- Poruka
- 43.009
Jaka žena i jak muškarac vaze za idealan spoj
Na čemu se temelji takva veza ?
A
A

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na fajtu
postovanju.Jaka žena i jak muškarac vaze za idealan spoj
A![]()
Jaka zena je samo bodybilderka,moze lokHej naravno da ne
ostani na temi sigurno ćeš dosta lepog pročitati
Jaka žena i jak muškarac vaze za idealan spoj
A![]()
pod uslovom da su oboje pametni i nisu sujetni, a to je retkost..Љубав и разумевање, јаки људи се не такмиче.
pod uslovom da su oboje pametni i nisu sujetni, a to je retkost..
ili mozda su skupa iz cistog interesa..
mislis, dobro glume ljubav brak sve ...И то се дешава, људе повеже материјални или финансијски интерес и добро фунционишу.
mislis, dobro glume ljubav brak sve ...
retka pojava da ne glume, a jako cesta pojava dans ...svudaШто је најбоље, они и не глуме. Међу њима је све јасно и због чега су заједно. Ретка појава, нараво, али је има.
Ima li sta debilnije videti nego naprzenu gospodju i gospodina smit. Jaki ,mi smo jaki opaki, vidite nas koliko smo jaki. Ko jeremcka.Jaka žena i jak muškarac vaze za idealan spoj
A![]()
Независно успешни и самоуверени у приватном животу. Све док евентуално не дође до "до обарања руку" ко је јачи. Ту пуца свака веза.Pa kako vi tumačite to "biti jak"? Sigurno ne biti u ego tripu.
U privatnom životu? PojasniНезависно успешни и самоуверени у приватном животу. Све док евентуално не дође до "до обарања руку" ко је јачи. Ту пуца свака веза.
Mislim da je tu keč. Mešaju se neke stvari.U privatnom životu? Pojasni
Sapienti sat.U privatnom životu? Pojasni
ja sam razemela psihicki jaka licnost..Pa kako vi tumačite to "biti jak"? Sigurno ne biti u ego tripu.
I ja. Ali isto tako emotivno razvijena. Ne drvena i psihički jaka da sve izdrži, ono, steže zube. Nego meka i jaka.ja sam razemela psihicki jaka licnost..
Mešaju se pojmovi, svi smo mi i jaki i slabi ponekad. Grubost sa jačinom, dominantnost sa snagom itd..sve greškeI ja. Ali isto tako emotivno razvijena. Ne drvena i psihički jaka da sve izdrži, ono, steže zube. Nego meka i jaka.
E pa tu je i zackoljica. Naci balans i zadrzati vezu tog tipa..I ja. Ali isto tako emotivno razvijena. Ne drvena i psihički jaka da sve izdrži, ono, steže zube. Nego meka i jaka.
Neki ne smeju da pitaju o čemu se radi, nije snaga. Baš umešnost da dođeš do drugog i zadržiš svoju ličnost.Mešaju se pojmovi, svi smo mi i jaki i slabi ponekad. Grubost sa jačinom, dominantnost sa snagom itd..sve greške