Идеалан муж заиста постоји

Ово су његове речи:

- Ne znam kako bih opisao trenutak kada smo se prvi put poljubili, kao i to kako sam se tada osećao, ali probaću ovako: da je pesma `I am a woman in love` otpevana u muškom rodu, bila bi to moja biografija. Njen pogled i njene usne bile su nešto najlepše što sam ikada video. I sada, posle devet godina kad god začujem njen glas moje srce zatreperi kao krila lastavice koja poleće na jug. Možda sada nekom zvučim malo patetično, ali ono što osećam prema njoj ne mogu da izrazim rečima, jer nisam pesnik, pa ne znam toliko lepih stihova. Ona je moja ljubav, moja svetlost na kraju puta, moj izvor snage, moja podrška, moja ruža u rano proleće i osoba zbog koje bih odleteo na Mesec, pokupio prašinu sa njega i posuo njome put kojim ona hoda -

После девет година забављања, они су се венчали :zaljubljena:

- Za mene je to bio jedan od najemotivnijih trenutaka u životu. Bio je sunčan dan, a nebo je imalo neku čudno plavu boju koju nikada ranije nisam video. Stupio sam u brak sa osobom koju volim najviše na svetu i to me je činilo veoma ponosnim, a posebno mi je drago što je od tog dana više ne predstavljam kao devojku, nego kao suprugu. To jesu sitnice, ali me one čine ponosnim. Mislio sam da ću biti mnogo opušteniji tokom samog venčanja koje ništa neće promeniti između nas dvoje, ali smo ipak oboje zaplakali kada smo izgovarali sudbonosno DA...

Овај муж, овакав, заиста постоји (ако се потрудите, можете да сазнате ко је он) и написала сам у наслову да је он ИДЕАЛАН (тако и мислим). А шта ви кажете, је ли или није :aha: да не помињем и то да има мЛооого пара, па сад видите, љубав плус лова, треба ли нешто више?

Kakve bljuvotine.
Već posle treće rečenice sam počela da se stidim umesto "idealnog" koji je servirao ovakve splačine.

Sto me razocarao Federer...pih.
(ako je ova patetika stvarno njegova)

:dontunderstand:

Зашто те је разочарао?....Зато што воли своју супругу...ову буцку. ( Не мислиш ваљда да фолира :eek:)

rodzer-federer-hello-e1346368230988.png

rodzer-federer-1-e1346368090246.jpg

Где је овде патетика:?:

Federer-Mirka-and-Babies.jpg

rodzer-federer-e1346368041824.jpg

Ово су његове речи:

- Ne znam kako bih opisao trenutak kada smo se prvi put poljubili, kao i to kako sam se tada osećao, ali probaću ovako: da je pesma `I am a woman in love` otpevana u muškom rodu, bila bi to moja biografija. Njen pogled i njene usne bile su nešto najlepše što sam ikada video. I sada, posle devet godina kad god začujem njen glas moje srce zatreperi kao krila lastavice koja poleće na jug. Možda sada nekom zvučim malo patetično, ali ono što osećam prema njoj ne mogu da izrazim rečima, jer nisam pesnik, pa ne znam toliko lepih stihova. Ona je moja ljubav, moja svetlost na kraju puta, moj izvor snage, moja podrška, moja ruža u rano proleće i osoba zbog koje bih odleteo na Mesec, pokupio prašinu sa njega i posuo njome put kojim ona hoda -

После девет година забављања, они су се венчали :zaljubljena:

- Za mene je to bio jedan od najemotivnijih trenutaka u životu. Bio je sunčan dan, a nebo je imalo neku čudno plavu boju koju nikada ranije nisam video. Stupio sam u brak sa osobom koju volim najviše na svetu i to me je činilo veoma ponosnim, a posebno mi je drago što je od tog dana više ne predstavljam kao devojku, nego kao suprugu. To jesu sitnice, ali me one čine ponosnim. Mislio sam da ću biti mnogo opušteniji tokom samog venčanja koje ništa neće promeniti između nas dvoje, ali smo ipak oboje zaplakali kada smo izgovarali sudbonosno DA...

Овај муж, овакав, заиста постоји (ако се потрудите, можете да сазнате ко је он) и написала сам у наслову да је он ИДЕАЛАН (тако и мислим). А шта ви кажете, је ли или није :aha: да не помињем и то да има мЛооого пара, па сад видите, љубав плус лова, треба ли нешто више?

Cudan osecaj je probudio ustirkani Federer u meni, pokrila sam oci rukom i blam me zbog njegaz:(

Mesec...odleteo bi Mali princ po prasinu koju bi oduvao sa dlana na svoju prolecnu ruzu...a onda vidis Mirku...i razbije ti se fantazija kao ogledalce u Ledenoj kraljici, u paramparcad na sve strane...:lol:

Idealan ne postoji dok se ne zaljubimo. Kada nas probodu strelicom i upute Amori na nekog, taj je idealan makar celom svetu bio neprimetno "neidealan".

:dontunderstand:

Зашто те је разочарао?....Зато што воли своју супругу...ову буцку. ( Не мислиш ваљда да фолира :eek:)

Где је овде патетика:?:

Naravno da me nije razocarao zato sto voli svoju zenu.
Fotografije su vrlo lepe.
Federer je, po mom misljenju, najbolji teniser koga sam ikad gledala
Sporan mi je tekst, bljutave su mi izjave o nebu koje nikad nije bilo tako plavo...i slicno.
Licno ne verujem da je on to smislio, ko god da ga je reklamirao lose je to uradio.

Naravno da me nije razocarao zato sto voli svoju zenu.
Fotografije su vrlo lepe.
Federer je, po mom misljenju, najbolji teniser koga sam ikad gledala
Sporan mi je tekst, bljutave su mi izjave o nebu koje nikad nije bilo tako plavo...i slicno.
Licno ne verujem da je on to smislio, ko god da ga je reklamirao lose je to uradio.

Ма зезам се, знам на шта си мислила. Искрена да будем, вриштала сам од снеха када сам и ја читала неке реченице из текста који сам цитирала Али, допале су ми се фоткице и начин како је он гледа (ипак би могло да се примети да се фолира) а има један део текста (ако је он то изјавио, надам се да јесте) у ком он каже, када је видео Мирку први пут, (а она је тада изгледала овако
200101523.jpg

Mirka-and-Roger-Federer-Dubai1.jpg
још тада је знао је да ће она бити његова жена до краја живота. Ништа мање и сада не показује ту љубав према њој, (мрзи ме сада да тражим, па да поставим један текст, који ме је напросто оборио. Уживала сам док сам га читала и радовала се. Драго ми је када видим да се људи воле, па зато нисам могла, а да не поставим ову тему и још увек мислим да је он, Миркин идеалан муж! (Сада чекају треће дете)

Такви "идеални" мужеви заиста постоје. (Зависи само шта неко под тим "идеалан" подразумева)

Poslednja izmena:

Back