Idealno veče

Идеално вече?
Осим онога што се подразумева, а то је двоје који се воле сами у просторији...
Иде још метар снега и минус 20 напољу...
Камин у којем гори ватра, а испред њега нека простирка...
али то само као могућност...јер кауч је кауч...
И наравно неко црно вино...
Музика?
Па и не мора...али можда неки ритам енд блуз...
Ето...

Poslednja izmena:
Kako za vas izgleda "idealno" provedeno veče sa voljenom osobom?
Da li realizujete to?
Ili samo zamišljate ?
Pogledajte prilog 1178896

Za mene je bitna prisnost .Dakle samo nas dvoje .Bez ikoga da nam se ubacuje u našu tišinu .
Naša muzika , naši jastuci , kuce po nama , naravno ..
I možemo da ćutimo , da jedemo kokice ili pijemo pivo , kafu , nebitno .
Bitne su mi sveće.Ne zbog romantike , već što ja mnogo volim to što sveće daju -
To titranje i igru svetlosti na zidu , na plafonu i na samoj koži..

Može i neka šetnja po zaraslim stazama kojima niko ne prolazi ..
Znam ih mnogo .Postoje mesta gde te staze vode -
Mesta gde možeš da raširiš prostirku , legneš i posmatraš zvezde .

Čuješ poneku sovu ..
Kako u daljini prolaze vozovi ..
Vetar u granama i osetiš kako je to neki drugi svet , samo vaš ..

Ima tu i malo tamnijih priča , ali neću da kvarim temu .

Zajedno skuvate večeru. Nešto lepo, posebno, što dugo niste jeli. Postavite sto. Zapalite sveću, ali ne mirisnu jer večera i vino mirišu dovoljno. Sednete za sto, naspete vino, crveno obavezno i raslađeno na 12,35 stepeni, pojedete i zajedno operete sudove. Popijete još jednu čašu vina.
Ondak se razdvojite, ti odeš u jednu sobu, a ona u drugu. Upalite svako svoj televizor. Uzmete u ruke svako svoj daljinski i gledate šta oćete. Šta god vam srce poželi. Od sapunjara do fudbala, neje važno. I uživate. Opušteno, mirno i spokojno. Bez stresa.

Nije potrebna nikakva hebačina, meseci i zvezde, veseli plamičci, pahulje bele, nestašne kapi kiše i sl za "idealno" veče. Vama je idealno svako veče kad ste s njim ili njom, kad znate da vaša voljena osoba sedi na par metara do vas (doduše u drugoj sobi :mrgreen:), a ne ganja nikake kurcove i pičkoline po nekim Krstaricama i sličnim piččkama materinama. :lol:

Back