I posle Slobe Kostunica

Лепо формулисан наслов- ПОСЛЕ СЛОБЕ КОШТУНИЦА!

Јесте, Коштуњави ће , на жалост, морати да настави од Слобиног доба, пошто су жути урадили НИШТА добро за ову земљу!

Је*боте, па жутаћи и Ге17 су на власти већ ОСАМ година, а Слоба је био десет...који се помак на боље десио? Ни један!

stvarno me iritira ovo žuti ne kapiram u čemu je fora( nisam za ds!)
sto onda nebi dss-ovce zvali slinavi posto im je lider slina:rotf:

Хахахах. Бејаше то у Београду октобра петог. Сви су викали "Спаси Србију из луднице Коштунице". И ДС и Г17 и ДСС и СПО. Сада, ...

da brate to je bilo zato sto je narod bio toliko udrogiran pričama slobine masinerija a kostunica je ličio na ne tako veliku i podnosljivu "izdajničku opciju" a sad te iste priče prosipa mlohava pussy.
evropa neće šiptare u eu i uvek ce ih drzati pod nadzorom a srbija sa shiptarima nece sigurno na belu shengen listu jer i evropa kao i mi zna da je tamo steciste narko mafije.

Европа неће Шиптаре, али Србија хоће КиМ.

jesi ti bio nekad na kosovu.
da te neko baci na kosovo iz aviona i da ti ne kazu gde si rekao bi u jhbt kako je ovde odvratno.
tamo zive srbi kapiram ali i mnogi su ziveli u krajini pa sad zive ovde.
a ta zavrzlama oni nece mi ocemo i tamo i vamo to je gordije čvor a najbolje rešenje za to je pokazao aca makedonski:ok:

Био сам на Косову и Метохији. Бићу опет, ако затреба. Само ми није јасно, зашто ме то питаш

pa zato sto tamo nije tako lepo (mislim na pejzaž) kao sto svi pričaju mnogo je lepša šumadija recimo
pogotovu priština gde šiptari bacaju smetje kroz prozor a imaju kontejnere,
verovatno i nepustaju vodu u wc solji nego kad se napuni zovu majstora da je zameni:lol:

U moje se vreme znalo kako se izražava. Kada funkcioner krene kod ljubavnice, kaže se da ide u lov. Kada neko odstupa od direktive Komiteta, odmah mu presudi Sud Partije. Niko nije smeo da uvredi funkcionera, pogotovo običan svet. Danas vidim neko drugo vreme došlo. Zato vam je i tako.

Их, сад је јасно к'о дан...ја се већ уплашила за тебе!;)

Понекад ме мрзи да превише објашњавам, па мислим да је јасно и кад није.

А у задње време и немам воље, а незаинтересованост за политику и политичке околности мислим да код мене дотиче свој врхунац. Још поготово што ово пролеће дочекујем потпуно неостварен на неким другим пољима... :(

Predstavljao nam se kao demokrata...Cak mu se i stranka zove Demokratska stranka Srbije...Kad je dosao trenutak da prizna sebi poraz i da ode sa vlasti taj kvazi Demokrata je odlucio da se udruzi sa SRS i SPS. I dokazao da mu je vlast milija od bilo cega. U odnosu na njega Sloba je genije. I on je vise drzao do svog misljenja.

БОРИС = МЕСИЋ

Знате ли ви људи шта је Коштуница за Бориса???? Нека се више мичу са власти ови глупи жутаљи

Čedu neko iz inostranstva ili domaćih finansijskih krugova gura svom snagom, on neće nestati sa političke scene, štaviše očekujem da za 15-20 godina bude na vrhu vlasti. I ne znam da li me više plaši Toma kao premijer iduće godine pošto SRS osvoji 50%+ glasova zbog sloge i ljubavi BoTa i Koštuna, ili to što će za 20 dina ovde Čeda biti jedina vlast.

Back