Leviathan889
Početnik
- Poruka
- 18
Zdravo,
Ne znam odakle bih počeo. Samo bih želeo da podelim neko moje vidjenje i muku.
Prvo bih predstavio sebe. Ukratko - punim 22 godine, studiram, radim već 5-6 godina online.
Skoro sam dobio posao ovde u Beogradu, za inostranu firmu.
Ali evo već ko zna koliko ja slušam ćala, kevu, sestru, brata, strinu, ujaka, komšiju, mačku, pljuju vlast , slušam celu ovu zemlju kako pljuje vlast.
A on je kao Voldemort , samo mu svi namerno ime izgovaraju. I tako AVAVAVAV u nedogled.
Moj san je da jednog dana postanem preduzetnik , ovde u Srbiji.
Medjutim , što više vreme odmiče , to više napredujem, edukujem se i stvaram nove prilike meni se to sve manje realnim čini.
Nema smisla, zar ne?
A evo i zašto , recite Vi meni da li su to bajke , da li su to laži.
Navodno , celom Beogradu se udara reket. Naime , sve što je ikada profitabilno u ovoj zemlji bilo je pokradeno.
Navodno , svako ko je napravio ime za sebe je pao pod kontrolu mafije.
Navodno je oduvek ta mafija vlast.
Naovdno ta ista mafija držim monopol u svakoj industriji u ovoj zemlji.
I to je nešto što ja već slušam dugo. To mi sve više izgleda kao istina.
Kada vidim sve drugare iz srednje, prodali su glasove. Ali nisu samo oni. Već njihovi roditelji, babe , dede , rodjaci.
Samo da bi oni dobili državne poslove, stranačko zapošljavanje klasika već koliko dugo.
Naravno , to oduvek postoji. Pa nije svet pošten , to svi znamo.
Ali ima li uopšte svrhe ostajati u ovoj zemlji ako ste iole ambiciozni?
Osećam se kao da ako krenete da napredujete i da se ostvarujete , da će Vas primetiti i onda je to kraj , pokrašće Vas ili ograničiti koliko mogu , nekako će od Vas zaraditi.
I šta onda? Ostati ili pobeći, i da li se to više zove bekstvo ili jedna racionalna odluka?
Hvala Vam na vremenu
Ne znam odakle bih počeo. Samo bih želeo da podelim neko moje vidjenje i muku.
Prvo bih predstavio sebe. Ukratko - punim 22 godine, studiram, radim već 5-6 godina online.
Skoro sam dobio posao ovde u Beogradu, za inostranu firmu.
Ali evo već ko zna koliko ja slušam ćala, kevu, sestru, brata, strinu, ujaka, komšiju, mačku, pljuju vlast , slušam celu ovu zemlju kako pljuje vlast.
A on je kao Voldemort , samo mu svi namerno ime izgovaraju. I tako AVAVAVAV u nedogled.
Moj san je da jednog dana postanem preduzetnik , ovde u Srbiji.
Medjutim , što više vreme odmiče , to više napredujem, edukujem se i stvaram nove prilike meni se to sve manje realnim čini.
Nema smisla, zar ne?
A evo i zašto , recite Vi meni da li su to bajke , da li su to laži.
Navodno , celom Beogradu se udara reket. Naime , sve što je ikada profitabilno u ovoj zemlji bilo je pokradeno.
Navodno , svako ko je napravio ime za sebe je pao pod kontrolu mafije.
Navodno je oduvek ta mafija vlast.
Naovdno ta ista mafija držim monopol u svakoj industriji u ovoj zemlji.
I to je nešto što ja već slušam dugo. To mi sve više izgleda kao istina.
Kada vidim sve drugare iz srednje, prodali su glasove. Ali nisu samo oni. Već njihovi roditelji, babe , dede , rodjaci.
Samo da bi oni dobili državne poslove, stranačko zapošljavanje klasika već koliko dugo.
Naravno , to oduvek postoji. Pa nije svet pošten , to svi znamo.
Ali ima li uopšte svrhe ostajati u ovoj zemlji ako ste iole ambiciozni?
Osećam se kao da ako krenete da napredujete i da se ostvarujete , da će Vas primetiti i onda je to kraj , pokrašće Vas ili ograničiti koliko mogu , nekako će od Vas zaraditi.
I šta onda? Ostati ili pobeći, i da li se to više zove bekstvo ili jedna racionalna odluka?
Hvala Vam na vremenu