idi begaj

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
znam da je vulgarno i prosto za neke, al ****** ga ovo je ljis, pušenje je normalna stvar, a mene mnogo zanima pa pošto neamgde drugde da pitam, a računam vi ste iskusni pa će mi kažete najbolje, rekoh sebi nema šta da lutaš, ovo je pravo mesto za takvo pitanje...

ne zanima me dal oće da puši, dal je pristala da ti puši, ili uopšte nisi moro da ubeđuješ, naokolo pitaš, nego se sama latila posla...
zanima me samo jel sreo neki majstor seksa odavde neku koja se gnušala pušenja, koja nije htela ni pod kojim uslovima da se lati orala ?
kako tj. čime tu odbojnost objašnjavate ?
hvala...

Poslednja izmena:
Pa, nije baš bila voljna, a i kad ga je uzela u usta, to je bilo nevešto, jedva ga dodirivala suvim usnama, malo je nešto mrljavila, pa otrčala u kupatilo da ispere usta.
To joj je bio prvi put da uzme tuki u usta, pa zato.

Nekim zenama je valjda to previse "kurvinski" ("nisam ja neka ***** da mu pusim") i slicne price, ali zato kada ona prima niko se ne buni.

E sad mozda je malo i pitanje higijene mokraca i sl. verovatno odbija psihicki, mada ne kapiram sta je problem posle tusiranja.

Opet ima i ono o "ponizavanju", jer ona ako mu pruza na a on uziva to je neko ponizenje. Ne kapiram zasto bi bilo, posebno ako se dvoje ljudi vole i postuju medjusobno pa stagod radili u krevetu.

Opet ima i ono o "ponizavanju", jer ona ako mu pruza na a on uziva to je neko ponizenje.

Mnogo si se bacio u analizu. Muski mozak sto vise analizira on se vise gubi, tu su one bolje opremljene od nas. Da je tako kao sto navodis jos je vece ponizenje kada je on naguzi a ipak to se stalno radi jer je po sredi prirodan cin kao i pusenje. A mirisi kada se zapale strasti doprinose jacoj razmeni fluida tokom seksualnog odnosa, poput znoji.

Ako je ona hladna i odbije naci ce se 1001 razlog za tako nesto, ako se odluci za odnos uzivace podjednako u oralu i u klasici.

Nekim zenama je valjda to previse "kurvinski" ("nisam ja neka ***** da mu pusim") i slicne price, ali zato kada ona prima niko se ne buni.

E sad mozda je malo i pitanje higijene mokraca i sl. verovatno odbija psihicki, mada ne kapiram sta je problem posle tusiranja.

Opet ima i ono o "ponizavanju", jer ona ako mu pruza na a on uziva to je neko ponizenje. Ne kapiram zasto bi bilo, posebno ako se dvoje ljudi vole i postuju medjusobno pa stagod radili u krevetu.

Pusenje nije ponizenje :ljutko: kao sto i Lizanje Pice niije ponizenje za mene :mrgreen:

ponizenje je kada nateras devojku da pusi svim tvojim ortacima :lol: ili da je silujes ili naters protiv njene volje nesto sto ona misli da nije u redu :aha:

69 poza je resenje :malav: ti njoj ona tebi u istom trenu = :heart: i onda se takmicite ko ce koga vise da ponizi :rotf:

Suvise analizira. Analizirajuci i razmisljajuci samo se navlaci jos veci strah od seksa pored vec postojeceg kod pripadnica zenske populacije. Jos ako se ubaci prica o neophodnosti kondoma onda ode sve do vraga.

Slazem se. Jasno je da to vole i da im prija, samo treba sama sa sobom da se dogovori i kaze sebi, resila sam, ocu pa sta bude i prepusti se uzitku. One koje se odluce kasnije se ne zale, iznenadio me komentar one koja je primila inicijaciju pa otrcala u kupatilo da grglja.

Tu je sad dobar Frojd, on bi dao totalno drugaciju sliku sta je njeno nesvesno htelo grgljanjem da kaze (...)

Yebes devojku koju moras terati silom da pusi :lol: kao kad bi mene one molile da lizem a ja necu :rotf:

Just open legs baby :per: lie back and ENJOY me :rumenko: let my tongue licks your tight pussy and suck your pussy & clitoris and drink your sweet pussy juice :heart:

A pre toga je izvodis na topli nes pet meseci, kad joj stavis prst u bioskopu nakon deset dok se gleda romanticni film ona kaze.... sto si tako bezobrazan, misila sam da me volis cepanje:

Da je Miss univerzuma ne bi je izvodio 5 meseci :lol: 3 dana dajem foru za BJ :cool: 7 dana max za sex i to ako je super sex Bomba i zelim je ko ni jednu pre :per:

:rotf:

Nekoliko izlazaka je obavezno. Mogu se naci i one po disko klubovima za vece ali to nije u vezi sa temom u kojoj se naglasava veza. Te sto zavlace mesecima nisu ciste u glavama, neke i jesu samo on njima sluzi sa ubijanje vremena kada im se prohte da zatraze i musko misljenje o nekim stvarima o kojima se stalno prica sa drugaricama. Takvi tipovi su setaci, usputna stanica i tu nema zivota.

Zavisi sta hoces. Zene dele muskarce u tri kategorije, na ebace, setace i zabavljace. Ako si ova prva kategorija razumem te u potpunosti, ali sto da ne, cak i kad ti se zalepi takva izadjes sa njom kad nemas sta da radis na kafu i sok. Samo kazes sebi pre polaska da nema seksa i uzivas taj dan u drugim sferama.

i na sponzore :mrgreen:

Znam sve o zenama :cool: ako joj nije stalo do sexa s tobom i izbegava a hoce da bude s tobom to je zato sto zeli tvoj $$$ ^^ :lol:

Zena koja se pali na tebe i zeli te prvo u krevetu, ta je prava :zper: ostale traze neku korist iz veze :aha:

Back