Idealan start

smilekv:
znam da ovde ima dosta devojaka pa me zanima njihovo misljenje kako bi decko trebao da pridje devojci.
mislim kako bi trebao da izgleda njihov idealan start :?:
Apsolutno različito od ove četvorice koja su večeras pokušala da mi priđu i predstave se. :D
Šta je bre sa tipovima u Beogradu? :shock:
Mislim, jeste da retko izlazim, ali ovde su svi načisto podivljali. :?
I šta je sa onim meni milim fazonom da tipovi GSP i ne prilaze devojkama, pa stoga ove sede same. :roll:

Ma jok bre - 4 starta na raznim mestima u gradu.
I stvar je u tome što ne izgledam opasno dobro.
Obična haljina midi dužine, ravne cipele, bez šminke, gledam svoja posla, ne flertujem, komirana od dnevne vrućine i poluuspavana.

Možda su likovi bili ludi zbog pobede u vaterpolu,
ili zbog vrućine, ili ko zna? :?
U svakom slučaju, kad sinoć ne popih batine zbog korpi, nikad neću. :lol: :lol:
Ma mrzim kad je neko nevaspitan i napadan
a ubeđen da je to baš ql... :?

Pa vi u Beogradu ipak bolje prolazite od Novosađanki! Start? Šta to ono beše?
Znate onu foru- Pričaju dva Novosađanina u nedelju ujutru, posle izlaska
-Ej, brate, sinoć jedna riba...
-Da, šta je bilo?
-Ne da sam je ošmekao...
Ma niko ne očekuje neke ruže, zlatne lančiće, ali dosadilo bre ono "Pita vas onaj momak tamo... peti sto levo...da baš taj što se sad krije iza kačeta...šta ćete da popijete"
Za početak pričaj sa devojkom kao sa drugaricom,okreni na neko zezanje,takoreći sprdnju,ispitaj teren, a kasnije će i ona sama skontati, ili ćeš ti skontati u kom je fazonu,sigurno imate nešto zajedničko...tako bar ja kontam iz ženskog ugla

CaLiMeRo:

Cuti.. bar su te startovali. Zamisli samo koliko si ovim postom ubedachila koleginice novosadjanke. One se sirote na$minkaju, utegnu, sve na njima vri$ti 'Startuj me', a opet niko da im pridje. Mislim da si okrutna i to planski :lol:
Na koje si 'korpe' mislila?

cLick - OR - Die:
CaLiMeRo:

Cuti.. bar su te startovali. Zamisli samo koliko si ovim postom ubedachila koleginice novosadjanke. One se sirote na$minkaju, utegnu, sve na njima vri$ti 'Startuj me', a opet niko da im pridje. Mislim da si okrutna i to planski :lol:

He, he.....a ti shatro ne znas....... :wink:

cLick - OR - Die:
Suzy:
He, he.....a ti shatro ne znas....... :wink:

u mom selu se kazhe drugachije. Mislio sam da je korpa kad se napuni, a kada je prazna onda ne mozhe da bude korpa vec.. $ta znam.. noga npr :)

i kada cemo da ti vidimo lice u profilu?

E, vala ....bas si uporan...4 put me to pitas....Evo, zamenila sam...ali na kratko....pa se -vracam-...... :wink:
I...ne pravi se.....nema nijednog muskarca koji nikada nije bio odbijen.....

cLick - OR - Die:
Za korpe ti rekla Suzy.

A za novosađanke - pa neka dođu u BG. Mada je i u BG dosta utegnutih zgodnih i lepih devojaka na kojima sve i svašta vrišti...
Meni su novosađanke charming. Možda zbog govora... :D

E pa to je valjda jedino rešenje! Ma nema veze sa utezanjem,time samo pogoršavaš stvari, mogu još i da se uplaše :)
Ma ozbiljno,ako te startuje na neku dobru foru znaš da nije iz Novog Sada! Moji drugovi iz srednje i iz kraja i dalje bez devojaka i bez nade da će uopšte upoznati neku...a ovi što na faks dođoše sa stane, po dve devojke, nekoliko varijanti...rade momci dok se ovi naši za*ebavaju! :)

Pa koji ce se iole pametan petljati sa tobom kad ti tako pricas o njemu?
Nastavi tako da pricas to ti je resenje.
Jes ti nova na forumu? Mislim ovo o cemu ti pricas je bilo na jedno 150 tema pa su ljudi malo smoreni od tih prica.

Kakve to ima veze? Zabranjeno biti nov? Ne, nisam nova, svratim s vremena na vreme ali ne visim ovde!Pa zar ne reče da je i tema o idealnom startu bila već 100 puta pa opet izgleda da ljudi imaju šta da kažu!
Nikog ne ogovaram, samo konstatujem činjenice...A to da neće da se petljaju...to nisam rekla!
E a to za kosu je još ispalo simpatično, jeste glupo ali manje iritira od onoga "ja sam faca"

Back