wsox Iskusan Poruka 5.591 26.11.2007. u 15:33 - Idealan politicar za Srbiju #51 José Luis Torrente: Nego kako nego Torrente. Procvetali bi za 4 godine. Kliknite za proširenje... Kad budeš predsjednik nemoj zaboraviti tko te predložio!
José Luis Torrente: Nego kako nego Torrente. Procvetali bi za 4 godine. Kliknite za proširenje... Kad budeš predsjednik nemoj zaboraviti tko te predložio!
goxy Zaslužan član Poruka 105.785 26.11.2007. u 17:50 - Idealan politicar za Srbiju #52 SANDRINAbg: Ahahahahahah...ova je dobra...Torrentea za PreCednika.... Kliknite za proširenje... Odvratna je...Al, ajde demokratija:|
SANDRINAbg: Ahahahahahah...ova je dobra...Torrentea za PreCednika.... Kliknite za proširenje... Odvratna je...Al, ajde demokratija:|
José Luis Torrente Ističe se Banovan Poruka 2.477 26.11.2007. u 20:43 - Idealan politicar za Srbiju #53
R.Žiskar Elita Poruka 15.608 26.11.2007. u 22:01 - Idealan politicar za Srbiju #54 dobro, obecavam da vise nikada necu postaviti ovakvu temu na pdf politika! gde?! aaa, u onu kameru da kazem...
dobro, obecavam da vise nikada necu postaviti ovakvu temu na pdf politika! gde?! aaa, u onu kameru da kazem...
Lacibg Buduća legenda Poruka 26.498 26.11.2007. u 22:08 - Idealan politicar za Srbiju #55 dmauka: dobro, obecavam da vise nikada necu postaviti ovakvu temu na pdf politika! gde?! aaa, u onu kameru da kazem... Kliknite za proširenje... Nemoj da si na kraj srca, temi ništa ne fali. Naprotiv. Samo kad bi još učesnici bili ozbiljniji ...:wink:
dmauka: dobro, obecavam da vise nikada necu postaviti ovakvu temu na pdf politika! gde?! aaa, u onu kameru da kazem... Kliknite za proširenje... Nemoj da si na kraj srca, temi ništa ne fali. Naprotiv. Samo kad bi još učesnici bili ozbiljniji ...:wink:
R.Žiskar Elita Poruka 15.608 26.11.2007. u 22:14 - Idealan politicar za Srbiju #56 ma koga ovde zabole za Srbiju ...da se mi lepo zevzecimo kad nam je Bog podario svih 10 prstiju pa mozemo da raspalimo po tastaturi...
ma koga ovde zabole za Srbiju ...da se mi lepo zevzecimo kad nam je Bog podario svih 10 prstiju pa mozemo da raspalimo po tastaturi...
kyo. Elita Poruka 22.685 26.11.2007. u 22:16 - Idealan politicar za Srbiju #57 dmauka: dobro, obecavam da vise nikada necu postaviti ovakvu temu na pdf politika! gde?! aaa, u onu kameru da kazem... Kliknite za proširenje... eto ja se izvinjavam... zabrijao sam da si postavio temu u namjeri da se piše ležerno u humorističkom fazonu... eto ja ću prvi iz solidarnosti prema tebi kao postavljaću obristi sve svoje postove! jer i lično i ja mrzim kad se od ozbiljne teme koju primjerice ja postavim napravi splačina od teme (počinjem sa brisanjem) i Izvinjavam se još jednom... kad bi ovako postupili i drugi digli bi ovaj forum na viši nivo
dmauka: dobro, obecavam da vise nikada necu postaviti ovakvu temu na pdf politika! gde?! aaa, u onu kameru da kazem... Kliknite za proširenje... eto ja se izvinjavam... zabrijao sam da si postavio temu u namjeri da se piše ležerno u humorističkom fazonu... eto ja ću prvi iz solidarnosti prema tebi kao postavljaću obristi sve svoje postove! jer i lično i ja mrzim kad se od ozbiljne teme koju primjerice ja postavim napravi splačina od teme (počinjem sa brisanjem) i Izvinjavam se još jednom... kad bi ovako postupili i drugi digli bi ovaj forum na viši nivo
José Luis Torrente Ističe se Banovan Poruka 2.477 26.11.2007. u 23:25 - Idealan politicar za Srbiju #58 Zasto ne bi bilo predsednistvo kao u doba SFRJ
B BettyBlue Aktivan član Poruka 1.482 28.11.2007. u 15:18 - Idealan politicar za Srbiju #59 dmauka: Hajde, ako ima jos neko nesto pametno, ako ne, da zovemo kljucara... Kliknite za proširenje... Podržavam. Ključaaaaaaaare! Doođi, ovde se lupetara!!!
dmauka: Hajde, ako ima jos neko nesto pametno, ako ne, da zovemo kljucara... Kliknite za proširenje... Podržavam. Ključaaaaaaaare! Doođi, ovde se lupetara!!!