Ideje za dizajn akvarijuma za ribe

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Akvarijum3.jpg
Morski akvarijum ovako izgleda samo pred fotografisanje. :mrgreen: Dobro, sa ovoliko saturacije i nakon Fotošopa.

cdn.bestcovery.ca-times-dam.psdops.jpg

ovo mi je interesantno za mali akvarijum

Bio Bubble Akuarium Bundle

Sa svojom jedinstvenom kupolom od 360 stepeni i inovativnim proširivim rukavom, BioBubble vodeni rezervoar čini funkcionalno i lepo okruženje za život Bette.

BioBubble drži oko 4 galona vode (oko 15 litara) i dolazi sa sopstvenim prilagođenim sistemom za filtriranje i LED poklopcem Lite za osvetljavanje boja vaše Bette. Da biste pristupili okruženju unutar BioBubble-a, morate okrenuti i podići kupolu da biste otkrili njenu proširivu navlaku nalik na harmoniku, a zatim otključati 4 sigurnosna zasuna koji povezuju kupolu sa rukavom. Ova funkcija čini BioBubble savršenim rezervoarom za domaćinstvo sa drugim kućnim ljubimcima ili malom decom. Iako BioBubble Akuarium može da ide i do 160 USD, sistem se može koristiti godinama kasnije. Zahvaljujući patentiranom proširivom rukavu, čak možete kupiti pribor i dodatke za pretvaranje BioBubble u kavez za hrčke ili miševe, ili čak u mali kavez za ptice za buduću upotrebu. Njegov moderan dizajn izgledat će dobro bilo gdje u vašem domu, od dječje spavaće sobe do kuhinjske ploče.

Znači morao si sam da izdizajniraš u odnosu na prostor koji si za to odredio? To je super ako znaš i možeš.
Naravno, ali ovde je sve manje, računaj da od opreme nema gotovo ništa, uglavnom ako uspeš nešto da prošvercuješ preko granice. A cene su veće nego u SAD, pa to posmatraj sa strane naših plata. Kod mene je to na jednom zidu, da nije TV-a + Hi Fi-a, bio bi centralni deo sobe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back