Idelana qorpa

xiaoyu:
A što svi po svaq cenu tražite objašnenje pri raskidu?
Meni to baš bez veze, ako će da me ostavi, nek mi lepo kaže: gotovo je. Ja kažem: dobro, okrenem se i odem. Nema tu šta da se elaborira. Ako je gotovo, gotovo je, samo mi treba još da me sahrani kilometarskim monologom, šta tu nije valjalo. Dovoljno mi je da znam da nije valjalo i da neće više da bude samnom. Eto.

2i23dkx.jpg
Lep ti predizborni govor,ali ja mislim da tako neshto ne postoji u stvarnosti.

sevilja:
E, dobila i ja jednom korpu za rodjenda, ali prvo mi je doneo poklon, izveo me na rucak, nije mi nista rekao tad, nego me uvece pozvao telefonom i saopstio mi te drazesne reci...a sto je jos bolje, ja kao legla malo da odremam posle-podne, jer sam pravila to vece zurku...uh, al' me je razbudio...

E, a posle godinu ili dve dana te iste veze, raskinuo je sa mnom posle sexa. :lol: Imali smo oko 20 godina. A ja tu odvalim da je to ok, jer sam pocela da sanjam jednog drugog decka kako vodimo ljubav (sto je bila i istina). Raskid je trajao sest dana, usro se da necu hteti da mu se vratim. :lol:
Al' kad je nastupio konacni raskid, ja sam bila previse zrela za njega, tako da, iako sam bila povredjena, skapirala sam to na pravi nacin, nismo ni bili jedno za drugo. Posle tri meseca zatelebam se kao nikad u zivotu i tek spoznam sta je ljubav, strast i sta je musko. :razz:
Ovom sam bila ko dadilja, ebote, jos sam mislila da tako treba. :lol: Al' sladak je bio i u sustini nam je bilo lepo, zezali smo se, provodili, no hard feelings at all.:-)

A moje drugarice, srecice moje, napravile mi zurku za rodjendan isti cas, jednoj je bila prazna gajba. Nisam stigla ni da se patosiram ko covek. :lol:

Back