:I

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uf necu da se druzim s tobom a i ne mogu bre te zgodne nabije mi kompleks. mozhda pre nekog sirovog. e mozhe jedan sirovi za mene.

kao to ja zamishljam

a vi ste porodichno uspeshni jesi i ti magistar...sad se lozim na profesiju

ma ne idem de treba i ostajem ista

nijei preterano zgodan ima pilece grudi i veliki kukasti nos.ali je frajer.ali se ne drogira.ne pusi ne pije peva u horu i tako.

e normalno da ne mogu da nadjem osobu kad sam u fazonu ubijanja
i to roditelja
roditelji su svetinja.
moram da budem pozitivna
:)

a ne trebaju mi ljudi, eventualno ako bi dosao d apopuni broj, ali nishlije mi bas nisu od koristi

shto je ostao u nishu/prokuplju

a ja nisam pozitivna tj jesam ali stvarno imam neke onako zle momente, ne smeta to meni ali smeta drugima :( a onda to smeta meni jer mi oni smetaju jer ja njima smetam shvatate ovako

->
<-

mene su svi pustili mora da sam isus. ili su me pustili da propadnem. mozda je to, sujetu su mi tresnuli...
nisu rekli stani.
inace ja sam enki tip lichnosti shto ostavlja nered po sobi mislim da je to tako, tj ne radim to namerno nego je to osobina. nashla sam josh jednog lika shto ima nered po sobi i bilo mi je lakshe. ali taj ce mi nauditi ili ja njemu ili nista nema ga sad a i sta ce mi
a evo neko se javlja da vidimo ko:)
necu vise
de si da me spustish slihtanje me ubiha...neko

frozen1982.:
A sto ti ne bi probala kao sad sam normalna trip,znas ono svaki post bez psihodelije,....mislim da bi prestravila ljude.

hahah a i ne samo post nego kao zhivim normalno

aj mi navedi sta bi trebalo da radim da sam kao normalna mislim u zivotu

joj volim te sto ti se nesvidjam bas sam tuzna zato
ajde cao

e mnogo sam se primila da sam nenormlana i nesto cudna a nisam

nego me to moji nabedjuju......a meni samo rade hormoni izgleda a
ne znam pa super je i ako si lud nekako si poseban

specijalizira i magistrira socijalnu medicinu...posto je sad decenija roma ne bi ti to bilo od pomoci jer ti nisi rom.ali bi mogo da te socijalizuje.ali ipak ne,ti bi ga upropastila a i bila bi mi valjda neka snajka..pu !onda bi vam deca bila nenormalna a ja zelim da volim njegovu decu :P

ja ne bih da me socijalizuje

e shto se mene tice moze ova tema na Delete. ako ima onih shto to mogu jednim udarcem da ja ne brishem svaku poruku..... prepisite ono sto vam treba

e, amfibijo a sto je on ekscentrican

shta radi

ajd zajebavaj se pa napishi
i random je ekscentrican, mrzi me sada, ali on ovo ne cita

pa rekla sam ti sta radi tj cime se bavi...pa ne kazes za nekog da je ekscentrican ako se nenormalno ponasa.to ne moze da se opise.
ali nije takav kao random...nego...ono...moj stil zezanja,inteligentan u pm i toliko duhovit...to je neka posebna vrsta shale...zato se tako dobro i slazemo.
ali ne voli gojazne devojcice...mislim.ono..da nisu krupnije od njega...ali stvarno nikad nije imao devojku..a ima 31 god...jer to nije ekscentricno?a jure ga studentkinje posto je i asistent na faksu...a on trazi duhovnu lepotu
glupak

bash mi sija iz ociju koliko sam produhovljena. nek ponese crne cvike obavezno zaslepece ga

ma taj je bre neki zaeban tip ne smem ja s tim opakim nishlijama ja sam chepa iz centra bg, bar josh uvek

kao nije imao devojku a kres
u taj ce u monahe :)
ma jok ne odgovaram mu ja. bash smo se natrgovale vidi se da si sa juga. ne znam koga bi ti, imam jednog lici na tog tvog ali je skloniji sexu nece devojke

uzas... bas bi bilo super da sam dobra

:( ... zar nisi rekao da imash kesha ili je to bio neko drugi shta sad izvodis ja sam slaba pred ovakvima a za takvog cu se udati :I :I :I

izlapeli pogledaj prethodnu stranu pa dno strane.

imash fore stigni danas u 21h ja kasnim ko zna koliko...

ne pojim kravice one to same urade trche slobodne poljem i piju iz chistog potoka. ajoj..zima je :)

Back