Idealna devojka

Nikola Barovic

Obećava
Poruka
74
Drug mi je rekao za jednu drugaricu, koju sam potražio na Fejsbuku...
Par puta sam joj posećivao profil i oduševila me je...
Čitala je Hesea, Dostojevskog, Dikensa, Selimovića, išla je u muzičku školu, na časove gimnastike i povrh svega prelepa je i slobodna je...
Meni je najveći problem to kako da je pozovem da izađemo, a da ne zvučim previše providno i da se ne izlanem, pa da ona shvati da sam joj stalkovao profil više puta dnevno. Savet?
Da li da je uopšte i zovem?

Te fejsbuk startove nikad nisam znao da izvodim... Mislim, moraš negde da je sretneš već, priđi joj uživo... I to što ona čita ovo ili ono, ne znači nužno da je ono što ti misliš da jeste, nikad ne veruj fejsbuku, tamo svi imaju savršene živote, svi su lepi i gotivni.

Te fejsbuk startove nikad nisam znao da izvodim... Mislim, moraš negde da je sretneš već, priđi joj uživo... I to što ona čita ovo ili ono, ne znači nužno da je ono što ti misliš da jeste, nikad ne veruj fejsbuku, tamo svi imaju savršene živote, svi su lepi i gotivni.
Video sam je negde sa knjigom. Misliš da listove knjige koristi za rolanje marihuane? :neutral:

Čitala je Hesea, Dostojevskog, Dikensa, Selimovića, išla je u muzičku školu, na časove gimnastike i povrh svega prelepa je i slobodna je...
Meni je najveći problem to kako da je pozovem da izađemo, a da ne zvučim previše providno i da se ne izlanem, pa da ona shvati da sam joj stalkovao profil više puta dnevno. Savet?

je l je znas uzivo?
ako ne mala verovatnoca da ce izaci
jos manja da je onaj za kog se izdaje
mozda te taj drugar trola laznim profilom
pa pozovi je na gomilu s tim drugarom kao grupni izlazak
prvo joj se muvaj malo i slihtaj na profilu ko fin manijak
sanse su ti i onako 5%

Ne trebaš je zvati da izadjete jer si ti za nju nepoznata osoba . Da ona sa svakim izlazi teško da bi bila sada slobodna .
Raspitaj se da li je poznaje još neko od tvojih prijatelja i prijateljica . Neka ti kažu gdje izlazi pa se nacrtaj tamo tek da
te registruje . Ako joj uhvatiš pogled iz njega ćeš već znati da li imaš neku šansu . Ako i ne saznaš nećeš joj više biti
potpuno nepoznat . Saznaj i da li imate neka zajednička interesovanja . Ako imate to može biti tema za dopisivanje ili
eventualni kasniji razgovor .

Sad se secam nekog ko je pisao ovde pre par meseci, devojka, fina, obrazovana, svira klavir a voli dirty talk tokom seksa i analno.

Poenta je da svako ima svoju dobru i losu stranu. I ti si fin momak, ali eto, psujes, pijes, volis grub seks, ili sta vec.

Bolje bi ti bilo da uzmes knjigu u sake a ne da blejis ko ovan.

Sad se secam nekog ko je pisao ovde pre par meseci, devojka, fina, obrazovana, svira klavir a voli dirty talk tokom seksa i analno.

Poenta je da svako ima svoju dobru i losu stranu. I ti si fin momak, ali eto, psujes, pijes, volis grub seks, ili sta vec.
ovaj post ne razumem. zasto fina i obrazovana devojka ne bi svirala klavir i volela analno?

