Ide u zatvor jer je čuvao stoku bez lične karte

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ima legitimitet i legalnost... mozda je legitnimno, ali cak je debilski bez grama legalnosti tako zahebavati coveka..

summa summarum : Tzv. policajci i sudija bi meni leteli s posla, ali posle drustveno korisnog rada...

Ma imace i chicha nekih benefita, ako se u dogledno vreme promeni vlast moze na sva zvona da udari kako je bio proganjan, jel bio na robiji, jeste, dakle disident, i moci ce da se uvali novoj vlasti sa tim imidzom borca za promene, da racuna na neki polozajcic, kvalifikacije za to ionako nisu potrebne... :D

ako je lik na motoru i projurio 100 km/h - to ne opravdava čikicu da vozi noću bez svetla - komplet svetala sa dinamom ne košta više od 500 din , a druga stvar milicajac uvek prijavi slučaj brze vožnje u centrali na NN lice jer ne sme on da jurca za motoristom i usput da ubije 666 prolaznika i nevinih ljudi. inače u 99 posto slučajeva motorista bude snimljen kad-tad sve sa tablicom i onda dobije svoje i sve zaostale kazne

:lol:
Е јеси наиван, милицајац зна и име и презиме и адресу возача мотора, али ништа од казне.

tvoja opčinjenost slučajom mitrović polako postaje posesivna -preporučujem ti da posetiš lekara -psihologa jer ti očigledno treba , mali da je hteo da izbegne kaznu -mogao je sve ovo da eskivira i sve da bude zataškano tako da do slučaja nikada ne dođe a ti vidi - nije

Веровао или не, али оно је био мој први коментар на цео случај Митровић. :mrgreen:

Sećam se te vesti od pre nekog vremena, rekao je, zaboga, zašto treba da nosi LK, kad je u svom selu... kaže, može da mu pokisne.
Ne znam čemu onda služe iebene lične, ako je problem da ih nosiš, posebno u nekoj vukojebini koja je blizu potencijalnih oružanih sukoba... i posebno ako si čoban sa pet slojeva odeće na sebi.

Ebalo ga objašnjenje, i nek ide u zatvor na ta iebena tri dana...

Tako je, onako sa ovcama sigurno deluje kao ubačeni pripadnik šiptarske terorističke grupe "Kad jaganjci utihnu".

Е јеси наиван, милицајац зна и име и презиме и адресу возача мотора, али ништа од казне.

Веровао или не, али оно је био мој први коментар на цео случај Митровић. :mrgreen:
mislim da ti ipak precenjuješ milicajce i insinuiraš bez ikakvoga parčeta dokaza

Back