Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.029
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerotije:.. i ovo nije mesto gde treba da se istresemo nego da se zabavljamo raspravljajuci opushteno o turizmu i putovanjima.
unknownbg:Da postoji moderacija, ti bi odavno bio banovan![]()
Pa prijatelju mislim da nema puno reci hvale za tebe. Samo prestani da se reklamirash na forumu i zakopacemo ratnu sekiru. Niko nije zeljan tvoje CG kao shto vidish. Ili to necesh da priznash ili si tvrdoglav. Budi realan kad pishes o destinacijama pa makar one bile i dobre i loshe. Nije sve tako crno u CG kao shto nije sve zlatno na ostalim letovalishtima za koje ti i neznash jer kako kazesh nigde nisi bio osim u CG. I nemoj da menjash nick jer i moj maloletni sin te je provalio i smeje se a i ostali su te provalili-vrati se malo unazad i procitaj. Nemoj da me mrzish jer nemrzim ni ja tebe a ni nikoga ovde na forumu. Svi su mi dragi i simpaticni shta god da pishu tj slazu li se samnom ili ne po pitanju komentara. Pozz :-) .unknownbg:odlično..ondap prestani da lečiš svoje komplekse ovde..Nisi moderator, nego najobičniji spamer, i to je nešto sa čim moraš što pre da se pomiriš. Da postoji moderacija, ti bi odavno bio banovan![]()
Sada vishe nemorash ni da poseccujesh ovaj forum. Imash forum malih oglasa. Verujem da cce ti se svideti. Mozzesh da reklamirash CG da sve puca. Ostavi nas da komentarishemo !unknownbg:hehe...odlično..dodao sam te na IGNORE listu...sada više ne moram da gledam tvoje gluposti![]()
A ko te pita kako ti zivish u Subotici ? Koga to pa zanima ? Shta lupash ? A josh ako si procitao ovu temu video si da nema preporuku za ignore list od vecine vec ima kritike na menjanje nick-a sto ti vrlo dobro znash sta radish da ti sad nepishem PACENICE.aleksandar su:Slusaj pacenice... tebi se sav privatni i socijalni zivot svodi na piskaranje gluposti i crtanje... u toj tvojoj srdljivoj rupi odakle se javljas... to je zaista tuzno..
Vidim da si dobio preporuku za ignore list od mnogih koji posecuju ovaj forum...
To je jos tuznije...
Tvoji komentari su prazni i smarajuci... a u principu te niko ne konstatuje... Necu te stavljati na ignore list jer me zanimas niti cu te citati..
Ovde u Subotici lepo zivimo i mi i madjari i hrvati... a tebi predlazem da zauvek ostanes u svom naci getu...