Ideal

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Odgledah najnovijeg Spajdermena i iznenadio sam se koliko savremeni muškarac mora da učini da bi bio privlačan nekoj prosečnoj ženskoj.Mora da zna da leti međ zgradama i oblacima, da bude lojalan nekom ujaku i ujni,svom budućem tastu i poštuje zakonske odredbe, i pored toga još mnogo toga.
Mislim dajte ljudi, ovo su preterani ideali, ništa sport, teretana, nego lika ugrize neki mutantni pauk i konačno postaje zanimljiv toj ženskoj.Prebrzo i bahato.

Elem kakve kvalitete bi trebao da poseduje muškarac današnjice da bi vodio ljubav sa nekom običnom ženskom?
flirt.gif

Po mom ličnom mišljenju ovakvi filmovi i uopšteno čudnovati ideali su jako štetni za ženske pre svega.Stavaraju iluziju, a opet možda grešim.
flirt.gif

Poslednja izmena:
ti choveche mora da pogledash "Zenska francuskog prouchnika"
taj film objashnjava mnoge stvari
nema sha ti da ispunjavash,ona je skenirala pre nego ti mozesh i da pomislish
ako si proshao jus proshao si ako ne,dzaba
pusti ti spajdarmena to je za klince do 17

ti choveche mora da pogledash "Zenska francuskog prouchnika"
taj film objashnjava mnoge stvari
nema sha ti da ispunjavash,ona je skenirala pre nego ti mozesh i da pomislish
ako si proshao jus proshao si ako ne,dzaba
pusti ti spajdarmena to je za klince do 17

Verovatno sam gledo film, odgledao sam sve te filmove, ali davno.
Spajdermen je upravo zato i zanimljiv jer budući holivudski megahit današnjoj dečurliji daje neke čudne ideje.Deca gledaju ta sr#nja i vremenom mic po mic počinju da upijaju te ideje.Mlađahni momci počinju a da toga nisu svesni da kopiraju te čudne ideale, a devojke da im teže.
Kako vreme prolazi idiotizam polagano narasta i postaje standard.

ma idi begaj ta zapadna propaganda nam upropasti žene načisto, sve misle da su ta dubljenja na glavi zbog njih neophodnos a ne cirkus

Taj fazon, neka devojka gleda te gluposti u kojima muškarac bukvalno dubi na glavi očekuje nešta tako, ne baš da lik lebdi među zgradama, ali neki ekvivalent tome, a pri tom je prosek, kao i taj lik koji joj se udvara.

Poslednja izmena:

Back