>Bo$$>
Primećen član
- Poruka
- 808
STA STE SVE XTELI DA URADITE A NISTE...ZASTO...KO WAS SPRECIO...KOLIKO BI TO UTICALO NA WAS{u fizickom,psixickom,materijalnom smislu}STA SVE NIJE TREBALO DA URADITE A,URADILI STE???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sam sve hteo? Pfff, pa lista je dugačka, msm nema smisla toliko da se raspisujem.
Nisam "trebao" da falsifikujem knjižicu u petom razredu osnovne, za džabe sam sebi navukao probleme....
Šta sam sve hteo? Pfff, pa lista je dugačka, msm nema smisla toliko da se raspisujem.
Nisam "trebao" da falsifikujem knjižicu u petom razredu osnovne, za džabe sam sebi navukao probleme....
Nije trebalo da smuvam plavusu...
shibby
Sto???Mnogo je pametna ! ! !![]()
Jes čuo nekad za gumicu koja briše hemijsku? Fazon, prosek mi je na polugodištu bio negde 4.33, ja ga podigao na 4.75.Kako si to uradio ?
Ja sam mnogo toga uradio a nisam trebao to, npr: Vozio sam motor kao ludak tamo gde ni peske ne moze da se prodje, moji saznali, svasta je bilo... Prodjem pored devojke koja mi se bas svidja i ne javim joj se, kad bi me neko pitao zasto, ni sam ne bi znao sta da mu kazem...![]()
Ja sam mnogo toga uradio a nisam trebao to, npr: Vozio sam motor kao ludak tamo gde ni peske ne moze da se prodje, moji saznali, svasta je bilo... Prodjem pored devojke koja mi se bas svidja i ne javim joj se, kad bi me neko pitao zasto, ni sam ne bi znao sta da mu kazem...![]()
eee,kupio sam hleb danas.![]()
Ja sam mnogo toga uradio a nisam trebao to, npr: Vozio sam motor kao ludak tamo gde ni peske ne moze da se prodje, moji saznali, svasta je bilo...