- Poruka
- 199.125
Ma da ti nisi mislio na rimokatolike, možda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da ti nisi mislio na rimokatolike, možda?
Pa vidiš, to nisu radili hrišćani, već rimokatolici, razjasnili smo. Centar im je bila Španija.
Tvoje paganske pretke? I to baš pravoslavci?![]()
Dobro... aj' sad odrasti, i tu smejuriju piši na pdf Zabava. I nema potrebe da vređaš veliku većinu Srba, nisam priemetio da je tebe neko uvredio u ovoj raspravi. Pored toga što spamuješ temu.
Ти одрасти и прочитај библију.
Uh, ovo mi pozanto, tako je odgovarala jedna besmrtna koleginica.![]()
A to ima veze sa uništavanjem jednog drevnog grada?
Видиш има. *** *** ***
Korisnik sa kojim se raspravljas je branio Pahomija i onog sto je ubio mladica lopatom.
Nista cudno , ako se ne tako davno iz Centra €Uzajedniceuciljanompoduhvatu cuje jasna poruka "da je Pravoslavlje najveca pretnja za zapadnu civilizaciju ...itd." !
Ne "pojedinci ili pojedinke" , vec "generalno " ...!
http://www.vesti.rs/Evropska-Unija/Karl-Bilt-Pravoslavlje-je-pretnja-za-zapadnu-civilizaciju.html
A "prijatelji" su ..."?
Korisnik sa kojim se raspravljas je branio Pahomija i onog sto je ubio mladica lopatom.
Видим да није нормална особа.
- - - - - - - - - -
Јудеизам, Ислам и Хришћанство су непријатељи људске слободе.
Zar nisu ti pagani "uništeni" još u vreme Rima i početka hrišćanstva? I kako su uništeni, ako si ti njihov sledbenik? I ja nisam baš toliko star da sam mogao u to vreme nekoga da varam ili ubijam, bre.