- Poruka
- 3.426
Хахахах. Бејаше то у Београду октобра петог. Сви су викали "Спаси Србију из луднице Коштунице". И ДС и Г17 и ДСС и СПО. Сада, ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепо формулисан наслов- ПОСЛЕ СЛОБЕ КОШТУНИЦА!
Јесте, Коштуњави ће , на жалост, морати да настави од Слобиног доба, пошто су жути урадили НИШТА добро за ову земљу!
Је*боте, па жутаћи и Ге17 су на власти већ ОСАМ година, а Слоба је био десет...који се помак на боље десио? Ни један!
Хахахах. Бејаше то у Београду октобра петог. Сви су викали "Спаси Србију из луднице Коштунице". И ДС и Г17 и ДСС и СПО. Сада, ...
Европа неће Шиптаре, али Србија хоће КиМ.
Био сам на Косову и Метохији. Бићу опет, ако затреба. Само ми није јасно, зашто ме то питаш
U moje se vreme znalo kako se izražava. Kada funkcioner krene kod ljubavnice, kaže se da ide u lov. Kada neko odstupa od direktive Komiteta, odmah mu presudi Sud Partije. Niko nije smeo da uvredi funkcionera, pogotovo običan svet. Danas vidim neko drugo vreme došlo. Zato vam je i tako.
o čemu ti pričaš![]()
Био сам на Косову и Метохији. Бићу опет, ако затреба. Само ми није јасно, зашто ме то питаш
Их, сад је јасно к'о дан...ја се већ уплашила за тебе!![]()
Predstavljao nam se kao demokrata...Cak mu se i stranka zove Demokratska stranka Srbije...Kad je dosao trenutak da prizna sebi poraz i da ode sa vlasti taj kvazi Demokrata je odlucio da se udruzi sa SRS i SPS. I dokazao da mu je vlast milija od bilo cega. U odnosu na njega Sloba je genije. I on je vise drzao do svog misljenja.