Ignor

gost 189405

Elita
Poruka
16.683
Zasluzuje posebnu temu
Da li je ignor psihicko zlostavljanje?
I kako ste se osecali u toj situaciji

P.S.aj znam da smo svi prep.icke i preje.baci i da se to nama nikad ne desava,ali da se pravimo da jeste

Cim moras nekoga da ignorises to je vec problem,
cesto slabi to koriste iz straha da ne budu ignorisani,
ali je ujedno i efikasno protiv samozivih ljudi koji ne priznaju da
nekome smetaju.
Ignorisanje koristim samo i izuzetno, protiv ljudi kojima direktno receno nista ne znaci,
pa da ne dolazim u situaciju koja je gora od ignorisanja.

A vezano je za LjS..zabole me za ljs..ako postoji praćenje, trebalo bi i ignorisanje nekih foruma..Da se onemogutji obaveštenje o novim temama sa tog foruma.
Ne omogutjava softver koji je kupljen u paketu(:

na ignor, ovde na krstarici imam jednu dosadu, spamer na pdf muzika
ništa lično, samo praktično, da ne gledam debila kako se iživljava sa svojim spam mjuzik seansama svake minute

Ignorisanje ima efekta samo i jedino ako znas da to nekome znaci, pa je samim tim nasilje.
Ovo se ne odnosi samo na prijatelje, partnere, ljubavnike, vec i na ostrascene neprijatelje....
kao recimo prekomerna sila...:)

Zasluzuje posebnu temu

P.S.aj znam da smo svi prep.icke i preje.baci i da se to nama nikad ne desava,ali da se pravimo da jeste
ignor je odvratna opcija, ne mislim na forum, ovde je nebitno, nego u rlu
jeste blisko psihichkom zlostavljanju u zavisnosti od toga od koga potiche i kome je namenjeno
ne volim to da radim, obichno udaljavanje ili objashnjenje da ne zelish da budesh sa nekim u kontaktu treba biti dovoljno, mada nazalost, nekad nije

Zasluzuje posebnu temu

što se foruma tiče tačno me zabole..
a u rl mislim da bih bila spremna da odsečem jaja onome koji pokuša da mi na takav način nešto stavi do znanja..

Koliko kapiram ovo se i nije odnosilo na forumska zbivanja, na forumu je procedura jasna, najpre iznošenje prljavog veša, javno prozivanje i žigosanje, kao npr. u slučaju Kovač, pa tek onda ignorisanje. :malav:

Back