Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Slazem se, nervira i mene, pogotovo njihovo kopiranje grcke istorije...
Ako mislis na npr Aleksandra,on jeste bio makedonac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se, nervira i mene, pogotovo njihovo kopiranje grcke istorije...
Pa ne možeš tako da kažeš Srbi ne priznaju crkvu i tačka. postoji valjda neki razlog zašto je to tako i nisu Srbi vlasni da odlučuju o tome kao narod već je crkva ta koja o tome odlučuje.
Pripazi malo kad tako olako iznosiš tvrdnje.
žestoke reakcije albanaca na makedonsku enciklopediju
Politika - Pre 20 minuta
SKOPLJE - Političke stranke i organizacije Albanaca u Makedoniji zatražile su povlačenje nove enciklopedije Makedonske akademije nauka i umetnosti, nezadovoljni načinom na koji su u njoj prikazani Albanci.
U Makedonskoj enciklopediji, objavljenoj u četvrtak, piše da su se Albanci na prostor Makedonije doselili uglavnom posle 16. veka, da su poznati i kao Arbanasi, Arnauti ili Šiptari (Planinci).
Navodi se, takođe, da su američki i britanski specijalci obučavali albansku ekstremističku organizaciju ONA u konfiktnoj 2001. godini i da je njen nekadašnji lider Ali Ahmeti kontroverzna ličnost koja je bila optužena za ratne zločine, javio je Radio Slobodna Evropa (RSE).
U albanskim reakcijama se navodi da je ta publikacija tendenciozna i da ne odslikava realnost svih naroda, posebno albanskog u Makedoniji.
Poslanik vladajuće albanske stranke Demokratske unije za Evropsku integraciju Dževad Ademi je za RSE u Skoplju izjavio da traži povlačenje publikacije i najavio sudske postupke protiv Makedonske akademije nauka i umetnosti i autora Enciklopedije kod domačih i stranih sudova.
"Ako je Vlada, preko Ministarstva kulture sponzor, mora da zatraži povlačenje ove publikacije", izjavio je Ademi za RSE.
Ostale albanske stranke su, takođe, iznele iste zahteve uz ocene da je publikacija uvredljiva za Albance.
Prema makedonskim medijima, Enciklopedija je prodata u rekordnom roku.
skrvili su sto se uopste i nalaze u Makedoniji. Ako im se nesvidja Makedonija i Makedonska enciklopedija , molim lepo mars u Albaniju.
Ako ćemo pošteno, Albanci su u Makedoniji autohtoniji od vas makedovlaha, koji ste došli iz severne Bugarske na slovensko-albansku zemlju sa svojim bugarskim jezikom (koji ste iskvarili i sada imate poseban). Ako se tebi ne sviđaju istorijske činjenice, marš u ćošak.
Криви су што су живи.
skrvili su sto se uopste i nalaze u Makedoniji. Ako im se nesvidja Makedonija i Makedonska enciklopedija , molim lepo mars u Albaniju.
Podržavam bilo kakvo rastakanje Makedonije, ne znam, ali ta država me nervira. Ne znam zašto, ali jednostavno me nervira.
Bice oni srecni ako im i to ostane na kraju!
Ako ćemo pošteno, Albanci su u Makedoniji autohtoniji od vas makedovlaha, koji ste došli iz severne Bugarske na slovensko-albansku zemlju sa svojim bugarskim jezikom (koji ste iskvarili i sada imate poseban). Ako se tebi ne sviđaju istorijske činjenice, marš u ćošak.
Podržavam bilo kakvo rastakanje Makedonije, ne znam, ali ta država me nervira. Ne znam zašto, ali jednostavno me nervira.
Ma ti makedonci su retardi.....umesto da se udruze sa nama i Grcima i istrebimo tu gamad
jes jes kako da ne, albanci su svuda autohtoni,...oni su autohtoni i u americi, zapravo preci su jim bili indijanci,...mislim...
![]()
АЛБАНЦИ.
АКО ВАМ СЕ НЕ СВИЂА У СРБИЈИ, МАРШ У ВАШУ МАКЕДОНИЈУ![]()
a da se vi dogovorite... dajte nama jednan deo, mislim vi podelite ili srbiju ili makedoniju, ili zivite bratski u istoj, a mi cemo ili jedno ili drugo
Vi morate shvatiti da je 1918. učinjena velika nepravda nad Albanskim narodom, tako što je 50% Albanaca ostalo van Albanije. Albanija se praktično graničila sa svojim etničkim prostorom.
А стока ко стока увек слуша свог водича,па ако водич каже да је та ливада њихова стока то понавља......uh ti znači ogradiš stoku na svojoj livadi da pase,ali stoka ko stoka probije ogradu pa pase malo po komšijskoj livadi.A ti lepo uzmes i pomeras ogradu......
.....el tako.....
......
Politika - Pre 20 minuta
SKOPLJE - Političke stranke i organizacije Albanaca u Makedoniji zatražile su povlačenje nove enciklopedije Makedonske akademije nauka i umetnosti, nezadovoljni načinom na koji su u njoj prikazani Albanci.
U Makedonskoj enciklopediji, objavljenoj u četvrtak, piše da su se Albanci na prostor Makedonije doselili uglavnom posle 16. veka, da su poznati i kao Arbanasi, Arnauti ili Šiptari (Planinci).
Navodi se, takođe, da su američki i britanski specijalci obučavali albansku ekstremističku organizaciju ONA u konfiktnoj 2001. godini i da je njen nekadašnji lider Ali Ahmeti kontroverzna ličnost koja je bila optužena za ratne zločine, javio je Radio Slobodna Evropa (RSE).
U albanskim reakcijama se navodi da je ta publikacija tendenciozna i da ne odslikava realnost svih naroda, posebno albanskog u Makedoniji.
Poslanik vladajuće albanske stranke Demokratske unije za Evropsku integraciju Dževad Ademi je za RSE u Skoplju izjavio da traži povlačenje publikacije i najavio sudske postupke protiv Makedonske akademije nauka i umetnosti i autora Enciklopedije kod domačih i stranih sudova.
"Ako je Vlada, preko Ministarstva kulture sponzor, mora da zatraži povlačenje ove publikacije", izjavio je Ademi za RSE.
Ostale albanske stranke su, takođe, iznele iste zahteve uz ocene da je publikacija uvredljiva za Albance.
А стока ко стока увек слуша свог водича,па ако водич каже да је та ливада њихова стока то понавља.
Па још, ако је тај пастир слеп, онда стока пређе и неколико међа......![]()
Politika - Pre 20 minuta