Pozovi tu devojku na sastanak.Ali znas li ti,sta devojke narocito danas cene kod muskaraca.Narocito se ceni,ako muskarac-mladic,zna da kuva.Prema tome
spremi ti njoj jednu dobru vecericu.Kupi dve svinjske snicle.Kazi mesaru,da ih "propusti" kroz valjak,da meso bude tanko za pecenje.Kada dodjes kuci,posoli te snicle,uvaljaj ih u brasno,i stavi da se peku na dobro zagrejanom tiganju,koji si prethodno samo namazao masnocom.Takodje ti treba prilog uz meso.U svakoj
vecoj samousluzi,imas smznut krompir za pon-frit.To samo izrucis u tiganj,takodje dobro zagrejan.Obzirom da si hleb vec kupio,treba samo da napravis salatu
od paradajza,sa nasecenim crnim lukom.Dakle,sada imas kompletnu veceru sa salatom.Treba jos prethodno da spremis bocu,crnog vina.I naravno,nesto slatko
za posle vecere.Neznam da li terba da ti kazem,da u prostoriji u kojoj vecerate,treba da bude priguseno svetlo,kao i da sve to ukrasava tiha,nenametljiva muzika.
Kada se vecera zavrsi,obicno se prilegne,u vec unapred spremljenu postelju.Dalje,sve treba raditi usporeno,nezno i dugo dugo,uzivati,u tihom caskanju sa devojkom.Eto,to bi bilo ukratko,kako se treba ponasati pri prvom susretu,sa devojkom.

Pozovi tu devojku na sastanak.Ali znas li ti,sta devojke narocito danas cene kod muskaraca.Narocito se ceni,ako muskarac-mladic,zna da kuva.Prema tome
spremi ti njoj jednu dobru vecericu.Kupi dve svinjske snicle.Kazi mesaru,da ih "propusti" kroz valjak,da meso bude tanko za pecenje.Kada dodjes kuci,posoli te snicle,uvaljaj ih u brasno,i stavi da se peku na dobro zagrejanom tiganju,koji si prethodno samo namazao masnocom.Takodje ti treba prilog uz meso.U svakoj
vecoj samousluzi,imas smznut krompir za pon-frit.To samo izrucis u tiganj,takodje dobro zagrejan.Obzirom da si hleb vec kupio,treba samo da napravis salatu
od paradajza,sa nasecenim crnim lukom.Dakle,sada imas kompletnu veceru sa salatom.Treba jos prethodno da spremis bocu,crnog vina.I naravno,nesto slatko
za posle vecere.Neznam da li terba da ti kazem,da u prostoriji u kojoj vecerate,treba da bude priguseno svetlo,kao i da sve to ukrasava tiha,nenametljiva muzika.
Kada se vecera zavrsi,obicno se prilegne,u vec unapred spremljenu postelju.Dalje,sve treba raditi usporeno,nezno i dugo dugo,uzivati,u tihom caskanju sa devojkom.Eto,to bi bilo ukratko,kako se treba ponasati pri prvom susretu,sa devojkom.

Ma, pohovaću ja to sa prezlama, nije problem, a inače mi jedna sijalica ne radi-biće prigušeno. Ali, pazi kad bi ona pristala da dođe tako. O tome mogu samo da maštam...
Treba da joj prođe neko vreme od upoznavanja

A u cemu je problem sto si gledao FB profil. sto je problem da stvar obrnes i kazes priznajem ti da sam ti gledao profil bas mi izgledas zanimljiva osoba. misim, ti profili i sluze da se gledaju.

Neka vas taj drug upozna ili joj sam pridju reci da si kod druga video njen profil i mogo ti se svidelo to sto si procitao.

kazi da si je video kada je bila negde sa tvojim drugom i da ti se dopala
da si druga pitao ko je ona, i da ti je drug rekao
da si pogledao njen profil i da ti se zbog njenih interesovanja i onoga sto si video dopala jos vise
da bi voleo da se upoznate..pre toga se naravno predstavi
jednostavan otvoren razgovor, koji devojku nece da ostavi u uverenju da si frik, nego da si normalan mladic sa zdravim rezonima i iskrenim nastupom

Ej, mnogo gledas one pinkove emisije kuvanje-muvanje ili pozovi na veceru itd. Mozda je cura vegetarijanac i dok ti cepas sniclu ona brsti paradajz s lukom :D

Back