IDIOTI

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Da li mislite da su zene koje se ponovo udaju lude?
Ja mislim da i ove sto se jednom udaju su idioti
O drugom trecem putu da ne pricam
Dijagnoza

Ne placu tetke i rodbina na svadbama od radosti sto se udajete vec od tuge koliko ste glupe...

Ne ucestvujem u uvredama, postavila sam pitanje zasto bi sklapanje braka o nekom reklo da je los covek pa makar to bio i 12ti.
Podrzavam konstruktivnu polemiku bez uvreda jer objaviti temu zahteva imati srca i velikog interesovanja za odredjenu temu. Ja to ne mogu da ne postujem. Autor teme nije stub srama na koji ajmo svi baciti kamen, nego pocetak diskusuje.

Ne ucestvujem u uvredama, postavila sam pitanje zasto bi sklapanje braka o nekom reklo da je los covek pa makar to bio i 12ti.
Podrzavam konstruktivnu polemiku bez uvreda jer objaviti temu zahteva imati srca i velikog interesovanja za odredjenu temu. Ja to ne mogu da ne postujem. Autor teme nije stub srama na koji ajmo svi baciti kamen, nego pocetak diskusuje.
Pa ovako je samo vise srčana. :heart:

I nisam rekla los. Cak naprotiv
Biti glup uglavnom podrazumeva da si dobar

Da su mi osobe sa kojima sam bila u vezi bile jedinstven cilj i jedino ono za sta se u zivotu borim, ja bih do sad imala bar 5 brakova, ali eto, moralo se i nesto drugo raditi. Te sve pompezne birokratije oduzimaju vremena i energije, sve te parade, svi ti skupovi, svi ti ruckovi... a ja nekad kradem od sna i da se istusiram. Licno bih u vanbracnoj zajednici bila dugo srecna i mozda tek u penziji, sa 66 mislila da je ozvanicim. Neki imaju vremena... Sto nije lose. Bas mi je to sve lepo!

sve zbog jebbenog rucka za godisnjicu :sad2:
Nije to mala stvar, molim te, poštuj to, nije to neka tamo druga, treća godišnjica, već jubilarna, deseta. Za deset godina rada u nekim firmama se dobije sat. Sat, Žabice, ne tamo neki ručak. Ja je sasvim razumem. Doduše, sad probam da se setim šta sam radila/dobila za deceniju braka i pojma nemam.

Nije to mala stvar, molim te, poštuj to, nije to neka tamo druga, treća godišnjica, već jubilarna, deseta. Za deset godina rada u nekim firmama se dobije sat. Sat, Žabice, ne tamo neki ručak. Ja je sasvim razumem. Doduše, sad probam da se setim šta sam radila/dobila za deceniju braka i pojma nemam.
ma da, sad kao ne mozes da se setis da te dragi vodio na Bahame...mene si nasla :evil:

p.s. mene bivsi za desetu vodio na put oko sveta a ja sam samo zelela da me izvede na pljeskavicu...zato je i bivsi :malav:

A za ubistvo 5 god
Bolje bi nam bilo da ga je ucmekala na vreme, do sad bi odlezala, a nama mirna glava

Back