1. Ako ti treba više vremena, upucaj časovnik! Tako ćeš imati svo vreme ovoga sveta!
2. Pazi, za'ebi ti to što piše u knjigama... Razmisli dobro: Imaš vezu, ugledaš nekog frajera, on ti se nasmeje i ti mu vratiš osmeh... očito, ti si odreagovala na njega, npr. sviđa ti se! To je ta trenutna zaljubljenost! Zar ti onda nisi "samoživa" čim si mislila, na svoje "du.pe", da prostiš, a u tom trenutku nisi se ni setila da imaš dečka? I ne mora da znači da ti se nasmejao, nego te dodirnuo, ti mu vratila, ili te poljubio, a ti mu uzvratila poljubac... i sl. Vidiš li sada koliko je "zaljubljenost" pogrešna stvar, a ljubav zapravo prava i jedina stvar kojoj treba svaka osoba da teži? Mada kapiram ja da su svi isuviše ludi i uzbuđeni da skapiraju šta žele, koga vole, i čemu se odupiru, pa tako i ti- ne zameri, molim te! Samo kažem da ako si sa dečkom i nisi sigurna u njegovu iskrenost, zašto je sramota biti sam, i zašto si ti onda s njim? I zašto onda nije bolje biti sam neko vreme i sačekati onog pravog, ili jednostavno više voliš da lažeš sebe, i da lažeš njega, nazivajući ga svojim dečkom, i misleći da će te on šutnuti čim mu ti budeš dala? Ja ne bih živeo takvim životom...