Idem,belezimsedim,besedim.....

• Začetnik teme Začetnik teme DON
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I?Kakve veze ima ovaj post sa Topicom?
Bre,neki ljudi neke stvari nikako da shvate...no,traziti moc rasudjivanaja je jako zaebana stvar.Jako...
Persa me nije niti moze iznervirati.Niti moze bilo ko.Moze! LAZEM sad! Moze! Ljudska glupost i zloba.

"Mi smo bili toliko blizu,da nismo mogli da DOBRO vidimo obrise nashih lica.Videli smo se dobro tek onda kada smo se udaljili".Ovo je SRZ stvari:zaslepeli,zaljubljeni,zaneseni,vidimo ono shto mozda i ne postoji!!!UDALJIMO SE MALO,zastanimo,premotajmo film unapred!!Vidimo je i bez shminke,i sa borama i podocnjacima!!!Sacekajmo!Neka zaljubljenost predje u ljubav!!!Testirajmo se na vreme!!Nishta nam nece pomoci kajanje posle mnogo godina kada zarozani,u suzama i sa borama ,samarani od zivota(a mozda i NJEGA),jedne hladne novembarske noci shvatimo da nam je zivot promashen(a nismo tip shvalerki,da trazimo mrvice sa strane,vec melanholicne,razocarane ,prevarene sredovecne zene)

<POCINJE DA SHVATA DA SE NIJE UDALA ZA PRINCA NA BELOM VEC ZA OBICNOG KONJA.KONJ KOJI SAMO ZDERE I PRDI.PIJE I SPAVA.VISE SE NE BRIJA,NE KUPA A SAMO CITA NOVINE.MAHOM SPORT I CITULJE.POLITIKA GA INTERESUJE SAMO NA SLAVAMA,DOCECIMA NOVIH GODINA,SVADBAMA...KOSA GA LAGANO NAPUSTA A SALO SE PRIDODAJE.CRNA KOSA SE PRETVARA U SREBRNE NITI.
ZENU VISE I NE PRIMECUJE JER SU MU OCI STALNO UPRTE U MALI EKRAN,PSUJUCI STRADANJE FUDBALA NAM.MOZE I VELIKA SERIJA ZA SITNE DUSE.>

Hah...meni se jaaako dopalo!!!! :D

veruj mi jovana da i ja imam dugacak fitilj!
necu da se pravdam ovde nikom
ali dobro znam sto ovo radim!
malo sam se igrala
i veruj mi nije mi bas prijalo!'
zbog toga je bolje da napustim ovaj forum
dok neko od mene ne dobije srcku!'
zezanje se zezanjem vraca!
to neki treba da shvate!

Naletim tako na jednog Kardiologa,koji opet ide u drustvu Psihijatra.Kazem,imam takav i takav problem...saslusaju me oni,pa ce prvo Psihijatar:Neka dodje malo na pregled.He..to bi bilo dobro,al osoba X ne oseca potrebu za to.Sa strane se ipak vidi bolje.Sad,Kardiolog slusa,pa kaze zabrinuto:HM,TOLIKA KONCENTRACIJA ZLOBE U COVEKA JE RETKA,AL JE MOGUCA.....nek osoba X dodje do mene,jer ce joj od zlobe srce otici,ili mozdani udar...trece nema.

persa:
veruj mi jovana da i ja imam dugacak fitilj!
necu da se pravdam ovde nikom
ali dobro znam sto ovo radim!
malo sam se igrala
i veruj mi nije mi bas prijalo!'
zbog toga je bolje da napustim ovaj forum
dok neko od mene ne dobije srcku!'
zezanje se zezanjem vraca!
to neki treba da shvate!

to sto si se igrala je ok............i ja volim da se igram, ali sam tu da snosim posedice ako ta igra krene po zlu!

a za zezanje.........pa naravno, koliko ja vidim ovde nisi jedina koja se zeza!

e jovana!
dovoljno sam podnela posledice!
covek se uci dok je ziv!
a sto je najgore kad se od komarca napravi magarac
to je najgore!
i kad se umesaju i oni koji nebi trebali!
zato necu vise dolaziti ovde to je najbolje!
a drugima se izvinjavam
ako sam nekog nesvesno povredila!
nije bila namera
sudbina se po nekad vrlo gorko poizgrA !
nadam se da sam naucila zivotnu lekciju!
verovatno postoje neke stvari koje odredjuju zasto i kako
treba da se desi!
pozdrav svima

!

Tara Ana:
"Mi smo bili toliko blizu,da nismo mogli da DOBRO vidimo obrise nashih lica.Videli smo se dobro tek onda kada smo se udaljili".Ovo je SRZ stvari:zaslepeli,zaljubljeni,zaneseni,vidimo ono shto mozda i ne postoji!!!UDALJIMO SE MALO,zastanimo,premotajmo film unapred!!Vidimo je i bez shminke,i sa borama i podocnjacima!!!Sacekajmo!Neka zaljubljenost predje u ljubav!!!Testirajmo se na vreme!!Nishta nam nece pomoci kajanje posle mnogo godina kada zarozani,u suzama i sa borama ,samarani od zivota(a mozda i NJEGA),jedne hladne novembarske noci shvatimo da nam je zivot promashen(a nismo tip shvalerki,da trazimo mrvice sa strane,vec melanholicne,razocarane ,prevarene sredovecne zene)

:(
uh najezih se kada procitah ovo. stvarno da se covek dobro zamisli......

Sushtina je u stihovima Desanke Maksimovic"JER SRECA JE LEPA SAMO DOK SE CEKA"i "IZDALEKA SAMO SVE KO SUNCE SJA".Koliko se nekada sa setom setimo starih ljubavi,koliko puta mislimo da smo propustili priliku da budemo sretni!!!To je dobro!! Ostaju nam lepe uspomene!! Ima izuzetaka sigurno,ali mnoge te velike"filmske"ljubavi bi se zavrshile psovkama,suzama,razocarenjem!!!Ako bi se moja prica tako zavrshila onda glasam za"HOCU IZDALEKA DA VOLIM I ZELIM TVOJA OKA DVA,JER SRECA JE LEPA SAMO DOK SE CEKA,DOK OD SEBE SAMO NAGOVESHTAJ DA".

Back