- Poruka
- 168
kako zamisljate svoje idealne svatove ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pu prva!
ne zamisljam ih
nece ni biti svadbe![]()
vjecita djeverusa ?
to jedino ako finansiraš sama svoju svadbu...
al pošto uglavnom finansiraju roditelji, teško da bi bilo tako...misim to možeš, al posle...prvo "da se ispoštuje rodbina"![]()
ravana
casna teta
al' mi sestra srusila moj realni san...kaze, tamo primaju samo cutljive![]()
Pod a.Cemu potreba izvlacenja necije finansijske situacije fiktivne iz posta,mozda je meni zelja eto bas to,mala kucna zurka,jbg mora neko i to,nismo sve rodjene kao pokondirene mlade sa sve takmicenjima u obicajima zastranile u suneverju mora neko biti i normalan
b.Roditelji mogu samo da mi uplate pare za odredjenu stvar koju zelim i pomognu u stvaranju necega a ne da pune dupeta nekima sto cu jednom u zivotu da ih vidim i sa kime sa pm na krv i noz ovako
c.Ne znam za tebe ali ja ma u kakvoj sredini bila sam operisana od "ispostovanja rodbine" i tih kvazi moralistickih s*anja i mogu samo da popuse ku*ac a ne da ih zovem,sto bi jedan moj poznanik rekao...."a da ti ces samo smsom da obavestis sve da si se udala ako se udas nece tu nista biti drugo"
d.Ponovicu opet po 9873664877328828181888365 put da mi se *ebe za sve i svakog i ako bi pravila nesto za sebe bi pravila,ipak takvo je vreme doslo svako gleda sebe pa sto ne bih i ja.
...Predrasude, koleginice...![]()