gost 443389
Primećen član
- Poruka
- 761
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko spozna sebe u potpunosti, njegova je zadnja, a sva ostala gledišta od drugih su nagađanja.Lepo si rekao, iluzorno.
Ni oni sa identitetima nisu isti za sve, a kamoli za one bez, ukoliko takvi postoje.
Svako je svoj identitet, iako smo svi kategorije klonskog tipa.
Ti ne vidiš u potpunosti sebe isto kao da te vidi majka ili najbolji prijatelja. A opet oni sebe ne vide kako ih ti vidiš.
Lica sa javne scene imaju svoj javni identitet. I on opet je iluzoran po istoj principu na bilo kojeg pojedinca...
Ko spozna sebe u potpunosti, njegova je zadnja, a sva ostala gledišta od drugih su nagađanja.
Formuliši mi molim te identitet - bojim se da ga ne pojmimo na isti način.Da li mislite da je naš identitet nešto u čemu smo dobri, ili pak pre nešto što volimo?
Kad umreš nećeš znati sebe u potpunosti...Ko spozna sebe u potpunosti, njegova je zadnja, a sva ostala gledišta od drugih su nagađanja.
Meni su ova dva videa fenomenalnaKad umreš nećeš znati sebe u potpunosti...posebno ukoliko nastavljaš...
Ali dobro, bolje znati nego ne znati sebe koliko toliko...
Uvek je do teme... Šta znaš o sebi?
Kategorije... Kako vidiš sopstvenu malenkost?
I trenutka. Koliko i na koji način razumeš svoje ja?
Instant ja. To sam na forumu.
Sa edit opcijom od 15 minuta, uglavnom typo ali cešto i dodam. Retko kad menjam osnovnu poruku posta..
U stvarnosti sam suprotnost. Skoro nikad instant. Proračunat... Npr
Da li mislite da je naš identitet nešto u čemu smo dobri, ili pak pre nešto što volimo?
Bez konkretizovanja možemo samo da lupetamo.Ti budisti i njuejđeri se obično poistovete sa svemirom ili bogom, krš filozofija... razmišljam da li je identitet, tvoja misija, bazična da kažem uloga, nešto u čemu si dobar, ili nešto što voliš da radiš, ali ne znam da li se razumemo, a i mrzi me objašnjavati dalje...
Ti budisti i njuejđeri se obično poistovete sa svemirom ili bogom, krš filozofija... razmišljam da li je identitet, tvoja misija, bazična da kažem uloga, nešto u čemu si dobar, ili nešto što voliš da radiš, ali ne znam da li se razumemo, a i mrzi me objašnjavati dalje...
E to, deluje da se sad razumemo...jer kad radiš nešto što voliš, kao i da se ne umaraš...i? Šta voliš, ako nije tajna?Moja misija, ili kako ti to nazivaš - identitet, je ono što me ispunjava i što me čini srećnom. Ako sam dobra u nečemu i to radim onda to radim zbog npr. egzistencije, a ono što volim - to je moj identitet, ono što sam ja, jer čim to volim to je ono što mene čini mnom!
Dobre odgovore daješPa sada, s jedne strane bih mogla da kažem da ti svesno gubiš svoj identitet (jer to što voliš misliš da ne radiš dovoljno dobro) zarad nečega što radiš dobro, a nije ono što ti jesi u potpunosti.
S druge strane, bih mogla i da kažem da nisi dovoljno hrabar tj. da nemaš dovoljno samopouzdanja.
Zašto moraš to što voliš da radiš odlično? Zašto perfekcionizam? I kada je nešto dobro to je dovoljno. Ne mora da bude uvek - odlično! Možda su ti kriterijumi previsoki?
Kao što od drugih ne treba da očekujemo više od onoga što oni mogu da nam daju, tako i od nas samih ne treba da očekujemo više od onoga što jesmo.