Onaj ko gleda tv danas sam je kriv sto je lud... ima internet, ima ulica.. zdraviji su idoli, ko plasira tv kao obavezu. ko gura te grandove pinkove i sve.
Takodje ni vesti na portalima sajtovima ne treba citati, ni pratiti jer ih kontrolisu partijski kadrovi, mnoge vesti su cak i izmisljene, mnogi ne bi verovali sta bih ja sve ustvrdio da je lazirano u vestima, a 90% ljudi prima te vesti kao istinu. Npr neki zemlljotresi 80 poginulih u masakru u indoneziji, pa neki kamilski tigrovi itd.. To je vecinom sve laz, osmisljeno radi efekta spoljnog neprijatelja, a da se ovde bolje zivi. Naravno mnoge domace vesti su lazirane i koriste se za spinovanje javnosti, i kontrolu uma stanovnistva, recimo neki brojevi kad se pojave u vestima, sluze kao okidaci i aktiviraju neki subliminarni program, zrtve, citaoca.
Tu su i ti idoli, odnekud u vestima stalno iskacu neka rijana bjons gaga, pa onaj kinez korejac, i ono stvorenje blajber, namecu se ko popularni laziranjem jutub pregleda.
Ako je crnac gazda amerike, ne znam zasto i domaci mediji samo kopiraju te vesti, ako sami nemaju ukusa, pa jel nama treba sad da se svidjaju crnkinje i neka elektronska robotizovana pevaljka.
Budale vode medije i drzave. Pametni su se povukli.
Ljudi koijma su idoli politicari nisu normalni, ali taj fanatizam je najvise zbog mrznje ka drugom nekom iritantnom protivnickom politicaru, ta energija je ono nesto sto drzi te ljude u konstantnoj borbi i slepilu.
Jako me iritira to sto te marketinske agencije za kampanje i sluzbu drzavnom sistemima drze mase ljudi na najnizem stepenu svesti, medijskom propagandom i nametanjem naopakih vrednosti, porobljavaju i prave stokom, potrosackim ovca za sisanje. Jedno vreme sam slusao jednu radio stanicu, pred izbore.. ne znam jel oni to namerno ili stvarno vecinski postoje ljudi takvog nivoa svesti koji se javljaju u program. Ipak verovatno postojii druga strana medalje, samo oni (poput mene) koji su bili u prilici da se nalaze na rukovodecim mestima neke stranke, shvataju neophodnost takvog pristupa.