IDI SAMO...NIJE NI VAZNO...

Samo tako...ostavi me i idi...
Da zasluzila sam jer,voleti sam htela!
Idi bez reci...odlazi samo...
od mene ostace samo,sklopljeni delovi,
sada vec zamrlog tela!

Ni suza u oku,vise ne pece...
I srce vise kucati ne moze!
A ja cu dalje poci bez tebe,
o da li cu moci...pomozi mi Boze!

A samo sam htela...
Podeliti svu ljubav svoju,
sa tobom...
Idi ti sada,odlazi samo...
nemoj mi cak ni reci zbogom!

Priznajem ...kriva sam...
voleh te svakim delicem svoje duse!
Oprosti,ako mozes...voljeni...
Kriva sam...ja za sve...
Iako sada moji se snovi ruse!

Nestajes lagano,odlazis bez traga...
a ja ostadoh ko list sto vene!
Idi najdrazi,pronadji nekog...
ko ce te voleti,manje od mene!

A samo sam htela...ma nije ni vazno...
Iskreno i cisto sam te volela,
jos jednom oprosti ljubavi,
sto moja te ljubav zabolela!

Ti znas da nikada nikom,
kao tebi...pokloniti sebe necu!
Odlazi sada zivote moj...
pronadji svoju srecu!

Ostadoh kamenog srca,
sa bolom koji me gusi!
O Boze pomozi i meni,
da pronadjem mir u dusi!

Ljubav je prelepa stvar koja oplemenjuje coveka u ovim danima
cudnim...nekima je srce od kamena.
ali tvoje je kao ruza
prelepo i puno dobrote
voli bez straha
i shvati da tvoj jedini postoji
on je tamo negde ceka dolazak tvoj
i spreman je da te voli istim zarom
kojim ces ga ti voleti

Glavu gore i idi dalje neka sve u proslosti ostane;)

Lepo.. i pitam se sta bi trebao osecati kad te citam. :)

Komunikacija je umetnost da se otiske, emocije i ideje prenose sa jedne osobe na drugu.
Razumevanje je razmena otisaka, emocija i ideja, i sklad medju njima.
Do koje mere kada citam, trebam da osetim ono sto i ti......
:)

Osecaji nisu nikakve igrace
da se igra s njima.
Oni su samo zato
da ih se u sebi ima.

Osecaji su nezne niti
spletene u jednu mrezu,
osecaji su celicne zice
koje nas vezu.

Imati osecanja i voleti,znaci biti covek.Ostani covek i onda kad pokusaju da te negiraju,i onda kad zelis negirati samu sebe,cak i onda kad te samo patnja za coveka u tebi veze,jer biti covek - kako to gordo zvuci.Draga,kako predobro znam o cemu * cutis *.:heart:

Sve velike ljubavi padnu,zasto je tako,pitam se iskreno,promatrajuci suze na tudjem licu,gledajuci bol u najjacem bicu,pomislih zar i njega nesto moze da slomi,ni pomislio nisam da je za to ljubav kriva.Emocija koja nas vara s ledja se prikrada dusu ti uzme,tijelo smori a srce slomi!Ali pazi,pogledah i na drugu stranu,kad tamo sunce viri,kroz tminu i oblak tamni,nadzire se suza na uplakanom licu,dok sunce viri i u visine se dize tako jedno tuzno bice glavu iznad oblaka dize,vrijeme je proslo,vrijeme suzu brise,bol nestaje ostaje samo lijepo sjecanje.Kad ono ni trepnuo nisam,na licu osmijeh blista,pa mi onako pridje i usput rece :"Sve dodje i prodje,jedino nam sjecanje preostaje,nista ne mozemo tu da ucinimo,nego da stvar prihvatimo i da dalje sretno zivimo,jer u nasem srcu ima jos puno ljubavi,jos postoji i za nas neko,neko da nam podari jutro sretno!"

P.S. Dirnula me tvoja pjesmica,tako emotivna,pokrenula je ruke na tastaturi da ovo istipkaj,nesto kao podstrekac u momentu,inspiracija!Veliki pozdrav,sve najbolje :zag:

Ozbiljno shvatam stvari,emotivan sam ali duboko skriven pod oklopom,mnogo puta sam bivao povrijedjen (iz toga proizilazi neko moje zivotno iskustvo,ako se moze reci cak i neki nivo zrelosti sa 22 god,) pa tako duboko se krijem pod ljusturom,a osobama kojim iznimno vjerujem i volim "pruzim" se sav,sve bi im dao da mogu i zvijezdu s neba bi skinuo! Ali eto ipak ostaje mi samo lijepa rijec i cisto srce za pruzit,tu mi je granica tu je limit :)!

Back