IDEALAN MUZ

Idealan ne postoji,princ jos manje.
Zeni,pisem u svoje ime,je potreban muz koji ce biti spreman na kompromis,podrzavati svoju zenu,imati poverenja u nju,zajednicki donositi odluke sa svojom zenom,planirati i obrnuto.
Ljubav se podrazumeva.
Mogla bih jos dosta toga da napisem,mozda drugom prilikom.
Zašto ne bi postojao idealan?
Dvoje nesavršenih može dati idealan spoj. Srodan, odgovarajući.

Idealan ne postoji,princ jos manje.
Zeni,pisem u svoje ime,je potreban muz koji ce biti spreman na kompromis,podrzavati svoju zenu,imati poverenja u nju,zajednicki donositi odluke sa svojom zenom,planirati i obrnuto.
Ljubav se podrazumeva.
Mogla bih jos dosta toga da napisem,mozda drugom prilikom.

e takav je teorijski a realno je neki neposlusan i ima pishu? a taj teorijski ne bi bio zanimljiv u stvari

За мене нема идеалног мужа, јер и ја нисам идеална жена.
А можда је то одговор, идеалан је онај ко ће ме трпети тако несавршену?
:rumenka: Онда је то мој муж!

idealan nije po tudjoj meri,nego po tvojoj,npr meni je idealno da voli da popije koju sa mnom dok je nekome to za banovanje
idealan ne znaci globalno savrsen

To bre, toooo... :mrgreen:

Poceo sam zeni da uvaljujem ovo (aj kad vec pivo nece da pije)...i svidja joj se. Cisto da ne cirkam uvek sam. :lol:

bacardi.jpg

:super: to sam ja pila pre neku god u grckoj svaki dan,prijalo mi je na vrucini
najbolje je u drustvu :heart:

Nekad se i meni omane pa uzmem da popijem...ali brate, ja to dvaput nagnem i neemaaaaa... :rumenko: :mrgreen:

A skupo je prilicno...u prodavnici 1,39 EUR, kad je na snizenju ima npr. uzmes tri komada i bude 0,99 EUR komad. Mos dva piva da otreses za te pare opusteno. :lol:

Kao sto je moja supruga...nije mi jasno da ima ljudi, koje moras terati da popiju, stvarno mi nisu jasni. :lol:
Daj cuti bre...treba jos da odsljakam (kao sljakam) do 15:00, onda odoh po dve gajbe...taman mi za vikend. :mrgreen:

ja ovu kolicinu kupujem kad slavim nesto :mrgreen:

i ja kilavim , pijem somersby
Pogledajte prilog 237039 ovo nisam jos probala, htela skoro ali nisam smela da rizikujem ako mi se ne dopadne :D

Poslednja izmena:
Dobar covjek
Visok
Inteligentan
Prepun humora
Drustven
Odgovoran
Samostalan
Snalazljiv
Da se razumije u svasta
Da ima zivotnog i sexualnog iskustva barem kao ja, pozeljno vise
Da nema debele, kratke prste i mala stopala
Da nije zgoljav
Da zna dobro da se ljubi :zper:

EDIT: da voli djecu, zivotinje, roditelje (svoje i moje :mrgreen: )
Da nije rastrosan
Da se ne alkoholizira

Joj nikad kraja ovom nabrajanju :dash:

EDIT 2: Da mu nije majusan :sad2: (nego poveci :zper: ako vec mogu da biram)

I DA IMA PAREEEEEEE...to kao nije bitno...

a hiljadu puta si sela u bembaru i pohasala ga onako dušmanski...

za ROBU kakve su žene najbitniji je novac...jer je sva filozofija ROBE - U D O B A N Ž I V O T !!!

I DA IMA PAREEEEEEE...to kao nije bitno...

a hiljadu puta si sela u bembaru i pohasala ga onako dušmanski...

za ROBU kakve su žene najbitniji je novac...jer je sva filozofija ROBE - U D O B A N Ž I V O T !!!

:eek:
El ti i mama ROBA? Jel i sestra ROBA?
Rekla bih ti da si pendrek običan i još po nešto, al sam fino vaspitana pa neću da kažem ništa.

И то беспоговорно. Да им је прва и последња мисао, да у сваком резанцу супе види њен осмех и све њене лажи да гута као резанце.[/QUOTE
:zcepanje:
tema:
Onaj koji me bude voleo (bar postovao i razumeo) do kraja zivota , naravno i ja njega taj je idealan :))), nazalost moj bivsi muz to nije :(
A ostali kriterijumi, visok, nizak, debeo, mrsav, crn,plav ....te "potrebe" se menjaju vremenom i nisu tako vazne .

Back