I treci virus od NOVE godine

giravaru

Primećen član
Poruka
634
Bi li biste bili ljubazni, dragi dokutori, i svi mladi buduci doktori, dal stvarno vlada i treca tura mutiranog virusa u Beogradu? I molila bih za neki sajt ili nesto slicno tome, gde se spominje sta vlada po nasem gradu. Ne znam mozda sam paranoicna i poludela vec od svega, ali cim cujem neke helihoptere i avioncice koji nisko lete, sutradan neko od ukuana oboli. Suvise cesto se desavaju te koincidencije, alisam ubdedjena da nas truju, sto kroz hranu, sto kroz vodu, sto iz vazduha.......:think:

znaš zašto su Ameri odustali od GEJ BOMBE?
znaš onaj agens koji menja muške hormone i štagaznam ja preokrenu interesovanje na jeftiniju varijantu...
pa valjda Amerima došlo iz dupeta u glavu da će se takvi vojnici bolje braniti i da im neće moći ništa
kao onomad u staroj Grčki što su se čuvali, grlili, mazili i pazili i zvali jedan drugog Djole

eto, a mislili su da će zaebati neprijatelja a ono će ga učine jačim
muško brani a žena jok
žena će da brani samo ono što je rodila a muža će da brani od druge žene samo zbog svoje sujete a ne što je ugrožena..

Tesko da je neki ozbiljan doktor na forumu. Ovde ces najpre naci one kojima pacijenti umiru dok se oni dopisuju na netu.
Oko tog virusa postoji velika tajna, znaci, veruj mi da od 2009. godine doktori ne priznaju postojanje mutiranih virusa, a razlog ne znamo. Najaktivniji su doktori koji se bore za specijalizaciju ili napredovanje, a to je jedna elitna grupa neznalica i od njih nema vajde.
Jedini nacin da se zastitis od ovog "gripa" je da se drzis kuce i ne mesas se ni sa kim, toliko je zarazan da i sedenje u prostoriji sa nekim ko je zarazan je dovoljno da se razbolis, ali je mnogo gore sto se ne unistava vec pored akutnog ima i trajno infektivno dejstvo.

Tesko da je neki ozbiljan doktor na forumu. Ovde ces najpre naci one kojima pacijenti umiru dok se oni dopisuju na netu.
Oko tog virusa postoji velika tajna, znaci, veruj mi da od 2009. godine doktori ne priznaju postojanje mutiranih virusa, a razlog ne znamo. Najaktivniji su doktori koji se bore za specijalizaciju ili napredovanje, a to je jedna elitna grupa neznalica i od njih nema vajde.
Jedini nacin da se zastitis od ovog "gripa" je da se drzis kuce i ne mesas se ni sa kim, toliko je zarazan da i sedenje u prostoriji sa nekim ko je zarazan je dovoljno da se razbolis, ali je mnogo gore sto se ne unistava vec pored akutnog ima i trajno infektivno dejstvo.

Ako sam te dobro razumeo, inficirani prdne u trolejbusu,
ceo trolejbus se zarazi !?
A, kakva je situacija sa vozačem ?
Jel' prdež kosi i njega ?
Ipak je on u onom svom brloščiću, kol'ko - tol'ko izdvojen...

Back