SnakeS
Početnik
- Poruka
- 40
Kakav je, po vama, adekvatan muzijak..... u dve tri reci.... da vas cujemXX
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pu... po drugi put danas prva.Kakav je, po vama, adekvatan muzijak..... u dve tri reci.... da vas cujemXX
jos da kazes horoskopski znak...Pu... po drugi put danas prva.
Šarmantan, ima para(aj'd da ne budu pare na prvom mestu),muški nežan i pakleno se. y!
Ostale karakteristike :da nije krimos i narkos i da voli putovanja i naravno da nam se slažu horoskopski znaci.
Ja sam skromna žena.
Jbg, ... ne slažemo se. Već sam te apsolvirala.jos da kazes horoskopski znak...![]()
ne pitam zbog sebe vec zbog pitanja, koji znak tako bistro i britko razmisljaJbg, ... ne slažemo se. Već sam te apsolvirala.
Hoćeš reći, plitko?ne pitam zbog sebe vec zbog pitanja, koji znak tako bistro i britko razmislja![]()
jok bre sad te pitam bez winka...ako os kazi ako nes ebe mi se...Hoćeš reći, plitko?
Jarac-škorpijajok bre sad te pitam bez winka...ako os kazi ako nes ebe mi se...
zahvaljujem...jedini zenski znak sa kojim nikada nisam imao nista. u pravu si, ima tu nesto u zvezdama jer da nema ko zna kakva bih iskustva jos imao.Jarac-škorpija
Vukao bi traume k'o iz detinjstva...zahvaljujem...jedini zenski znak sa kojim nikada nisam imao nista. u pravu si, ima tu nesto u zvezdama jer da nema ko zna kakva bih iskustva jos imao.
tjah da sam mladji verovatno...al danas ne moze me niko, a najmanje zena izbaciti iz koloseka ma kako opicena bila jer sam uvek za klasu opicenijiVukao bi traume k'o iz detinjstva...
Pa... ličim malo na ovu s kratkom kosom!
I udata si sa takvim, sto je po meni super.Pu... po drugi put danas prva.
Šarmantan, ima para(aj'd da ne budu pare na prvom mestu),muški nežan i pakleno se. y!
Ostale karakteristike :da nije krimos i narkos i da voli putovanja i naravno da nam se slažu horoskopski znaci.
Ja sam skromna žena.I naravno, totalno nerealna.![]()
Nije idealan, k'o iz mog posta...a'l takav ne bi trebalo ni da postoji.I udata si sa takvim, sto je po meni super.
Kakav je, po vama, adekvatan muzijak..... u dve tri reci.... da vas cujemXX
tjah da sam mladji verovatno...al danas ne moze me niko, a najmanje zena izbaciti iz koloseka ma kako opicena bila jer sam uvek za klasu opiceniji
Verujem ti...pa niko nije idealan.sa mnom nije pametno tikve sadit'![]()
Znaci vodis lazan zivot. E, bravo ti ga, bravo.Nije idealan, k'o iz mog posta...a'l takav ne bi trebalo ni da postoji.
Ako postoji...naći ću ga.
Meni svi pre ili kasnije idu na živce, ali to sad nije tema...a kad i on pocne da ide na zivce... onda se kajes sto nis probala ono des bila oprezna jer ti nije pasovalo![]()
Zašto lažan?Šalim se ja malo ovde, da ne shvatiš sve bukvalno.Inače,u životu se nikad ne zna...danas jesi, sutra nisi.Znaci vodis lazan zivot. E, bravo ti ga, bravo.