Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
p jedina je razlika sto ima riba koje se tripuju da nisu ciste pa im frka neka ne mogu se opuste, ne verujem da ima slicnih muskih primeraka
pa valjda vode racuna o sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p jedina je razlika sto ima riba koje se tripuju da nisu ciste pa im frka neka ne mogu se opuste, ne verujem da ima slicnih muskih primeraka
znam da je vulgarno i prosto za neke, al ****** ga ovo je ljis, pušenje je normalna stvar, a mene mnogo zanima pa pošto neamgde drugde da pitam, a računam vi ste iskusni pa će mi kažete najbolje, rekoh sebi nema šta da lutaš, ovo je pravo mesto za takvo pitanje...
ne zanima me dal oće da puši, dal je pristala da ti puši, ili uopšte nisi moro da ubeđuješ, naokolo pitaš, nego se sama latila posla...
zanima me samo jel sreo neki majstor seksa odavde neku koja se gnušala pušenja, koja nije htela ni pod kojim uslovima da se lati orala ?
kako tj. čime tu odbojnost objašnjavate ?
hvala...
ebace ??Zavisi sta hoces. Zene dele muskarce u tri kategorije, na ebace, setace i zabavljace.
znam da je vulgarno i prosto za neke, al ****** ga ovo je ljis, pušenje je normalna stvar, a mene mnogo zanima pa pošto neamgde drugde da pitam, a računam vi ste iskusni pa će mi kažete najbolje, rekoh sebi nema šta da lutaš, ovo je pravo mesto za takvo pitanje...
ne zanima me dal oće da puši, dal je pristala da ti puši, ili uopšte nisi moro da ubeđuješ, naokolo pitaš, nego se sama latila posla...
zanima me samo jel sreo neki majstor seksa odavde neku koja se gnušala pušenja, koja nije htela ni pod kojim uslovima da se lati orala ?
kako tj. čime tu odbojnost objašnjavate ?
hvala...
eh da mi je dinar kad god bi mi zenska rekla da nece il ne moze nesto pa je to na kraju odradila....![]()
ebace ??
kako moz servilni kilavac bude ebac nesreco ubijena
to eventualno na nivou statisticke greske
jedan u milion
- - - - - - - - - -
mada slican se slicnom veseli a i sve ti je relativno![]()
znači postoje i one koje se dogovorile sa sobom da neće oral i tačka :/