Идентификована жртва...

• Začetnik teme Začetnik teme sax83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најдебилније у свему је то што је овај криминалац сасвим слободно шетао улицама док је продавао дрогу, оружје и припремао убиства, а сада се сви чуде како је завршио тако.
Страшно је што је тако завршио али што га нисте затварали господо судије док је продавао клинцима дрогу (када се и овоако све врло лако сазна ко се чиме бавио за живота)?
И овај случај је још једном доказао да су највећи криминалци они који дођу у велики град да лече своје фрустрације и комплексе.

Aman, dve macete uopste ne moraju da znace da su bila dva pocinioca. Ima li iko od vas pojma koliko je, u stvari, tesko nekome odrubiti glavu macetom? (Sem na kung fu filmovima). Meni je logicnije da je tip poneo dve pa kad se jedna istupela nastavio drugom, nego da je u sred posla napravio pauzu da nasotri macetu pa da nastavi dalje...:whistling:

Pa, za ljude ne znam, ali sam odsekao nekoliko svinjskih glava, i to ne mačetom, već nožem u tri-četiri poteza.
Pretpostavljam da bi sa mačetom bila dovoljna najviše dva zamaha. Jedan da preseče kičmu i drugi za meko tkivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back