idete li van Beograda u pozorista?

Drago mi je sto je neko zapoceo ovu temu. Ja bavim pozorisnom produkcijom i takodje sam iz unutrasnjosti. U mom pozoristu je problem sto zbog nestrucnog kadra i njihovih "prijatelja" gubimo publiku. Inace su svi na izdisaju -pred penziju, tako da je i repertuar predstava u " ruskom stilu", Tito i dr. Omladinu to ne interesuje i tako gubimo publiku. Marketing ne posotji ili je retko primenjivan. Sto je najgore, njih taj posao koji obavljaju uopste ne zanima. Jako mi je zao sto ovakva situacija. Volela bih da mogu nesto da promenim. :roll: :rolleyes:

Hana Gavran:
Drago mi je sto je neko zapoceo ovu temu. Ja bavim pozorisnom produkcijom i takodje sam iz unutrasnjosti. U mom pozoristu je problem sto zbog nestrucnog kadra i njihovih "prijatelja" gubimo publiku. Inace su svi na izdisaju -pred penziju, tako da je i repertuar predstava u " ruskom stilu", Tito i dr. Omladinu to ne interesuje i tako gubimo publiku. Marketing ne posotji ili je retko primenjivan. Sto je najgore, njih taj posao koji obavljaju uopste ne zanima. Jako mi je zao sto ovakva situacija. Volela bih da mogu nesto da promenim. :roll: :rolleyes:
nije mi drago što to čujem i da je takva situacija kod tebe, ali nemoj da te to deprimira. tako je u mnogim pozorištima gde nestručni ili starovremski ljudi pokušavaju da brinu o pozorištu. na žalost ne znam odakle si i u kom pozorištu radiš, ali ako želiš možeš mi se javiti na maalmazo@yahoo.com. ovo ako ne želiš da iznosiš konkretne podatke na fotumu. svakako da ću se potruditi da pomognem ako je ikako moguće, da dodjemo da odgigramo predstavu kod vas ili neki drugi vid saradnje, a što se tiče marketinga to je svuda problem jer nema dovoljno novaca. mediji su najbitniji, tv, radio, stampa, jer plakati i afiše nisu dovoljni. to zanima samo ljubitelje pozorišta a mi se trudimo da edukujemo i drugu pozorišnu publiku. u manjim sredinama moraš po nekada biti i mazohista, što se pozorišta tiče, da bi uspeo da projekat izvedeš do kraja. u svakom slučaju nešto se može učiniti svakako, pa da se dogovorimo. a, da reci mi šta od predstava imate na repertoaru, a ja ću ti napisati šta mi imamo i svakako koje je to pozorište (pa makar i na e-male) jer smo možda blizu pa da uradimo razmenu predstava (uz dogovor oko uslova odigravanja) kad prodje mrtva sezona. :D :p

Hana Gavran:
:-P Naravno! Ja sam apsolvent, tako da sam u pozoristu vec tri godine na praksi. Nadam se od septembra u stalnom radnom odnosu, jer nemaju strucan kadar. Da mogli bi da popricamo o tome. Repertoar..hm...sve u svemu, nemam cime da ti se pohvalim sem jednom predstavom. Ostalo je strasno.Mozes i ti meni da se javis na art-producer@hotmail.com

upravo sam pokušavao da pošaljem poruku na tvoju adresu ali nešto neće da ode, sigurno sam nešto zeznuo kod postavljanja parametara. u svakom slučaju čim sredim stiže ti poruka i to ohoho poruka

Do danas verovali ili ne nisam znao da je Leskovacko pozoriste,koje inace postoji ja mislim preko 100 godina konacno postalo ozbiljno.Tako bar rece jedan neosisani koji se predstavlja kao direktor istog mada ne verujem(verovatno je u pitanju lazno predstavljanje,meni pre lici na otpustenog carinika,ili druga clana ali po potrebi raznih partija),a i sa padezima lose stoji,valjda bi direktor takve ustanove bar to trebalo da zna,kao sto bi trebalo da zna da"Ozaloscena porodica"B.Nusica nije tragedija:roll:,ali dobro.

Back