koji su, i pored unapređenja, ostali isti i aktivni u temama u kojima su bili aktivni i ' nabijali' postove.
Dobijanjem permisija nisu postali pametniji niti imaju razlog za veće poštovanje, osim ako nam to ne stave do znanja promenom korisničkog imena, na primer.
Možda ne bi bilo loše, ako je izvodljivo, da urednik jednog pf ima vidljiva obeležja samo na delu foruma koji uređuje, na ostalom delu foruma da je korisnik kao i svi drugi.
Eh nije tehnicki izvodljivo ,nego nece da se cima.ja sam zagovarao tu ideju već nekoliko puta kod administracije ali na žalost nije tehnički izvodljivo
Evo bas trcim ….А због чега не напишеш одвојену тему са овим твојим питањем, него затрпаваш ову?
Uf, ' i taba brišemo' ,a zašto ne bi, molim te?Nije izvodljivo, ali to i jeste pravilo, na drugim mestima smo samo korisnici, brisu, menjaju poruke ako nisu adekvatne temi i mestu...
I Taba brisemo kad pretera, iako je on 'domacin' ovde![]()
Па ту су да пишу да је неко "куравела", рекох ти.@medeja, prijavljivanje postova mi je ispod časti!
Napišem javno šta mislim, a uvredljive postove neka brišu urednici, zašto su tu?
Znam, takodje, nekad odgovorim a i ne pogledam ko je pisao, ako mi je interesantan post.Ponoviću: ne zamima me ko piše, niti koje forumske funkcije ima, zanima me šta je napisano.
Treba kad vidis, desi se da propustimo post, nekad ima mnogo za citanje, nekad neko pise na drugoj temi... Nije ispod casti prijaviti, ispod casti treba da bude onome ko pise post koji nije primeren razgovoru odraslih ljudi.@medeja, prijavljivanje postova mi je ispod časti!
Napišem javno šta mislim, a uvredljive postove neka brišu urednici, zašto su tu?
Па трчиш да тртљаш глупости, то ти није проблем.Evo bas trcim ….
То је више него разумљиво. Међутим, лоша је ситуација када и сам пишеш проблематичне постове, одговараш на такве, и тако даље. Не ти, да не буде неспоразума, говорим генерално.Treba kad vidis, desi se da propustimo post, nekad ima mnogo za citanje, nekad neko pise na drugoj temi...
Umem i ja nekad da preteram, zivi smo ljudi, ali znam na sta mislis...Granica ipak nekad mora da postoji.Не ти, да не буде неспоразума, говорим генерално.