Idem u nocni provod do jedan sat...

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Grad skraćuje radno vreme noćnih klubova

Gradski čelnici su na poslednjoj sednici Skupštinskog odbora za bezbednost, posvećenoj nasilju u školama, najavili i izmene u odluci o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, čime bi se rad noćnih klubova ograničio do 1 sat.

U Odboru za bezbednost navode da su za inicijativu dobili podršku gradonačelnika Miloša Vučevića, i dodaju da ideja nije nova, jer je sličan predlog bio aktuelan i pre dve godine u prethodnom sazivu novosadske vlasti.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Grad-skracuje-radno-vreme-nocnih-klubova.html

Sta je ovo svi mediji govore o tome da ce do toga doci.
Izgleda moracemo da se vratimo na kucne zurke sto i nije losa ideja sa obzirom da ce fajron biti u 1h.

Sta pravite paniku ? Ranije ce se poceti izlaziti kao i u moje vrijeme .
Na kraju se svede na isto .

Izgleda da je vise mozda navika u pitanju, navika je kod vecine da im izlazak bude do tri, e sad sta ce se desavati bice fajron do jedan, a onda ce se omladina smucati po gradu ko muve bez glave, pocece kucne zurke, sto ce jos vise policija imati posla, jer po stanovima ce upadati zbog komsija koji ce se zaliti na buku.

A cim dodje prolece i toplije vreme, u kafani ce se bit do jedan a onda sva ta silna omladina ce se smucati po centru, parku, i tamo se ozderavati od alkohola. Opet ce praviti buku.

A gradjani upravo se kao zale na buku u laze teleckog itd a ne znaju da ce ovim cinom napraviti jos veci problem.

Nisam nesto ni ja sad da kazem da blejim u kafancugi do 3 4, ali donekele bi bilo razumno da barem produze do 2 sata.fajront. Sve bi bilo ok, da "gazde" tih klubova, kafica, diskoteka postave unutrasnju zvucnu izolaciju.

Ima smisla.... jos ako uvedu zabranu prodaje alkohola maloletnim osobama i da postoji obaveza da konobar/lokal ne prodaje alkohol vidno pijanim osobama onda ce biti jos bolje. Vec mi se smicilo da gledam klinke od 16-17 godina mortus pijane kako bacaju peglu, pisaju na sred ulice ili tatine sinove u kolima od 50K evrica kako gaze ljude...

Ima smisla.... jos ako uvedu zabranu prodaje alkohola maloletnim osobama i da postoji obaveza da konobar/lokal ne prodaje alkohol vidno pijanim osobama onda ce biti jos bolje. Vec mi se smicilo da gledam klinke od 16-17 godina mortus pijane kako bacaju peglu, pisaju na sred ulice ili tatine sinove u kolima od 50K evrica kako gaze ljude...
Slazem se. Pa deca nam po ulici brljave, sibaju se medjusobno i nabadaju koga stignu, ili se tatini sinovi, kao sto kazes bahate po gradu. Kao tinejdzeri vec postaju teski alkosi.

I posle neko dodje da kaze kako smo mi moralno superiorniji od zapada ...

Back