idi begaj

znam da je vulgarno i prosto za neke, al ****** ga ovo je ljis, pušenje je normalna stvar, a mene mnogo zanima pa pošto neamgde drugde da pitam, a računam vi ste iskusni pa će mi kažete najbolje, rekoh sebi nema šta da lutaš, ovo je pravo mesto za takvo pitanje...

ne zanima me dal oće da puši, dal je pristala da ti puši, ili uopšte nisi moro da ubeđuješ, naokolo pitaš, nego se sama latila posla...
zanima me samo jel sreo neki majstor seksa odavde neku koja se gnušala pušenja, koja nije htela ni pod kojim uslovima da se lati orala ?
kako tj. čime tu odbojnost objašnjavate ?
hvala...

nisam sreo neku da joj je to odvratno al sam naletao na one što neće jer nisu probale do tada. vremenom i one zavole

znam da je vulgarno i prosto za neke, al ****** ga ovo je ljis, pušenje je normalna stvar, a mene mnogo zanima pa pošto neamgde drugde da pitam, a računam vi ste iskusni pa će mi kažete najbolje, rekoh sebi nema šta da lutaš, ovo je pravo mesto za takvo pitanje...

ne zanima me dal oće da puši, dal je pristala da ti puši, ili uopšte nisi moro da ubeđuješ, naokolo pitaš, nego se sama latila posla...
zanima me samo jel sreo neki majstor seksa odavde neku koja se gnušala pušenja, koja nije htela ni pod kojim uslovima da se lati orala ?
kako tj. čime tu odbojnost objašnjavate ?
hvala...

Pffff.... U mom slučaju, samo jedne ili dve se sećam da taj vid odnosa nismo upražnjavali. A realno i nije bilo baš puno prilike pa se tako zalomilo. Ove što se femkaju, neću ovo, neću ono i vodim u krevet.

ebace ??
:hahaha1:
kako moz servilni kilavac bude ebac nesreco ubijena :hahaha1:
to eventualno na nivou statisticke greske
jedan u milion :lol:

- - - - - - - - - -

Ne citas pazljivo. .... ovo mi je rekla jedna zenska persona nakon sto sam trazio njeno vidjenje muskog roda, kada sam druge zene pitao da li klasifikacija pije vodu odgovorile su potvrdno.

mada slican se slicnom veseli a i sve ti je relativno :lol:

Sve ti ebem

Back