Zeljkoparkour
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
Pozdrav,kao prvo uopste se ne razumem u knjigovodstvo i ekonomiju,ali imam jednu ideju koja me je zainteresovala u to,pa izvinite na krajnje amaterskim pitanjima
,dakle,razmisljao sam nesto da radim kao knjigovodja (ako je to to),pa da unosim raznorazne podatke na kompjuter,ali preko interneta za neke strance,e sad konktretno me zanima da li je to moguce,znaci da oni meni npr. salju neke dokumente,ja ih obradim i posaljem im nazad,da li to spada pod knjigovodjstvo i da li (mogu da izbegnem da) kontrolisem novac,(tjst da ne budem racunovodja ili sta vec)..? Jedna moja rodjaka je radila kod nekog drugog rodjaka kao knjigovodja,na crno doduse i samo je unosila raznorazne podatke sa papira na kompjuter i nije imala veze sa finansijama,placanjem racuna,plata,itd...,pa ne znam da li je onda radila ceo posao ili samo jedan deo,..hvala unapred 
edit:zaboravih da spomenem,ranije sam radio kao ,,postavljac,, reklama za agencije za nekretnine,takodje preko net-a,nema nikakve dodirne tacke sa knjigovodstvom,ali cisto da kazem da mi ne bi bio prvi posao preko net-a

edit:zaboravih da spomenem,ranije sam radio kao ,,postavljac,, reklama za agencije za nekretnine,takodje preko net-a,nema nikakve dodirne tacke sa knjigovodstvom,ali cisto da kazem da mi ne bi bio prvi posao preko net-a

Poslednja izmena: