Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volimo da sudimoHm... to je tudj licni zivot u koji nemam prava na uvid a i da imam, ne bih ga koristila. Odluka da se stupi u brak se tice dve osobe, i isto toliko osoba da se iz njega izadje. Ne osudjujem ni po kojem osnovu. Zasto osudjujete Vi, na prvom mestu?
mislim da tebi treba nesto ozbiljnije od djoke, make, eurokrema i bromica <3Da li mislite da su zene koje se ponovo udaju lude?
Ja mislim da i ove sto se jednom udaju su idioti
O drugom trecem putu da ne pricam
Dijagnoza
Ne placu tetke i rodbina na svadbama od radosti sto se udajete vec od tuge koliko ste glupe...
Hmmm uvek im možemo zapevati...Idi O Ti.
A to je?mislim da tebi treba nesto ozbiljnije od djoke, make, eurokrema i bromica <3
Šta je Maka tbh?mislim da tebi treba nesto ozbiljnije od djoke, make, eurokrema i bromica <3
Zlatna maka, univerzalni recept na pdf Zene.Šta je Maka tbh?
Pa ovako je samo vise srčana.Ne ucestvujem u uvredama, postavila sam pitanje zasto bi sklapanje braka o nekom reklo da je los covek pa makar to bio i 12ti.
Podrzavam konstruktivnu polemiku bez uvreda jer objaviti temu zahteva imati srca i velikog interesovanja za odredjenu temu. Ja to ne mogu da ne postujem. Autor teme nije stub srama na koji ajmo svi baciti kamen, nego pocetak diskusuje.
sta bi Cile, opet problemi u raju?
sve zbog jebbenog rucka za godisnjicuZaista ne znam kako drugačije ovo okarakterisati
Nije to mala stvar, molim te, poštuj to, nije to neka tamo druga, treća godišnjica, već jubilarna, deseta. Za deset godina rada u nekim firmama se dobije sat. Sat, Žabice, ne tamo neki ručak. Ja je sasvim razumem. Doduše, sad probam da se setim šta sam radila/dobila za deceniju braka i pojma nemam.sve zbog jebbenog rucka za godisnjicu![]()
Ajde idi popi bensedin i progesteron simultanoDa li mislite da su zene koje se ponovo udaju lude?
Ja mislim da i ove sto se jednom udaju su idioti
O drugom trecem putu da ne pricam
Dijagnoza
Ne placu tetke i rodbina na svadbama od radosti sto se udajete vec od tuge koliko ste glupe...
ma da, sad kao ne mozes da se setis da te dragi vodio na Bahame...mene si naslaNije to mala stvar, molim te, poštuj to, nije to neka tamo druga, treća godišnjica, već jubilarna, deseta. Za deset godina rada u nekim firmama se dobije sat. Sat, Žabice, ne tamo neki ručak. Ja je sasvim razumem. Doduše, sad probam da se setim šta sam radila/dobila za deceniju braka i pojma nemam.
A za ubistvo 5 godNije to mala stvar, molim te, poštuj to, nije to neka tamo druga, treća godišnjica, već jubilarna, deseta. Za deset godina rada u nekim firmama se dobije sat. Sat, Žabice, ne tamo neki ručak. Ja je sasvim razumem. Doduše, sad probam da se setim šta sam radila/dobila za deceniju braka i pojma nemam.
a da se na vrijeme uclanio na forum i procitao ti misli...ma da, sad kao ne mozes da se setis da te dragi vodio na Bahame...mene si nasla
p.s. mene bivsi za desetu vodio na put oko sveta a ja sam samo zelela da me izvede na pljeskavicu...zato je i bivsi![]()