Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Pre par godina cuvao sam sestrinu devojvicu, i gledamo mi tako Dizni, i na TV Hanna Montana. Gledamo mi tu Hannu, mala je odusevljena, ta Hanna je valjda kao neka pevacica, ali krije svoj identitet, da bi je ljudi voleli zbog toga sto je, a ne zbog slave, ili tako nesto.
Za vas koji ne znate Hanna je:
Medjutim, Hanna je malo porasla sada:
Pitanje za vas, ko je uzor vasoj deci i zasto? Jesu li to sportiti tipa Djokovic, Federer, pevaci, pevacice, mama i tata?
Kako se nosite sa tim drugim idolima, tj. uzorima vase dece? Ko ima veci uticaj na njih?
Kako bi ste reagovali da vam je detu uzor Hanna ili neki lik tipa Kristijan Golubovic i sl.? Da li bi ste pustili dete da bude svoje, prolazno je, faza, ili bi ste intervenisali?
Za vas koji ne znate Hanna je:

Medjutim, Hanna je malo porasla sada:
Pitanje za vas, ko je uzor vasoj deci i zasto? Jesu li to sportiti tipa Djokovic, Federer, pevaci, pevacice, mama i tata?
Kako se nosite sa tim drugim idolima, tj. uzorima vase dece? Ko ima veci uticaj na njih?
Kako bi ste reagovali da vam je detu uzor Hanna ili neki lik tipa Kristijan Golubovic i sl.? Da li bi ste pustili dete da bude svoje, prolazno je, faza, ili bi ste intervenisali?