Iako se na noćnim i dnevnim snimcima vidi da Vinča gori, nadležni tvrde suprotno

Pa naravno da gori, a da mi ne smemo da znamo.
Racunajuci kako je tesko ugasiti pozar na deponiji,i sposobnost sadasnje vlasti u BG,ne bi me cudilo da je ovo ponovo aktiviran pozar od prosle godine....
Koja je ovo tema, nisam ovako zamislio naslov? Izgleda su i moderatori sa N1
Nauci kako se otvara tema...
još jedno titoističko sranje sa kojim danas Srbija mora da izlazi na kraj
Kakve veze ima copavi sa zapaljenom deponijom?

Ja sam svojevremeno zavrsio zastitu zivotne sredina i sad cu da vam objasnim strucno o cemu se radi. U Vinci je deponija bukvalno kao planina duboka par stotina metara i vremenom se stvaraju zapaljivi plinovi u srcu deponije zbog delovanja bakterija uz nedostatak kiseonika sto dovodi do linearnog povecanja temperature i pritiska. Na kraju to dovodi do samozapaljenja tih plinova najvise metana. I sad samo zariste vatre nije na povrsini da bi mogli da ugase vatru vec je desetak metara ispod povrsine tako da ne postoji nikakav metod u ovoj situaciji da se pozar ugasi. Jer on nije samo u jednoj tacki vec je vodoravno po sirini mozda i par stotina metara a mozda i sire. Jedino sta preostaje je da se ceka danima i danima da se vatra u srcu deponije sama od sebe ugasi kad izgore svi plinovi koji odrzavaju vatru. E sad to znaju svi strucnjaci i ne kapiram zasto to ne objasne ljudima preko RTS ili drugih nacionalnih medija nego cute i onda ljudi dzaba odlaze tamo svadjaju se sa policijom i rizikuju da budu kaznjeni velikim svotama novca zbog napada na policiju a niko nista tu ne moze da pomogne? Jednostavno nema resenja da se ugasi vatra jer je deponija napravljena nestrucno bez ikakvog plana i bez ikakve tehnologije. Prosto kamioni samo izrucuju djubre i pravi se planina djubreta i to je cela filozofija. Prakticno ako se nastavi sa ovakvom praksom za jedno 100 godina verovatno ce to biti najvislja planina u Srbiji.

Samo budale stave deponiju na jedno od najbitnijih arheoloških nalazišta u ovom delu Evrope.

Kako sam upoznat sa istorijom i većinom nauka koje se koriste uz istu sve sam vise siguran da su u Beogradu osmišljene veliko albanske teze podgrejane glupostima o Ilirima itd..
Nista nije slucajno. masoni (citaj zapad to jest hazari) su namerno to uradili da ne bi se potkopala teza da su srbi doseljenici a ne starosedeoci. Zato se pravi nova planina na mestu gde je dokaz za najstariju kulturu na svetu.

Nista nije slucajno. masoni (citaj zapad to jest hazari) su namerno to uradili da ne bi se potkopala teza da su srbi doseljenici a ne starosedeoci. Zato se pravi nova planina na mestu gde je dokaz za najstariju kulturu na svetu.
Taman si zasijao sa cinjenicom o pozaru (zaista je vrlo moguce da to gori i nekoliko godina,zavisi kako je formirana deponija) sad opet prelazis na teoriju da su Srbi stariji od ameba...

Mene zaista zanima da li postoje neke elite koje se namenski "asimiluju", te pretstavljaju kao Srbi dok rade za svoje interese koji su u suprotnosti sa srpskim( važi i za ostale narode, države)..
Stvari koje sam slušao i video su frapantne.
To je od prilike jezuitska škola, mada drže je se i Hazari, među muslimanima budi najveći musliman itd..

Taman si zasijao sa cinjenicom o pozaru (zaista je vrlo moguce da to gori i nekoliko godina,zavisi kako je formirana deponija) sad opet prelazis na teoriju da su Srbi stariji od ameba...
To jeste preterivanje.
Međutim, nije li preterivanje da se Albanci proglase Ilirima, te da se o Karpatima i Alpima raspravlja i traži koren u albanskom jeziku?

To jeste preterivanje.
Međutim, nije li preterivanje da se Albanci proglase Ilirima, te da se o Karpatima i Alpima raspravlja i traži koren u albanskom jeziku?
Ma pusti njega on je hazarski placenik neke njihove sekte ili nevladine organizacije ili slicno ili je korisna budala i stvarno voli zapad iz nekom njemu samo znanog nenormalnog razloga

'Ajde vas dva strucnjaka,recite mi ko su danas Hazari?Gde zive,u kojoj drzavi,koje su vere...itd.Kad vec pominjete njih...
Njima su Rusi pre 1000 godina unistili drzavu jer su bili jako zli. Harali su po aziji i istocnoj evropi, palili sela, pljackali, ubijali sve koji im se nadje na putu, otimali ljude i decu. Krali su decu i ubijali kao zrtva satani da bi im satana dao ceo svet. I kad su ubijali bebe i decu jeli su njihova srca i pili njihovu krv. I onda posto su imali spijunske mreze vladari hazarski saznali su da se grupa zemalja na celu sa Rusijom a medju njima bila je i Srbija, sprema da ih unisti. Zato su sakupili svo zlato koje su imali u izobilju koje su pokrali i pobegli su u Englesku i zapadnu evropu. I onda malo po malo zavladali su i stvorili svetsku vladu u senci. Sad su na vrhu piramide mocu drze sve multinacionalne kompanije, drze sve banke, drze sve medije, NATO je u njihovim rukama, evropska unija.... Drze sve tajne organizacije i sve spijunske organizacije tipa CIA, masone, jezuite, vatikan, i sve sve. Kranji njihov ultimativan cilj je da na razne nacine tipa kemtrejlsi, GMO, vakcine, ratovi i slicno da ubiju sve nehazare na svetu i da samo oni ostanu zivi na planeti. A oni imaju tacno spiskove svojih hazara na celom svetu i ima ih oko 500 miliona.

Back