IDEOLOŠKO ČIŠĆENJE

Rayela:
Hrvati jesu pobedili i konacno su ostvarili sve svoje snove..

A ti najbolje sam znas koliki je tvoj udeo u tome.. Prema tome pisi
molbu za orden. Ali ne nama,nego tamo nadleznim ministarstvima
za specijalne domovisnke zasluge, mosh dobijes i mirovinu.

Sumnjam da su baš sanjali o ovakvoj Hrvatskoj, još trebaju doraditi nekoliko decimala....

fosilvaso:
eto vidiš, i ti odmah negativno tretiraš ljude koji samo misle objektivno sagledati historijske činjenice....jer to zato što bi i ti lično imao štete od toga, ili čisto uopšteno, radi stava svetskih baraba...
Sve moje izjave se temelje na osnovu utvrdjenih cinjenica, nikako indicija ili sumnji...ali ovo sto ti pricas je vrhunac najvece gluposti...to ni jedan normalan (i nenormalan) Srbin nikad nece reci, zato sam siguran da si ti ustaski provokator, kenjam vam se na vasu NDH, Tito vas je j...o ko budale dok su drugi navijali sa strane.

hektorius:
Sve moje izjave se temelje na osnovu utvrdjenih cinjenica, nikako indicija ili sumnji...ali ovo sto ti pricas je vrhunac najvece gluposti...to ni jedan normalan (i nenormalan) Srbin nikad nece reci, zato sam siguran da si ti ustaski provokator, kenjam vam se na vasu NDH, Tito vas je j...o ko budale dok su drugi navijali sa strane.

A trebalo bi konačno utvrditi i koga je tile više hebao: Srbe ili Hrvate, jesi čuo ovoga muslimanskog filozofa: Bilo im je lepo u SFRJ, a neki sada iznenađeni?

fosilvaso:
E, hvala ti! Zato sam i postao Royalista, pa odrastao sam pod 'kraljem' !
Hoću Kralja, neću tu neke debilne priučene, polupismene političare koje bira isto takav narod....
Za Srbe kazes da su debilni, priuceni i polupismeni? Na Hrvate ne mislis sigurno, jer oni i nemaju kralja, ha-ha-ha...znao sam. Sumnja li jos neko da je ovo ujo? Ti si izgleda neki penzionisani djelatnik SIS-a koji nema kome drugom da ***** ha-ha-ha ... :lol: :lol: :lol: ...idi bre pa se leci...

hektorius:
Za Srbe kazes da su debilni, priuceni i polupismeni? Na Hrvate ne mislis sigurno, jer oni i nemaju kralja, ha-ha-ha...znao sam. Sumnja li jos neko da je ovo ujo? Ti si izgleda neki penzionisani djelatnik SIS-a koji nema kome drugom da ***** ha-ha-ha ... :lol: :lol: :lol: ...idi bre pa se leci...

Nisam napisao to za Srbe, a ako si se prepoznao, sorry:lol

Baš SIS-ovac, otkako je otišla ekipa iz kasarne Maršalka, nemam sa kim da se zezam preko Motorole i eto me na netu...

Back