Ideje

ta tema postoji zato sto bi odredjena grupa koja se tamo sakuplja spamovala sve teme ukoliko ne bi imali neku "svoju" chat temu. isto tako, postoji i druga chat tema gde se skuplja druga grupa. spojiti sve u jednu chat temu ne vredi, grupe nisu kompatibilne i nastavile bi da spamuju druge "normalne" teme.
uvek ce biti i likova i tema koji nam se ne svidjaju. ja da nisam moderator, na neke teme ne bih virnula, ma ni slova procitala ne bih.

Meni se ne sviđa što ovaj podforum ima toliko podforuma... Ne kažem da su glupi ili besmisleni samo da dolazi do izražaja činjenica da neko baš voli da sve ima neko svoje mesto i da bude pod kontrolom.

Mene prvu mrzi da klikćem mišem i upadam u nešto tolko duboko.

znate ono kad u gradu ima previse desavanja u toku jednog dana, pa se siv razbjeze na razlicite strane i na kraju svuda bude bezveze..poluprazno..
e na to me asocira ovaj modni podforum i forum zene.

Predlažem da u okviru Mode dobijemo pdf Frizerski kutak gdje bi bile sve frizerske teme koje trenutno stoje nesvrstane na Ženama, Kozmetici, dole ispod...

Mislim da je ovo dobra ideja, friziranje je ipak jedna od bitnijih stavki za žene...;)

Meni se ne sviđa što ovaj podforum ima toliko podforuma... Ne kažem da su glupi ili besmisleni samo da dolazi do izražaja činjenica da neko baš voli da sve ima neko svoje mesto i da bude pod kontrolom.

Mene prvu mrzi da klikćem mišem i upadam u nešto tolko duboko.
Ne slažem se sa ovim!
Ovako se pruža bolja i lakša orjentacija da nađeš šta te zanima...

Back