IDEALNA VLADA ZA SRBIJU.....

marlon:
pitaj siptarevu zenu, bio intervju sa njom...a i bilo u kuriru... sa onim narodnjacima...bese aca lukas :) nemo' se przis mnogo kad nisi kako rece ldp-ovac :)

Nisam ni L od LPD, nisam partijski vojnik, kao neki "funkcioneri "ovde......ali, tvoje lagarije su iritantne........ :D

Pazi sad foru, "pitaj siptarevu zenu"..... :D :D :D :D :D

Samo ti postavi link ,umesto da bajas i lazes, i sve je ok.......ja ti se izvinim, i odjavim se sa foruma........... :wink:

inagadadavida:
Opet ne mozes da se otmes tom porivu da lazes??
To je jace od tebe?? :D

Postavi link, i ako ima slika gde se ceda kupa na bazenu u silerovoj , sa siptarom i kumom, sa sve patkicama na naduvavanje, ja odo sa ovog foruma........
Ja ne znam za link nisam ni tražio, ali ta priča je bila
na TV-B92 više puta -gde je Čeda direkton pitan za takve detalje ...
(пу, омаче ми се латиница)

Да не отварам нову тему али постаје јако занимљиво са којим слоганима иду на изборе поједине политичке партије.
Ево на пример СРС има неколико опција како каже Вучић па се још нису одлучили,
али су зато про западне и странке демократске орјентације јединствене:
лдп(у народу познати као покрет белих) и д.с (они који су увек на црти) имају слоган
Окречите Србију,е сада чиме су они то мислили и ко ће ту да изађе са више белог
видећемо,остаје недоумица знајући да чедоморац лдп има чисту алба...док б.т бат а има сад неку колумбиск..ма видећемо.
А сироти млађа сигурно има стари мото све паре преко г (еј) 17,само што их је сада мање од 17 јер се један повукао ...КО зна можда ги навата још неки ...

Lacibg:
Ja ne znam za link nisam ni tražio, ali ta priča je bila
na TV-B92 više puta -gde je Čeda direkton pitan za takve detalje ...
(пу, омаче ми се латиница)

Moze li iko umesto blebetanja, tipa, :"cuo sam, znao sam, video sam",,,,,,,,,da jednostavno postavi tu fotku koju je marlon sanjao jedne duge noci , kada je bio pun mesec, nad Srbijom???

Prosto ko pasulj.......fotografija, koja je eto , toliko poznata, samo je stavite i podelite sa nama koji je nismo videli :D :D :D

marlon:
http://www.mail-archive.com/sin@antic.org/msg05983.html

vis kako ja ocu da te oteram sa foruma...:) evo ovde ti je tvoj ceda i priznao da je bio u silerovoj. rekao sam ti za fotku, pretplati se na kurir pa se loguj i u arhivi nađi.... nema bajo u demokratiji nista fraj :)

Gde je fotka??? :confused:

Nemas?? :confused:

Opet lazes,marlone, :D :D :D
Reko ja, to je jace od tebe..................fotografija, marlone, fotografija,

Pominjao si cuvenu fotografiju , gde se ceda kupa na bazenu sa siptarom.......gde je??? :D

Back