Iced Earth

mortishaaa:
hm..... sad sam bila na pretrazi i nisam mogla ddda verujem da nema ni jedna jedina tema o njima!!!! :(
nego.. sta vi misllite o njima.. omiljeni cd.. spot.. (ako ih imaju) i sl. sta mislite o novom albumu.. ma bilo sta

POZ za sve 8)

Melancholy, je pravo extra pjesma, svako veče prije spavanja moram da je preslušam, evo upravo je slušam....

xexe..melancholy je prva koju sam chula i Obozhavam je..i nju i watching over me[to mi jedna od omiljenih]i blessed are you...[da imam samo somethin wicked this way comes] i shta da kazhem...svidja mi se :D

Od nedavno sam pocela da ih slusam. Jeste da imam samo nekoliko pesama ali mogu da zakljucim da su fenomenalan bend. Snimili su neke pesme sa Blind Guardian pa sam ih zato i uocila( i predpostavila da ce mi se svideti).
Ne razumem se u metala, pa me zanima u koji metal spadaju?

oni su hevi, power... btw, to sa gardijanima je cuveni projekat demons and wizards, ima vec dva albuma i ekstra je. shefer i gardijan kompanija - odlicna kombinacija.

metju barlou je onaj gotiva glas, on je bas knight, lik cepa... steta sto se osisao i otiso u pandure, budala... kakvu je karijeru imao, sta je jos sve mogao da napravi u muzici...
dzon shefer je taj gitarista, legenda. on i hansi su prava kombinacija koja je jednom morala da se desi

Back