I...sta upisujete??? :?

lady_^:
Ja upisala zemunsku gimnaziju :D Oduwek sam zelela gimnaziju mada owde u moj shkoli uglawnom swi odlazili u ekonomske,moc i ta sr****:) Mada owe godine ih je bash dosta otishlo u gimn. bash me chudi..Al iz cele shkole nas troje u zemunsku i to ja jedina na drushtweni smer uzas :) al dobro,natji tju nowo drushtwanjce :wink: 8) 8) 8)

Sta fali, ja bih bas volela da sam sama iz bivse skole u novoj :wink: . Ima jos 6 likova a svi... uh... :roll: dva normalna, tj. dve... uzas... jedna pada :D ccc bas sam zla

Pa naravno da je gimnazija najbolja skola.I ja bi uvek ponovo nju upisala da mogu da biram. :)
A to sto neko prica da treba "sta ako ti se ne bude studiralo" i tako te price ne interesuje me.
Ja sigurno necu sa svojih 19 godina da radim negde ili jos gore nista da ne radim posle srednje skole.Zasto ne bi isla na fakultet? :?

kuliraza ok sve to ali veruj mi ima dosta onih koji ne znaju sta ce pa kao u fazonu ma ja cu gimnaziju pa kad zavrsim videcu dalje sta cu kako cu! samo iz moje bovshe osnovne ih ima takvih 100000000000.
a za ekonomsku znam sve sto treba posto mi je brat zavrsio a nastavnici se nisu promenili.moj bre burazer nije ni imao knjige a prolazio je vrlodobar.a + ja imam volje da ucim.jednostavno ja nisam za to biologiju hemiju ( osim za istoriju koju obozava). eto toliko od mene.

Back