I Ruzica Djindjic i kum Sutanovac izdali Tadica!

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
A kako su se nekad voleli... :sad2:

1925571634f5e0d810fadc328294755_640x459.jpg

Uz Đilasa Đelić i Ružica Đinđić
Izvor: B92

Beograd -- Kako saznaje B92, u subotu je uoči sednice GO DS održano predsedništvo stranke gde je veću podršku dobio predlog o delegatskom sistemu na izbornoj skupštini DS.

Foto: Tanjug

Članovi predsedništva su se pre sednice Glavnog odbora izjašnjavali o izbornoj skupštini i načinu izbora rukovodstva strake - delegatski ili neposredno. Predlog Dragana Đilasa, zamenika predsednika DS o delegatskom načinu izbora rukovodstva stranke podržalo je 15 članova predsedništva, dok je 11 bilo za predlog Borisa Tadića o neposrednim izborima.

Od javnosti poznatijih članova predsedništva DS-a, za Đilasov predlog su, kako saznajemo, bili Bojan Pajtić, Gordana Čomić, Dušan Elezović, Borislav Stefanović, ali i Božidar Đelić, Ružica Đinđić, Milan Marković, Tamara Milošević.

Tadićev predlog o neposrednim izborima novog rukovodstva DS-a podržali su Dragoljub Mićunović, Dušan Petrović, Marko Đurišić i članovi predsedništva sa juga Srbije.

Dragan Šutanovac je, prema našim saznanjima, bio uzdržan, dok je Jelena Trivan dan ranije podnela ostavku na mesto potpredsednice stranke i tako izbegla izglasavanje između Tadića i Đilasa.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=09&nav_category=11&nav_id=641533

eee vaznije su njima pare, pasnjaci na vracaru , nego Tadic :per:

Tadic je PRDNUO U CABAR. Izgubio je juce , Djilasa podrzava 200 delegata tadica samo 140

Сирома,
сви га издадоше и заборавише а до јучер је бијо лидер регијона и први манекен индустријске велесиле са свијетлом будућношћу, обећаном....:(

Баш ме радује што мени изузетно одбојну особу каква је Ружица Ђинђић више нећу гледати преко тв у извештајима са разних седница Демократске странке - то је још једна добра ствар ако Борис победи.

Баш ме радује што мени изузетно одбојну особу каква је Ружица Ђинђић више нећу гледати преко тв у извештајима са разних седница Демократске странке - то је још једна добра ствар ако Борис победи.

Boris leti iz ds-a, da te obavestim samo.

Pa nije ovo radikalska stranka - da je ili obozavanje sefa... ili moz' da pravis drugu stranku...

:roll:

Ако Борис изгуби, требао би да са Мићуном и екипом ОДМАХ направи нову Демократску странку, јер шта ће на пример Мићун, и остали социјал-демократији окренути интелектуалци из ДС да раде у безидејној, техно - менаџерској странци чији би ВЛАСНИК био Ђилас, и која би ушла у коалицију са снс, а после ванредних избора (можда и пре, као предизборна коалиција).

p.s.Ђилас је одличан градоначелник али политичке харизме он нема, и таква његова анти-народна, техно-менаџерска (а ла ЈУЛ) бизнис странка би брзо пала на то да се бори за цензус ако би на следеће парламентарне изборе изашла сама; чак и са свим парама које Ђилас има, не би његова странка могла донети народу ништа осим бетон - коалиције са снс, а затим, као последицу такве коалиције, и револуцију и крв невиних.

Poslednja izmena:
U svakom slučaju se DS raspada, na koji način i koja će frakcija pobijediti to ćemo tek vidjeti...

Ја нисам члан Демократске странке, али искрено мислим да би најбоље било да се, ако Ђидо победи, Тадић и Мићун (и остали социјалдемократски интелектуалци) издвоје из тада већ анти-народног, техно-менаџерског Ђидиног ДС-а, као што су се ономад издвојили Коштуњави, и Чеда, и као што ће се уосталом издвојити и Ђидо ако се ситуација преокрене на Борисову страну.

Back