Ignore opcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos vaznije pitanje zbog cega moderatori i oni iznad njih mogu da vide da li je neko aktivan ili ne i na kojem delu foruma ,cemu onda sluzi to podesavanje “nevidljivosti” ako sami medju njima imaju tu opciju nevidljivosti ukljucenu a mi ih ne vidimo ,ne svi??!
Zar to nije na neki nacin zloupotreba ,ti mene vidis a ja tebe ne vidim?

Ако се мени не свиђају политички, идеолошки и други ставови модератора зашто ме правила форума присиљавају да читам њихове постове. Можемо на игноре обичне чланове а не можемо модераторе.Није у реду.

Ако се мени не свиђају политички, идеолошки и други ставови модератора зашто ме правила форума присиљавају да читам њихове постове. Можемо на игноре обичне чланове а не можемо модераторе.Није у реду.
Forum je tako osmisljen da bude nametljiv ,da ti namece nesto i sama registracija je nametljiva ,postavili su ono plavo da stalno visi dole .
Blokiras reklame ,dragi korisnice ako zelite ….ono zuto ,mada sam navikao ,,,necu bre da gledam reklame ne zanimaju me reklame ,hocu cist klot forum .
A sto se tice same teme ,meni i ne smeta toliko ,mada i nije losa ideja da se uvede opcija ignore moderacije .

Jos vaznije pitanje zbog cega moderatori i oni iznad njih mogu da vide da li je neko aktivan ili ne i na kojem delu foruma ,cemu onda sluzi to podesavanje “nevidljivosti” ako sami medju njima imaju tu opciju nevidljivosti ukljucenu a mi ih ne vidimo ,ne svi??!
А због чега не напишеш одвојену тему са овим твојим питањем, него затрпаваш ову?

@Владан , тешко да би то могло бити омогућено, али би била одлична ствар. Имам већ пар кандидата да поведу листу.

mogućnost provere prisutnosti članova nije zloupotreba sama po sebi, ali ako smatraš da je neki moderator zloupotrebio svoj položaj onda treba i da prijaviš supermoderatoru ili administratoru.

На пример, шта?
Шта бисте ви могли да напишете а да мене интересује/морам да видим?
Naprimer ako neko pretera na temi, a nije za kaznu, ili moderator nece da kaznjava, napise pp ili javnu poruku clanu... Da se tema prebacuje u drugi pdf (i toga ima kad je potpuno van konteksta)... Sve opcije postoje.

То је нешто што се подразумева, није обавештење какво ја "треба да видим".
Za tebe se podrazumeva, za vecinu nazalost ne... To je problem.

@Владан , тешко да би то могло бити омогућено, али би била одлична ствар. Имам већ пар кандидата да поведу листу.
Nasmejala si me sada.
Baš me briga za urednike foruma i tema.
Pišem šta mislim, kako osećam, koliko sam motivisana.
Dragi su mi urednici koji su, i pored unapređenja, ostali isti i aktivni u temama u kojima su bili aktivni i ' nabijali' postove.
Dobijanjem permisija nisu postali pametniji niti imaju razlog za veće poštovanje, osim ako nam to ne stave do znanja promenom korisničkog imena, na primer.

Možda ne bi bilo loše, ako je izvodljivo, da urednik jednog pf ima vidljiva obeležja samo na delu foruma koji uređuje, na ostalom delu foruma da je korisnik kao i svi drugi.

Možda ne bi bilo loše, ako je izvodljivo, da urednik jednog pf ima vidljiva obeležja samo na delu foruma koji uređuje, na ostalom delu foruma da je korisnik kao i svi drugi.
Nije izvodljivo, ali to i jeste pravilo, na drugim mestima smo samo korisnici, brisu, menjaju poruke ako nisu adekvatne temi i mestu...
I Taba brisemo kad pretera, iako je on 'domacin' ovde :D

Nasmejala si me sada.
Baš me briga za urednike foruma i tema.
Pišem šta mislim, kako osećam, koliko sam motivisana.
Dragi su mi urednici koji su, i pored unapređenja, ostali isti i aktivni u temama u kojima su bili aktivni i ' nabijali' postove.
Dobijanjem permisija nisu postali pametniji niti imaju razlog za veće poštovanje, osim ako nam to ne stave do znanja promenom korisničkog imena, na primer.

Зашто бих стављала уређиваче на игнор листу - па, зато што пријавим проблематичан пост, примера ради, наставим да читам даље, и видим да је један од њих писао две поруке испод. Да ли стварно све мора да се пријави да би било обрисано? Или можда нешто може по сопственом нахођењу? Толико се прича о ПРАВИЛНИКУ, а првенствено га већина уређивача не поштује.
Пре дан - два сам видела да је један од њих написао за неку жену да је "куpaвела". Ја могу да схватим да си то написао ти, онда пријавим па се обрише. Не могу да схватим да је то написао управо неко коме такве ствари треба да пријављујем.

Уозбиљите се, господо из администрације. Преиспитајте своје начине.

Nije izvodljivo, ali to i jeste pravilo, na drugim mestima smo samo korisnici, brisu, menjaju poruke ako nisu adekvatne temi i mestu...
I Taba brisemo kad pretera, iako je on 'domacin' ovde :D
Uf, ' i taba brišemo' ,a zašto ne bi, molim te? :plez:
Znam kako funkcioniše forum, znam gde možeš vršiti korekcije a gde ne.
Ovaj predlog je više vizuelne prirode.
Često se stiče utisak da samo moderatori pišu.
Ponoviću: ne zamima me ko piše, niti koje forumske funkcije ima, zanima me šta je napisano.

Medeja, prijavljivanje postova mi je ispod časti!
Napišem javno šta mislim, a uvredljive postove neka brišu urednici, zašto su tu?

@medeja, prijavljivanje postova mi je ispod časti!
Napišem javno šta mislim, a uvredljive postove neka brišu urednici, zašto su tu?
Па ту су да пишу да је неко "куравела", рекох ти.
Да раде оно што треба, не бих ни морала да пријављујем. А свакако ми није испод части да пријављујем мизогинију, дискриминације по разним основама, и слично. Тиме се бавим и у животу.

Ponoviću: ne zamima me ko piše, niti koje forumske funkcije ima, zanima me šta je napisano.
Znam, takodje, nekad odgovorim a i ne pogledam ko je pisao, ako mi je interesantan post.
@medeja, prijavljivanje postova mi je ispod časti!
Treba kad vidis, desi se da propustimo post, nekad ima mnogo za citanje, nekad neko pise na drugoj temi... Nije ispod casti prijaviti, ispod casti treba da bude onome ko pise post koji nije primeren razgovoru odraslih ljudi.

Evo bas trcim ….
Па трчиш да тртљаш глупости, то ти није проблем.

Treba kad vidis, desi se da propustimo post, nekad ima mnogo za citanje, nekad neko pise na drugoj temi...
То је више него разумљиво. Међутим, лоша је ситуација када и сам пишеш проблематичне постове, одговараш на такве, и тако даље. Не ти, да не буде неспоразума, говорим генерално.

U vezi prijava posta.

Kako god, ne mogu protiv sebe. Ko zna šta će biti do kraja...
Nije mi problem napisati , izaći iz teme i ne čitati je više.

Nerviraju me česte promene korisničkig imena ( trebalo bi uvesti vremensko ograničenje za izmene).
Isto tako, nerviraju me česta gašenja naloga i odmah otvaranje novog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back