I prodje godina...

I prodje godina dana kako moj nick postoji na ovom Forumu i kako se družim sa vama.
Hvala vam dragi prijatelji za svaki trenutak zadovoljstva, oduševljenja i sreće koje mi pokloniste svojom divnom pažnjom i ljubavlju (virtuelnom a možda i stvarnom).
Takodje isto a možda još više hvala onima koji su svojim postupcima i ponašanjem, pre svega prema vama dragi prijatelji, a tek onda prema meni, činili sve da me dovedu u stanje razočarenja i očajanja (virtielno ili stvarno), jer nisu u tome uspeli, nego su samo krijući se iza svog virtuelnog nicka i nesvesno pokazali bar jedan deo svog stvarnog lika.

Flowers-flowers-roses-daisies-my-album-animals_large.jpg

Takodje isto a možda još više hvala onima koji su svojim postupcima i ponašanjem, pre svega prema vama dragi prijatelji, a tek onda prema meni, činili sve da me dovedu u stanje razočarenja i očajanja (virtielno ili stvarno), jer nisu u tome uspeli, nego su samo krijući se iza svog virtuelnog nicka i nesvesno pokazali bar jedan deo svog stvarnog lika.

To si tako lijepo napiso....zaista divno....
Zelim da ti sledeca forumska godina bude ispunjena samo radoscu :)

SRecna godisnjica mili moj prijatelju...Spadas u meni drage virtuelne prijatelje zbog kojih rado dolazim u ovaj virtuelni svet...:)NEkog od koga mozes procitati mnogo toga pametnog i lepog...Neko ko osvaja i pleni...DRago mi je da si TU...:)
Nadam se da cemo se druziti jos dugo...:cmok2::heart:

DUNJA W;bt102022:
SRecna godisnjica mili moj prijatelju...Spadas u meni drage virtuelne prijatelje zbog kojih rado dolazim u ovaj virtuelni svet...:)NEkog od koga mozes procitati mnogo toga pametnog i lepog...Neko ko osvaja i pleni...DRago mi je da si TU...:)
Nadam se da cemo se druziti jos dugo...:cmok2::heart:
Hvala i tebi što si tu draga moja prijateljice. I meni je draga i prijatna tvoja neposrednost kojom zračiš čak i u ovom virtuelnom svetu Foruma i zbog nas ovakvih kakvi smo sigurno ćemo se još dugo družiti.:cmok::heart:

Back