Idealan način zavođenja...

Vau. Blago tebi. Umeš da smuvaš ribu. Kakav baja. :roll:
Prozivati ili spuštati nekoga samo zato što tebi nije lep uopšte nije fino. Jer ako ćemo tako i ja bih tebe mogla sam samo tako da isprozivam jer si meni ružan. I možeš da imaš kamione,avione meni si fuj i nikada ne bih bila sa nekim kao što si ti.

Oces da zavodis ili privodis jedino i najbitnije je da lazes

Zashto? To uglavnom radi 90% tipova u kafani a u stvari zauzimaju mesto pored neke ili nekog sa kojom bi proveo super ne samo veche nego i sledec'u celu nedelju.

Dobila bi svaki telefonski poziv, bila pozvana, imala romantiku.
Ali shta c'esh, zauzeo chovek mesto i rasgovor u drushtvu.
Izbacivachi kontrolishu samo pijane...

Gledam u ochi, prodorno, da osjeti moj pogled,zatim se nasmijeshim i ako osjetim taj neki fluid - pridjem. XD
Brate, osijedish dok ti danashnji momci pridju. :)

Tako sam uradila sa svojim dechkom, jer da sam chekala da taj pridje... nachekala bih se. XD

Gledam u ochi, prodorno, da osjeti moj pogled,zatim se nasmijeshim i ako osjetim taj neki fluid - pridjem. XD
Brate, osijedish dok ti danashnji momci pridju. :)

Tako sam uradila sa svojim dechkom, jer da sam chekala da taj pridje... nachekala bih se. XD

de smem tako:lol:
sad cu ja da vam kazem situaciju od sinoc
ja,jelte.......glupo mi je sad da tako seksi piljim,nego ja tako sve gledam tu negde oko doticnog:rumenka:
i on obicno pridje i kaze-vau,koji pogled(a ja zurim okolo kao zrikava:lol:),koje oci bla:rumenka:
to juce upaliolo nije(razmuljivo,bilo je dosta upecatljivih devojaka),pa sam ja tako zrikala okolo kao idiot,i uzela sa sanka limun i pocela da jedem i gle cuda-sve oci zabuljene u mene u cudu -.-

Dakle... inspirisao me je drug iz srednje tako što me je pitao šta više volim da radim kada flertujem sa tipovima?

Ovo
usne4bf.jpg

,
ovo
17676.jpg

ili nešto treće.:zper:

Priđeš mu i kažeš: "Kresni me.."Pali sigurno..xD

de smem tako:lol:
sad cu ja da vam kazem situaciju od sinoc
ja,jelte.......glupo mi je sad da tako seksi piljim,nego ja tako sve gledam tu negde oko doticnog:rumenka:
i on obicno pridje i kaze-vau,koji pogled(a ja zurim okolo kao zrikava:lol:),koje oci bla:rumenka:
to juce upaliolo nije(razmuljivo,bilo je dosta upecatljivih devojaka),pa sam ja tako zrikala okolo kao idiot,i uzela sa sanka limun i pocela da jedem i gle cuda-sve oci zabuljene u mene u cudu -.-

Ti si moj idol...
A što je frka prići nekome??

pa nzm,to se ne zavrsi bas slavno:lol::rumenka:
stidljiva sam,fali mi samopouzdanja,umem bas da se pogubim:rumenka:
nzm,smesno deluje pomisao da pridjem frajeru
jos ja volim visoke
zamisljamscenu-pridjem mu,i vucemga za nogavicu da spusti pogled:lol:(karikiram,i lupetam)

I ja volim visoke...kompleks malih devojaka...xD
Ma...šta fali...vuci, samo pazi da ih ne skineš...može pogrešno da se protumači...

Back