IDIOTI

Ja se verovatno ne bih udavala, teško se zaljubljujem, adaptiram, sto stvari mi pada na pamet kao prepreka i komplikacija. Ali uopšteno govereći, mislim da treba i da su ljudi koji su u tom smislu fleksibilni, koji mogu opet iskreno da zavole i da se prepuste u prednosti na mnogo načina.

Može se i kao maršal Tito, pet brakova, doduše samo tri je zvanično priznavao, i osamnaestoro dece iz tih brakova i ostalih veza - petnaestorica sinova i tri ćerke, znači miksovanje, malo zvanično, malo nezvanično, malo oženjeni, udati, malo neoženjeni, neudati.
A i potomci su mu bili fleksibilni, sin Žarko se tri puta ženio, unuk Joška četiri puta, a unuka Svetlana se četiri puta udavala. :deda:
Maršal je voleo žene i pravio je decu, nevezano od forme, a posle su ta deca upadala u kovitlace burnih dešavanja tokom dvadesetog veka, čak su se u drugom svetskom ratu nalazili na suprotstavljenim stranama, sin Aleksandar mu je poginuo 44. kao oficir sovjetske CA, Žarko je bio ratni vojni invalid, penzionisani oficir CA, a Bečlija Hans Špuner poginuo je 43. u Zapadnoj Bosni kao nemački vojnik. Toliko je maršal voleo žene da se tu primećuje još kurioziteta, sa ustaškom obaveštajkom, učesnicom atentata na kralja Aleksandra Prvog u Marseju, Terezom Štancer, imao je navodno dvoje dece, Paula i Gabrijelu, a Herta Has i njihov sin Aleksandar Miša Broz skrivali su se od ustaša godinama. Sve za ljubav...

Zajednica je stvar kapaciteta i davanja
Ja se u vezama dajem potpuno i potpuno prepustam
Bila sam u jednom braku i posle razzvoda u jednoj takvoj vezi i nije mi bilo dobro
Bila sam ugusena i satrta
Iako sam dobila puno ljubavi od oba partnera
Jednostavno brak ili zajednicki zivot na takav nacin nije za mene
Potrosi me previse
Zato razumem medu kad kaze, hvala nikad vise
Ako postoji privlacnost mentalna i fizicka, moze veza, ali bez obaveza
Sve u zivotu sam radila srcem i iz sve snage
I posao, i bavila se porodicom i prijateljima i sportom i drugim aktivnostima koje su u zoni mojih interesovanja, da me je to sve u zivotu toliko ispunilo i istrosilo da nemam ni jednu tacku praznine
Zato nemam ni taj osecaj samoce i potrebu da novog muza i brak moram da imam
Ne moram, nemam ga gde :)

Da li mislite da su zene koje se ponovo udaju lude?
Ja mislim da i ove sto se jednom udaju su idioti
O drugom trecem putu da ne pricam
Dijagnoza

Ne placu tetke i rodbina na svadbama od radosti sto se udajete vec od tuge koliko ste glupe...
svidja mi se tema tj postavka da emocionalna intligencija determinise kvalitet naseg zivota ali ne i odabir referentnog sistema tj broja udaja, pogotovu danas kad retko ko sta i da potpisuje.
pametnima deca odrastaju uz mamu i tatu u porodici, overenog papira il ne, nebitno, dok glup covek nije sposoban da zadovolji ni najelementarniju decju potrebu zdravog razvoja uz oba roditelja.

Da li mislite da su zene koje se ponovo udaju lude?
O drugom trecem putu da ne pricam
Dijagnoza

Ne placu tetke i rodbina na svadbama od radosti sto se udajete vec od tuge koliko ste glupe...
jel to čile o sebi misliš da si idiot pošto si se jednom udala il kako ?
ako je odgovor potvrdan, da li misliš da preduzmeš nešto da ne budeš i dalje idiot, ili ti je lepo da i dalje budeš idiot, ali šta te briga, bar ćeš biti bogati idiot ?
ako nije potvrdan onda ništa

svako traži svoju sreću na način kako on misli da će je naći...neko udajom/ženidbom po drugi treći peti put, neko ne...i tako...

Misao mi odluta na naše roditelje.. idioti radjaju idiote, ili već šta.. ne kontam?
Istina živa, jedna moja tetka svojoj kćeri; Idiote, propustila si onakvu priliku, ko zna kad ćeš je opet imati .." :D
Sad, jel idiot što je propustila da se uda ili bi bila idiot da se udala?? ..ne kontam, jbte? :kafa:

Oko te fame udaje, ženidbe i braka
Neko više ceni svoju slobodu, a neko voli da ima partnera kao saputnika i pomoć i prijatelja kroz život, i ja ne osuđujem ničije izbore
Sve je sasvim legitimno
Ne osećam se kao idiot što sam se udala, volim kao što sam i uvek, i ljubav mi je uzvraćena, moja porodica je moja podrška, oslonac, moje biće
Ima dana ispizde me za sve pare
Ima toga da uzimaju sve što se uzeti može
Ali mi i uzvraćaju onim što je meni potrebno
Ne merim u braku ko šta kako, moj brak je stvar moje duše, svaki brak je težak na svoj način to je tačno, ali ja imam tu sreću da volim, pa mi ljubav daje snagu i motiv da izađem iz kutije i razumem mog muža, kao i on mene
Poznajemo se 24 godine, 20 godina smo u braku, prošli smo toliko divnih ali i groznih stvari i to nas je uvek samo ojačalo
Naučila sam da živim sa svim njegovim manama, a nisam prestala da mu se smejem ni dan danas

E sad ne znam nikad ne reci nikad to je tačno
Ali ima neka tajna magija da je on uza sve svoje nedostatke i ja uza svoje pravi čovek za mene i prava žena za njega
Its a fact
Kako tako brzo ne znam, sudbina, ali je tako
Nije kao da sam slepa i ne vidim druge muškarce ali nekako kako da rečem nešto im fali i to krupno što meni smeta a moj muž ima
Il prosto ti je dosadan nema tog klika i to je to

Sad je tu 20 godina naših za koje vreme je on pokazao kolika je veličina i koliko me voli
Nekako to je to
I da se razvedem a mislim da neću i dalje bih ga volela pa mislim da bi to bilo glupo za oboje

Ženama je mnogo lakše, tipa - mgu da imaju vanbračnu decu, zna se ko je mayka, deca u 90odsto slučajeva ostaju kod majke nakon razvoda, ekonomski su se emancipovale....i da, možete danas slobodno da se ne udate ili udate isključivo iz ljubavi. Niži tipovi žena nisu predmet moje opservatorije, pardon opservacije.
I, ako neko želi da se venča, ša u tome ima loše.

Back