Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: ...sa 40 deda...:shock: ...auuu begam ja odavde..Lucky girl:ha,pa stavis ih na ignore
mene je jednom jurio neki od 40....deda neki....stalno slao one neke kao ICQ ruze..jedva odustao
a aShinoda:Slobodno stavi komentar!Hajde, hajde necu da se ljutim, ako hoces zazmurecu (na jedno oko)![]()
rastamann:ona: zdravo
ja: hauba
ona: ??
ja: !!!
ona: chime se bavish?
ja: kradem kola
ona: hahahah
ja: shta je smeshno?
ona: ozbiljan si?
ja: ti si glupa
ona: jebi se
Eto, poslednja seansa...Inache, pricham samo sa poznatima, pa mi ovakve sesije sluze samo za smejanje...
begunac::shock: ...sa 40 deda...:shock: ...auuu begam ja odavde..
AntunTun:antun video temu...al se ne setja shta je slao a i stha god da je nije u stanju poslati ga ponovo...mada to i nije neki podvig jer po chatovima zaista ima svakakvog shljama....
Glavni:Nisam ***** ali zensko bi voleo da budem zato sto se ne mucio ,na primer moras da radis , da se snalazis itd.Da sam zensko iskoristio bi to kod muskaraca samo ne bio debilka kao vecina devojaka ,imao bi kintu kolko oces ,stanova,lolaka,posao na televiziji,nekoj dobroj firmi itd ne bi i trebala veza a sto najgoje ne bi se zarobio kao ostale samo bi se zveketao Iskoriscavao bi na sve nacine .