Ideja

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
160
Upala sam U ucmalost...nije depresija ali jednolicnost i nista se ne desava...pre izvesnog vremena iz nekog polusna trgla me je ideja o necemu kreativnom...od tad ne spavam...pocela sam odmah da to ostvarujem i samo nekolicini jako bliskih pokazala sam svojih ruku delo...odusevljeni su a ja ponekad mislim, mozda nece da me povrede to sto radim nije nista posebno... onda opet uzmem radim i mastam...Pa se pitam smem Li to... verujte da sam ceo zivot profurala radeci Sto Sam morala jer me nista nije zainteresovalo tako duboko kao ovo...nikad nisam osetila vece ushicenje i veci strah... ako uspe moja umetnost imacu konacno istinsku srecu...a sta ako ne uspem...nesanica je pocela...kako ici hrabro i ne pitati se nista...imam neke godine i za karijeru je kasno...ovo Mi je nada da radim dok mogu...samo da istrajem...hvala sto me razumete.

Upala sam U ucmalost...nije depresija ali jednolicnost i nista se ne desava...pre izvesnog vremena iz nekog polusna trgla me je ideja o necemu kreativnom...od tad ne spavam...pocela sam odmah da to ostvarujem i samo nekolicini jako bliskih pokazala sam svojih ruku delo...odusevljeni su a ja ponekad mislim, mozda nece da me povrede to sto radim nije nista posebno... onda opet uzmem radim i mastam...Pa se pitam smem Li to... verujte da sam ceo zivot profurala radeci Sto Sam morala jer me nista nije zainteresovalo tako duboko kao ovo...nikad nisam osetila vece ushicenje i veci strah... ako uspe moja umetnost imacu konacno istinsku srecu...a sta ako ne uspem...nesanica je pocela...kako ici hrabro i ne pitati se nista...imam neke godine i za karijeru je kasno...ovo Mi je nada da radim dok mogu...samo da istrajem...hvala sto me razumete.
успећеш.

Nemoj da misliš o godinama, radi ono što te čini sretnom. Ako si se u tome našla, ako te je to trglo iz svakodnevice, ako si zaista posvećena, ne vidim ništa loše što bi moglo da ti se desi.
Život je siv do bola. Ti zračci ispunjenosti i mira su neprocenjivi. Nemoj da odustaješ.

Umetnost se ne nalazi u mislima "Šta ako uspe moja umetnost"? i "šta ako ne uspem"?, jer takva proračunjavanja donose nesanicu...i strah!
Umetnost se nalazi u "ništa me nije zainteresovalo tako duboko"... i "nikad nisam osetila veće ushićenje"
Umetnost se ne nalazi u "podilaženju publici"... to nije umetnost, to je šund...
Ako bi ste uspeli da se oslobodite očekivanja tuđih aplauza i nastavite sa stvaranjem koje vas duboko dotiče, naći ćete se u svetu umetnosti koja osmišljava postojanje na najvišem nivou... za vas lekovito, za druge - ma, šta vas briga za druge?

Back